angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [video=youtube;n2YgPIP8IiE]http://www.youtube.com/watch?v=n2YgPIP8IiE&feature=youtu.be[/video] Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Angi , nie od rana takie ciosy plisssssss Quote
omry Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Hahahahha jestę behawiorystę? :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Niesamowite:evil_lol: i na koniec jaka reklama karmy, chciał się chłopak pochwalić że przepłaca za royala:evil_lol: Quote
omry Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Niesamowite:evil_lol: i na koniec jaka reklama karmy, chciał się chłopak pochwalić że przepłaca za royala:evil_lol: Ha, no wiesz, specjalna dla ONków :cool3: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 dOgLoV napisał(a):Angi , nie od rana takie ciosy plisssssss wrzucałam w nocy, nie moja wina że teraz oglądasz :grins: omry napisał(a):Hahahahha jestę behawiorystę? :evil_lol: z niego taki behawiorysta jak nie powiem co :evil_lol: Kasi i Lena napisał(a):Niesamowite:evil_lol: i na koniec jaka reklama karmy, chciał się chłopak pochwalić że przepłaca za royala:evil_lol: niebywałe! :D Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 omry napisał(a):Ha, no wiesz, specjalna dla ONków :cool3: się śmiejcie, ja na samym początku pobytu Miśki karmiłam ją RC szpeszial for łestie :grins: potem jakaś weterynaryjna i znów RC. :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Nie śmiejemy się. Ja moją Lenę próbowałam kiedyś karmić royalem. Na szczęście piesek źle reagował na tą karmę. Zaczęłam czytać dogo i bez wyrzutów sumienia przeszliśmy na lepszą karmę za mniejszą kasę. Z royalem jest jak pedigrii czy jak to sie tam nazywa. Ma dobrą reklamę, wszędzie ponaklejane royalowe pieski i stojaczki na karme u weta. Quote
omry Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Tori całe życie jadła RC dla yoreczków :razz: Ale to nie ja płaciłam za karmę, więc nie miałam wiele do gadania :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Nie śmiejemy się. Ja moją Lenę próbowałam kiedyś karmić royalem. Na szczęście piesek źle reagował na tą karmę. Zaczęłam czytać dogo i bez wyrzutów sumienia przeszliśmy na lepszą karmę za mniejszą kasę. Z royalem jest jak pedigrii czy jak to sie tam nazywa. Ma dobrą reklamę, wszędzie ponaklejane royalowe pieski i stojaczki na karme u weta. RC i Pedigrii, to ten sam producent, więc... Cześć córcia :) Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Jak mi ostatnio wetka zaśpiewała prawie 100 za 3 kg RC to myślałam że jebnę :lol: Nie wiem za co się tak cenią wysoko :/ Hej mamo :loveu: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Angi napisał(a):Jak mi ostatnio wetka zaśpiewała prawie 100 za 3 kg RC to myślałam że jebnę :lol: Nie wiem za co się tak cenią wysoko :/ Hej mamo :loveu: jak sie karmę u veta kupuje to si tyle płaci :eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Małe opakowania kupowane stacjonarnie zawsze są drogie. Nie tylko royal wszystkie karmy. Dlatego najlepiej z netu zamawiać duży wór. Royal ma najdroższą na świecie kukurydzę :P Bo chyba on ma kukurydzę w składzie? jak dla kurczaków :D Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Jak się było to i się zapytało :P A potem sprawdziło i różnica była tylko 5 zł :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 zgadnijcie, kto wysłał mi zapro na fejsbuku :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ja niestety nie w temacie kto mógłby, może ten ''behawiorysta" od owczarka?:evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Ja niestety nie w temacie kto mógłby, może ten ''behawiorysta" od owczarka?:evil_lol: tak :evil_lol: ZNOWU :evil_lol: Quote
Talucha Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ja je*ie, skąd się tacy biorą :lol: Mój pieseł też jadł kiedyś rojal kanin :loveu: Na szczęście to przeszłość :P pozdrawiamy was z moim Lasteckim :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Oj jednak jestem genialna, zgadłam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Talucha napisał(a):ja je*ie, skąd się tacy biorą :lol: Mój pieseł też jadł kiedyś rojal kanin :loveu: Na szczęście to przeszłość :P pozdrawiamy was z moim Lasteckim :diabloti: a było szpeszial for haski? :lol: Kasi i Lena napisał(a):Oj jednak jestem genialna, zgadłam :evil_lol: gratuluję, wygrywasz kopa w tyłek :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Angi napisał(a): gratuluję, wygrywasz kopa w tyłek :evil_lol: Dziękuje, w końcu coś wygrałam :loveu::evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Dziękuje, w końcu coś wygrałam :loveu::evil_lol: polecam się na przyszłość, przeszłość i na teraźniejszość :grins: :evil_lol: już widzę tą dzisiejszą radość jak wrócę do domu :loveu: :lol: Quote
Talucha Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Angi napisał(a):a było szpeszial for haski? :lol: Kurdełe, nie była :/ Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 to się nie liczy, nie byłaś super bo to musiała być tylko i wyłącznie szpeszial for haski! Quote
angineuuka Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 ej no, chyba nie ma nawet takiej :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts