angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 macie jedno zdjęcie Zoom-Zoom robione moim aparatem :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-Htev_N4G9qQ/Ustnr8jaTcI/AAAAAAAAFXI/scjfVD07G8c/w358-h537-no/IMG_8136.JPG Quote
kalyna Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Angi napisał(a):macie jedno zdjęcie Zoom-Zoom robione moim aparatem :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-Htev_N4G9qQ/Ustnr8jaTcI/AAAAAAAAFXI/scjfVD07G8c/w358-h537-no/IMG_8136.JPG Łoo :loveu: :loveu: :loveu: nie mogę oglądać szczeniaków, nie mogę :evil_lol: Masz nowy obiektyw? heliosa? Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Też nie mogę przebywać ze szczeniakami :P a były aż dwa :evil_lol: :D Nie, to canon 50 mm . Piszę po raz chyba z 10, bo Aga zdążyła się już z 3 razy zapytać haha :D Quote
rashelek Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Widzę, że Nana została okaleczona! Ja się pytam GDZIE JEST JĘZYK?! :eviltong: Mały borderek słoooodziachny :loveu: Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 z językiem źle, bez jezyka tez niedobrze.. i ja sie pytam jak tu dogodzic?? :shake: Quote
Pixeloza Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Angi napisał(a):o co mam się nie przyznawać :P inni też jakoś mało fot dają, ale to się tylko mnie dowalacie :p ja mam mnóstwo, ale wam pokazać nie mogę, ale spokojnie, dzisiaj będą jakieś z Pixem :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Anecioreczek napisał(a):ona jest zmęczona ;) zobaczysz jak jutro bedzie sie zachowywac. pewnie nie miala az takich spacerow co ? nie martw się. moe tez do tej pory śpią. miałam odpisać a zapomniałam :evil_lol: Długie spacery to ona ma, ale na prostym terenie i bez takiej ilości psów ;) Ona już się wiekowa powoli robi, niestety... :P Czas na długonogiego młodego psa! :D Quote
kalyna Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Angi napisał(a):Też nie mogę przebywać ze szczeniakami :P a były aż dwa :evil_lol: :D Nie, to canon 50 mm . Piszę po raz chyba z 10, bo Aga zdążyła się już z 3 razy zapytać haha :D ja mam gorzej, bo mi limit na psy się wyczerpał :placz: woow :o zazdroszczę :placz: Tiaaaa, proszę Cię, nie każ mi wszystkiego czytać, co pisałyście.. :roll: Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Mi też się wyczerpał... ale za jakieś dwa lata ... :evil_lol: Coma już wtedy będzie wchodziła w weterany, Miśka będzie miała dziesięć, Pusia 18? a Alpina to nie wiadomo hehe. A z kimś trzeba chodzic na spacery :P Quote
kalyna Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Angi napisał(a):Mi też się wyczerpał... ale za jakieś dwa lata ... :evil_lol: Coma już wtedy będzie wchodziła w weterany, Miśka będzie miała dziesięć, Pusia 18? a Alpina to nie wiadomo hehe. A z kimś trzeba chodzic na spacery :P aaa czyli psy powyżej 8 roku życia nie nadają się na spacery.... o ja głupia myślałam, ze to zależy od kondycji psa, która wiele zależy od właściciela, jeśli pies jest zdrowy :eviltong: Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Angi napisał(a):wolałam z językiem :D sama sobie szkodzisz :cool3: Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Victoria napisał(a):sama sobie szkodzisz :cool3: mogę ci znów podlinkować, co mi szkodzi :p Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 nie bo mi sie bardziej teraz podoba xd nastepny za jakis czas jak mi sie zechce nowy rysowac ;d albo jak jakas fajna fota wpadnie ;) czyli niepredko hahaha Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 ale ja z językiem wolę!! :P dostałam pozwolenie, więc macie i się cieszcie :p https://plus.google.com/photos/112856785776231846516/albums/5965857773988196913?authkey=CMnm84q4h5yPyQE Quote
Pixeloza Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 a mi tam bez języka się podoba, O :evil_lol: tak to przy łapaniu by go sobie przytrzasnęła czy co :lol: Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Pixeloza napisał(a):a mi tam bez języka się podoba, O :evil_lol: tak to przy łapaniu by go sobie przytrzasnęła czy co :lol: like :evil_lol: koniec z przytrzaskaniem!! Quote
angineuuka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 uważaj, bo ci zmienię na baner z językiem ahahahahahhaha Quote
Recommended Posts