maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Po co ci klatka dla królika? Poszukaj tanio na allegro lub tablicy. :) PS. czy królik może mieszkać w akwa, czy nie bardzo? Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_'] PS. czy królik może mieszkać w akwa, czy nie bardzo?[/QUOTE] Nie, nie może. Akwarium jest dla rybek :lol: Królik by z niego bez problemu wyskoczył (mój skakał bez problemu na łóżko o wys 65 cm) no i zero przewiewu Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 żadne zwierzę nie powinno mieszkać w akwa. :p Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dla chomików akwarium jest fajne. i dla innych małych gryzonii. :p Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']Dla chomików akwarium jest fajne. i dla innych małych gryzonii. :p[/QUOTE] No raczej nie ;) Chomiki lubią się wspinać.. a w akwarium gdzie się będą wspinać? :p Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Chomiki nie mogą się wspinać. Zobacz tu: http://forum.e-chomik.pl/topic/12406-nasze-klatki-i-akwaria-dla-chomik%C3%B3w/ Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 I tu: http://forum.e-chomik.pl/topic/10230-chomicze-mieszkania-zdj%C4%99cia/ ;) Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']Chomiki nie mogą się wspinać. Zobacz tu: http://forum.e-chomik.pl/topic/12406-nasze-klatki-i-akwaria-dla-chomików/ a co ja mam tam wyszukać? Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dla chomika klatka tylko i wyłącznie, tak jak dziewczyny piszą-akwarium dla rybek ;) A dlaczego chomiki nie mogą się wspinać? Mój uwielbiał akrobacje po prętach klatki, po tunelach, kole... Za to w akwarium miałam mysz i zarówno ona jak i ten wspomniany chomik w akwarium nabawimły się grzyba. Tylko chomik przeżył, a mysz nie :( Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Angi']a co ja mam tam wyszukać?[/QUOTE] zobacz zdjęcia, tam niektórzy trzymają chomiki w pięknych akwach ;) Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 po pierwsze : to, że ktoś trzyma chomika w akwarium to mnie to nie obchodzi. Ja bym nie trzymała chomika w akwa, nawet jeżeli byłaby " z odpowiednią cyrkulacją" ;) po drugie z tego co wiem, nie wolno wrzucać innych forum na dogo :P Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 A to zdjęcia jednej z forumowiczek: Więcej masz tu: http://podrikhamstery.weebly.com/mieszkanka.html Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 ale mnie jeb**e to, że ktoś trzyma chomika w akwa. Ja bym nie trzymała koniec i kropka. I Majkowska zadała pytanie, czemu chomiki się wspinać nie mogą? Szukałam klatek na tablicy, większość tego co mnie interesuje to za odbiorem osobistym. A ja nie będę jechała przez pół polski po klatkę. Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Nie mogą się wspinać, bo jeszcze spadną z dużej wysokości i coś sobie zrobią. A to są małe zwierzątka. Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']Nie mogą się wspinać, bo jeszcze spadną z dużej wysokości i coś sobie zrobią. A to są małe zwierzątka.[/QUOTE] :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Po kołowrotku też mogą wejść na siatkę, spaść i się zabić :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Nie wiedziałaś?? Mogą złamać kości. Ale nie mówię o małych wysokościach typu 30 cm tylko wyższe. Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*']Po kołowrotku też mogą wejść na siatkę, spaść i się zabić :diabloti:[/QUOTE] Dlatego siatka w akwarium chroni przed ucieczkami. Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']Dlatego siatka w akwarium chroni przed ucieczkami.[/QUOTE] chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 z kołowrotka też mogą przecież wylecieć :grins: Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*']chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi[/QUOTE] przed ucieczkami i wypadnięciem z akwarium. Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']przed ucieczkami i wypadnięciem z akwarium.[/QUOTE] Nie. Napisałaś, że w klatce nie mogą się wspinać bo spadną i sobie coś zrobią, ale jak? W klatce są półki więc te wysokości między piętrami mają ok 10 cm, a co jak w akwa wejdzie na siatkę, zaczepi się na niej i też spadnie :diabloti: Quote
Recommended Posts