xxxkaluniaxxx Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Zostaję przy tym że miałam mutanta ;) Skubaniec był tak malutki że się przeciskał przez pręty klatki,a atak miał taki że jak tylko odsunęłam wieko akwarium to od razu skakał z zębami:roll: [/QUOTE] To na pewno był roborek :evil_lol: Moja sąsiadka miała takiego potwora niedaczek dostał prawdopodobnie dostał zawału jak Kala wsadziła łeb do jego akwa :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 biedny, umar widząć potfora xD Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']To na pewno był roborek :evil_lol: Moja sąsiadka miała takiego potwora niedaczek dostał prawdopodobnie dostał zawału jak Kala wsadziła łeb do jego akwa :evil_lol:[/QUOTE] Mój się psa nie bał - atakował i psa. Choć nie powiem, bo tylko z psem mogłam go puścić wolno i jak pies leżał na kanapie to chomik mu piłował pazury - mam nawet fotkę. Tak to tylko i wyłącznie wanna i to przykryta... Angi - a mam pytanie odnośnie picassy, bo korzystasz to może wiesz - da się z picasy wstawić filmik tak żeby szedł w odtwarzaczu jak z yt? Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Chomik sąsiadki niby też się nie bał :diabloti: Miałam w tym czasie mysz i nic jej nie było chociaż regularnie była narażona na kontakty z moim potworem :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Majkowska']Zostaję przy tym że miałam mutanta ;) Skubaniec był tak malutki że się przeciskał przez pręty klatki,a atak miał taki że jak tylko odsunęłam wieko akwarium to od razu skakał z zębami:roll: Jejku ktoś jeszcze ma szczającego na wszystko kota:loveu:[/QUOTE] Skoro był taki malutki to był to roborowski. Nie wiem czy wiesz ale to sprzedawcy farbują dzungarki i roborki farbkami i sprzedają je jako chomik panda. A i nie ma ras u chomików. Są gatunki. ;) Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']hejooo. u mnie chyba z -9 :D[/QUOTE] heh u nas teraz -10 a rano było -15 brrrr Quote
maxishine. Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Majkowska']Dzięki za lekcję.[/QUOTE] Proszę bardzo, polecam się na przyszłość :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja mam -17'C:diabloti:[/QUOTE] fiu, fiu... ciepło :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']fiu, fiu... ciepło :diabloti:[/QUOTE] no,na dwa spacery poszłyśmy :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 A ja poszłam na spacer który trwał 44:59 :evil_lol: Nie wiem ile przeszłam, bo endomondo nie policzyło. Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 a ja bym się na hałdy przeszła... ale nie wiem co na to moje zmarzluchy :D Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 mojej Lunie wąsiki zamarzły :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']hahahahaha :D[/QUOTE] a mi włosy :evil_lol: musiałam nachuchać za bardzo:evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 może odpuszczę taki daleki spacer :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']może odpuszczę taki daleki spacer :evil_lol:[/QUOTE] no coś Ty:diabloti: Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 nie chcę potem przez 10 kilometrów nieść zmarznięte psy:diabloti: Quote
Recommended Posts