Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Angi napisał(a):
no nie mogę :(

to rzeczywiście musisz kupić stos obróżek:diabloti:

Posted

Ja tam kofffam wszystko i szelki i obróżki i smyczki:loveu: Jak tylko wypatrzę coś fajnego to zaraz kupuję :shake:
A najgorsze jest to że moje piesy w szelkach i na smyczy chodzą bardzo rzadko bo u nas na zadupiu nie ma potrzeby żeby pieseczki smyczą ograniczać.
I tak nakupuję i leży...

Guest wolfheart
Posted

Angi napisał(a):
nie mój problem :P

zamówiłam angry brids i renifery :lol:

jestem ciekawa reniferów na psie,koniecznie pokaż jak będą gotowe:razz:

Posted

Angi napisał(a):
nie chcesz oddać,Buńka? :grins:

Nie:diabloti: Wręcz przeciwnie, sama bym jeszcze cuś dokupiła:evil_lol: Ot tak żeby ucieszyć oko:cool3:
Mam do sprzedania ubranko... kupiłam i za małe na moją sucz:mad: Nawet od 2 tygodni zamiaruję wątek w sprzedażach założyć ale mi się nie chce:-(

Posted

Angi napisał(a):
za jedną ( 2.5 szerokość) 35 zł a za drugą ( 3 cm ) 45 złotych :mdleje:

No to drogo:shake: Ja ostatnio zamówiłam mojemu Rokulcowi obróżkę XL (45-55 cm) o szerokości 4 cm i zapłaciłam 39.90 pln dokładnie z wliczoną już przesyłką;)

Posted

Ale ta angry brids świetna:loveu:
Wcześniej kupowałam obróżki tylko w jednym kolorze i najzwyklejsze jakie były (najtańsze:diabloti:)... teraz mnie nachodzi na jakieś dziwne wzorki i też już niestety czasami muszę sporo zabulić za moją fantazję:evil_lol: Ale staram się nie przekraczać 40 zł;)

Posted

Angi napisał(a):
też kiedyś brałam takie zwyklasy :D a potem zamówiłam furkidzy i zaczęło się :p to wina dogo :D

Teraz czym bardziej wymyślnie i kolorowo tym lepiej:multi: I zgadzam się to wina dogo!:D