Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Majkowska']Zostaję przy tym że miałam mutanta ;)
Skubaniec był tak malutki że się przeciskał przez pręty klatki,a atak miał taki że jak tylko odsunęłam wieko akwarium to od razu skakał z zębami:roll:
[/QUOTE]

To na pewno był roborek :evil_lol: Moja sąsiadka miała takiego potwora niedaczek dostał prawdopodobnie dostał zawału jak Kala wsadziła łeb do jego akwa :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']To na pewno był roborek :evil_lol: Moja sąsiadka miała takiego potwora niedaczek dostał prawdopodobnie dostał zawału jak Kala wsadziła łeb do jego akwa :evil_lol:[/QUOTE]
Mój się psa nie bał - atakował i psa. Choć nie powiem, bo tylko z psem mogłam go puścić wolno i jak pies leżał na kanapie to chomik mu piłował pazury - mam nawet fotkę. Tak to tylko i wyłącznie wanna i to przykryta...

Angi - a mam pytanie odnośnie picassy, bo korzystasz to może wiesz - da się z picasy wstawić filmik tak żeby szedł w odtwarzaczu jak z yt?

Posted

[quote name='Majkowska']Zostaję przy tym że miałam mutanta ;)
Skubaniec był tak malutki że się przeciskał przez pręty klatki,a atak miał taki że jak tylko odsunęłam wieko akwarium to od razu skakał z zębami:roll:

Jejku ktoś jeszcze ma szczającego na wszystko kota:loveu:[/QUOTE]
Skoro był taki malutki to był to roborowski. Nie wiem czy wiesz ale to sprzedawcy farbują dzungarki i roborki farbkami i sprzedają je jako chomik panda. A i nie ma ras u chomików. Są gatunki. ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']fiu, fiu... ciepło
:diabloti:[/QUOTE]

no,na dwa spacery poszłyśmy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']hahahahaha :D[/QUOTE]

a mi włosy :evil_lol: musiałam nachuchać za bardzo:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']może odpuszczę taki daleki spacer :evil_lol:[/QUOTE]