Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']
PS. czy królik może mieszkać w akwa, czy nie bardzo?[/QUOTE]
Nie, nie może. Akwarium jest dla rybek :lol: Królik by z niego bez problemu wyskoczył (mój skakał bez problemu na łóżko o wys 65 cm) no i zero przewiewu

Posted

[quote name='Yuki_']Dla chomików akwarium jest fajne. i dla innych małych gryzonii. :p[/QUOTE]
No raczej nie ;) Chomiki lubią się wspinać.. a w akwarium gdzie się będą wspinać? :p

Posted

Dla chomika klatka tylko i wyłącznie, tak jak dziewczyny piszą-akwarium dla rybek ;)
A dlaczego chomiki nie mogą się wspinać?

Mój uwielbiał akrobacje po prętach klatki, po tunelach, kole...
Za to w akwarium miałam mysz i zarówno ona jak i ten wspomniany chomik w akwarium nabawimły się grzyba. Tylko chomik przeżył, a mysz nie :(

Posted

po pierwsze : to, że ktoś trzyma chomika w akwarium to mnie to nie obchodzi. Ja bym nie trzymała chomika w akwa, nawet jeżeli byłaby " z odpowiednią cyrkulacją" ;)
po drugie z tego co wiem, nie wolno wrzucać innych forum na dogo :P

Posted

ale mnie jeb**e to, że ktoś trzyma chomika w akwa. Ja bym nie trzymała koniec i kropka.
I Majkowska zadała pytanie, czemu chomiki się wspinać nie mogą?
Szukałam klatek na tablicy, większość tego co mnie interesuje to za odbiorem osobistym. A ja nie będę jechała przez pół polski po klatkę.

Posted

[quote name='Yuki_']Nie mogą się wspinać, bo jeszcze spadną z dużej wysokości i coś sobie zrobią. A to są małe zwierzątka.[/QUOTE]
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

[quote name='Yuki_']przed ucieczkami i wypadnięciem z akwarium.[/QUOTE]
Nie. Napisałaś, że w klatce nie mogą się wspinać bo spadną i sobie coś zrobią, ale jak? W klatce są półki więc te wysokości między piętrami mają ok 10 cm, a co jak w akwa wejdzie na siatkę, zaczepi się na niej i też spadnie :diabloti: