angineuuka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Czy tylko ja mam tak durnego psa, że jak szczeka to skacze? sarenka :P Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 że ten pies się nie połamie czy coś :mdleje: Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Miśka z Prezentem od Oli :grins: Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 mój durny pies poluje na... szpilki :mdleje: i znów króliki :) Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 następny padalec kolor zmienia. :mdleje: i białe na ryjoku się robi... Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 jeśli google składa ci życzenia, to wiedz że coś się dzieje! https://lh3.googleusercontent.com/-N_nYh4lHUQ8/UuBVADxb-rI/AAAAAAAAFpY/1vKSuGkxACc/w620-h349-no/Bez%25C2%25A0tytu%25C5%2582u.png koniec zdjęć, titać baaardzo dużo! Bo nie dodam zdjęć do wystawy w marcu! :evil_lol: :grins: Quote
Leokadia Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-H6yrYmL-DaQ/UuBXK5xWgBI/AAAAAAAAF0Q/GcgLzP5Bjdg/w333-h499-no/IMG_8808.JPG Kawka:loveu: Angi, co tobie? Tyle fot:crazyeye: :loveu: Kicajki ci nie zostawiają żadnych bobków jak tak łażą? Pamiętam, że to była zmora z moim królikiem... Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ale niespodzianka z rana :p Tyle zdjęć :multi::multi: https://lh3.googleusercontent.com/-qfAI4dXB2zM/UuBU93BGjWI/AAAAAAAAFpI/KdtnWtXdjYc/w622-h415-no/IMG_8447.JPG co Misia taka uwalona na ryjku? A Comie i Misi nie było zimno bez ubranek na dworze, jak taki wygolone? https://lh4.googleusercontent.com/-S69u50OprKo/UuBVSWUHVRI/AAAAAAAAFsI/-2mdUdMLHco/w622-h468-no/IMG_8562.JPG Alpina :loveu: titititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititiv Quote
Baton Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Wow! Ile fot - nie wierze :evil_lol: życzenia jednak zadziałały :eviltong: szczylka gratuluje i : a titititiititititititititititititititititititititititiititititittiititititititititititititititititititititititititititititititititititiitititititititititititititititi nawet nie wiem kótre zdjęcie cytować :lol: Victoria napisał(a):my jej powinnysmy zyczyc ósmego levelu :diabloti: Ja jej tam życzę, by do niego nie doszła, bo duży świat beznadziejny i się w nim gubię i zabijam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Yuki_']Co wy z tym tititititi?! :mad: A dlatego: [quote name='Angi'] koniec zdjęć, titać baaardzo dużo! Bo nie dodam zdjęć do wystawy w marcu! :evil_lol: :grins: Quote
Victoria Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 maryg22 napisał(a): Ja jej tam życzę, by do niego nie doszła, bo duży świat beznadziejny i się w nim gubię i zabijam :evil_lol: bo nie umiesz korzystać z mapy :P Quote
Recommended Posts