angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 a nie wiem nawet. jakoś tak od pogrzebu mnie trzyma. Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Pogrzeby zawsze dobijają człowieka :roll: Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 jakoś mnie tak nigdy nie dobijały... starzeję się czy coś... Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Doroślejesz ;) Inaczej zaczynasz patrzeć na niektóre sprawy ;) Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='magdabroy']Doroślejesz ;) Inaczej zaczynasz patrzeć na niektóre sprawy ;)[/QUOTE] Niestety, też mam takie wrażanie. :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Tyle imion wymyśliłam, żadne jakos nie pasuje do młodego... chyba poczekam, może samo coś przyjdzie.. Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='magdabroy']Bo on ma być No Name :eviltong: nie może być :p Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 bo NIE. :evil_lol: Może nazw go nie? Będzie potem Tak i Nie hahha Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 nie wiem czemu nie mogę wkleic niczego, wiec wrzuce link www.cokolwiekno.deviantart.com i tam jest zdjecie proska+ na fejsbuku :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 staraj się dalej, a dostaniesz może czekolade :D Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 mam nie pomniejszone i nie przerobione. :P Quote
Baton Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']mam nie pomniejszone i nie przerobione. :P[/QUOTE] to pomniejsz i przerób xD Quote
Baton Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']dziś już mi się nie chce :P[/QUOTE] Przypomnę się jutro :D Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 jutro chyba dosprzatam i pocykam kolejne :p Quote
Illusion Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Weź zrób sobie banner do galerii... :eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Yuki_']Skoro był taki malutki to był to roborowski. Nie wiem czy wiesz ale to sprzedawcy farbują dzungarki i roborki farbkami i sprzedają je jako chomik panda. A i nie ma ras u chomików. Są gatunki. ;)[/QUOTE] Jak to przeczytałam to myslałam, że z krzesła spadnę buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha [quote name='Angi'] kurde. prosiakom zrobili takie ładne i urocze fotki... królikom nikt nie zrobi.. :c[/QUOTE]Mój będzie miał piękne fotki :D Quote
angineuuka Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Illusion']Weź zrób sobie banner do galerii... :eviltong:[/QUOTE] zrób mi :P [quote name='dOgLoV']hejka :)[/QUOTE] hej :D [quote name='Izabela124.']Jak to przeczytałam to myslałam, że z krzesła spadnę buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Mój będzie miał piękne fotki :D[/QUOTE] To załóż devinta :> Quote
Izabela124. Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Angi'] To załóż devinta :>[/QUOTE]Nie, będę wstawiała na fb i dogo :D Quote
Recommended Posts