Baton Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='magdabroy']Napiszesz skąd ten prosiak??[/QUOTE] Popieram :p Quote
maxishine. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Hej ;) [quote name='magdabroy']Napiszesz skąd ten prosiak??[/QUOTE] Masz nowego prosiaczka? Zazdraszczam, ja też mam ochotę przygarnąć królika, chociażby. Tak tęsknie za jakimś swoim małym zwierzaczku. :shake: [quote name='Aleksandra95']A jest coś w tym złego ? :smile: [/QUOTE] A czy ja mówię że jest w tym coś złego? :mad: Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='maryg22']Popieram :p[/QUOTE] tobie nie powiem :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Yuki_']Hej ;) Masz nowego prosiaczka? Zazdraszczam, ja też mam ochotę przygarnąć królika, chociażby. Tak tęsknie za jakimś swoim małym zwierzaczku. :shake: A czy ja mówię że jest w tym coś złego? :mad: a no, mam prosiaczka nareszcie :loveu: królise też mam :P Quote
Baton Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']tobie nie powiem :P[/QUOTE] Ale ja Kasi nic nie powiem xD Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='maryg22']Ale ja Kasi nic nie powiem xD[/QUOTE] no na pewno nie przeczyta :p Quote
Naklejka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']kuhwa, robiłam fotki a nie chce mi się wkleić :/ sorry! :P jest jakiś sklep internetowy, gdzie znajdę od razu versele lagę dla królików, swinek i chomików? :P http://www.swiat4lap.pl/ ja odbierałam osobiście, nigdy nie miałam problemów, bardzo fajni ludzie go prowadzą :D Skąd to prosie? Czemu jedno? :-( Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 na razie jedna, ale pewnie się doprosiakuję wiosną. Tylko dorobię się kolejnej większej klatki :P w planach mam zamiar zrobić samoróbkę... Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 dobra, niech mi będzie. nie będę już Kasiuli wkurzac :P świniaczek przygarnięty od gościa, co zakupił zaciążoną prośkę :p bezimienny ma prawie 3 miesiące :P Quote
Baton Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Wow! nie wierzę, w końcu wyjawiłaś tą tajemnicę :D Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Yuki_']To braciszka trza było wziąć :p[/QUOTE] jakby był :P [quote name='maryg22']Wow! nie wierzę, w końcu wyjawiłaś tą tajemnicę :D[/QUOTE] :> Napisz Kasi, że cud się zdarzył hahahaahaha Quote
maxishine. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']jakby był :P[/QUOTE] Tylko jeden prosiaczek się urodził? ;) Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 tak. ;) a jeżeli się będę dośwniaczać , to stanie chyba na rasowej świni :D Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Sonka95']O świneczka :loveu: :loveu:[/QUOTE] jakoś kojarzy mi się z twoimi :p Quote
Victoria Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 pisze ci cos wredna jędzo chociaz nie wiem czemu boś niedobra Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Victoria']pisze ci cos wredna jędzo chociaz nie wiem czemu boś niedobra[/QUOTE]sama jesteś niedobra :p Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']proś bez imienia... No to mam dla niego imię ;) No Name :p Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 fajne.. kurde, jakoś dziś jestem be humoru... Quote
Recommended Posts