rashelek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Angi']dużoo :evil_lol: Ona przez te kłaki wygląda na grubą, a tak na serio to może z kilo nadwagi ;) Muszę się wybrać do weta :P [/QUOTE] No bardzo, nie podejrzewałam Cię o taką rozrzutność! Wlasnie futro dodaje jej kilogramow, na takiego pulpeciocha wygląda. Także tnij!!! :P [quote name='Angi'] a ja może za tydzień przejadę się do Częstochowy :P[/QUOTE] A kto Cie tu zaprasza? :diabloti: Na wystawę? :D Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']:diabloti::diabloti::diabloti: http://allegro.pl/kombinezon-ortalion-dla-york-szyty-na-wymiar-i3604023619.html http://allegro.pl/fiona-ubranko-kombinezon-ortalion-r-8-i3596310313.html http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-szyty-na-wymiar-i3619176873.html paskudne! :evil_lol: [quote name='rashelek']No bardzo, nie podejrzewałam Cię o taką rozrzutność! Wlasnie futro dodaje jej kilogramow, na takiego pulpeciocha wygląda. Także tnij!!! :P A kto Cie tu zaprasza? :diabloti: Na wystawę? :D nie wytnę, póki nie będę mieć kombinezonów ;P Iza! no na wystawę ;) z Comą bym pojechała, ale jakoś nie mam chęci :D Quote
Izabela124. Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ja mam nadzieję, że przyjedziesz :) :D Quote
Izabela124. Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Angi']nadzieja matką głupich :P[/QUOTE]Ale każda matka kocha swoje dzieci :D Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Angi']nie każda :p[/QUOTE] Ja Cię kocham :loveu: Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='magdabroy']Ja Cię kocham :loveu:[/QUOTE] jedna osoba, co mnie kocha :loveu: :D Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Angi']jedna osoba, co mnie kocha :loveu: :D[/QUOTE] Twoja druga dogo mama pewnie też Cię kocha :p Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 druga dogo mama to bardziej jak siostra :D Quote
rashelek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Jakbyś przyjechała, to Cosmie nacykam moją profeszjonal cyfrówkom nowe foty do galerii! O ile sama dotrę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 nie chcę sama jechać. ale zobaczę ;) Gaz se kupiłam, więc bezpieczna! :D Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Angi']nie chcę sama jechać. ale zobaczę ;) Gaz se kupiłam, więc bezpieczna! :D[/QUOTE] Tylko nie pryskaj pod wiatr :diabloti: Quote
rashelek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Angi']nie chcę sama jechać. ale zobaczę ;) Gaz se kupiłam, więc bezpieczna! :D[/QUOTE] Ej no ale u nas nie leją po mordach! To święte miasto jest, tu Cię prędzej ktoś ochrzci niż pobije :P Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko nie pryskaj pod wiatr :diabloti:[/QUOTE] buahahah. :diabloti: [quote name='rashelek']Ej no ale u nas nie leją po mordach! To święte miasto jest, tu Cię prędzej ktoś ochrzci niż pobije :P[/QUOTE] ja wiem, ale i tak jakoś nie chce samej. Tym bardziej pociągiem :eviltong: Quote
cockermaister Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Gratuluje grzywka :) :loveu: cudowny jest<3 ja też bedę w Częstochowie na wystawie :diabloti: (o ile będę miała czym przyjechać :P ) Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='cockermaister']Gratuluje grzywka :) :loveu: cudowny jest<3 ja też bedę w Częstochowie na wystawie :diabloti: (o ile będę miała czym przyjechać :P )[/QUOTE] to ty mnie zaprosiłaś! :diabloti: Quote
Pixeloza Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 A ja Pixelkowi zapuszczam futerko na zimę :diabloti: Ubranie go w szelki to koszmar, a gdybym codziennie miała go ubierać w kubraczek to bym chyba oszalała :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 nie kupuję na razie kombinezonów, bo nie mam kasy :P i nie wiem czy wgl kupie xd Quote
natija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zapuszczaj kukiełki nie będę sama;-)moja Bebe też już wygląda jakby miała nadwage ;-) Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 z dupy chyba :P mam kilka fot Pusi, ale jako że wczoraj były foty to te zobaczycie w weekend. O ile wgl :D :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Angi']z dupy chyba :P mam kilka fot Pusi, ale jako że wczoraj były foty to te zobaczycie w weekend. O ile wgl :D :evil_lol:[/QUOTE] to co że wczoraj byly ?? :roll: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Angi']że za dużo byście mieli :p[/QUOTE] ostatnio na dogo nie ma w ogóle zdjęć wiec bez obawy , za duzo byśmy nie mieli :eviltong: Quote
Recommended Posts