angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 dobranoc, miłych snów :loveu: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):Ciebie też zamknę :eviltong: Ok, ja uciekam spać ;) Dobranoc i kolorowych dziewczyny :) tylko żeby z tego wspólnego zamkniecia dzieci nie było :eviltong: ja tez ide ;) wiec dziekuje i wzajemnie :loveu: piekna ta stolica :loveu: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 jeszcze raz dobranoc :loveu: jutro powrzucam jeszcze kilka fot :) Quote
Ptysiak Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Nie wierzę :crazyeye: zdjęcia !!! :loveu: I macie nowy avatarek ;) Dobrej nocy i kolorowych Misiaczki :loveu::evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie wierzę :crazyeye: zdjęcia !!! :loveu: I macie nowy avatarek ;) Dobrej nocy i kolorowych Misiaczki :loveu::evil_lol: tak, tak... zdjęcia .. Jak będziecie grzeczni to dzis tez wam dodam :evil_lol: dzień dobry wszystkim :D Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 no to może potem wrzucę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 macie na razie jedno zdjęcie z dzisiejszego spaceru :D zdjęcie robiła Naklejka :D Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 o wow :crazyeye: piekne zdjęcie :loveu: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):o wow :crazyeye: piekne zdjęcie :loveu: mój pies na zdjęciach jak ciołek jakiś :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']ślicznie właśnie tu wyszedł :loveu: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']oooo a jak tutaj pięknie :loveu: a dzięki :D Jestem dumna z mojego szczura :loveu: Puściłam ją dzis bez smyczy i linki.. I przychodziła :multi::multi: Czasem są takie dni, że ma mnie w 4 literach i moge sobie wooołać, woołać i jeszcze raz wołać :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 widzisz a Ty tak na nia narzekasz :mad: nie no ale zdjęcia rewelacja ! musisz czesciej chodzić z naklejką na spacerki zdjęciowe :lol: Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):widzisz a Ty tak na nia narzekasz :mad: nie no ale zdjęcia rewelacja ! musisz czesciej chodzić z naklejką na spacerki zdjęciowe :lol: bo ona jest głupia :evil_lol: nie ma zbytnio kiedy chodzić na takie spacerki :lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Angi napisał(a):bo ona jest głupia :evil_lol: nie ma zbytnio kiedy chodzić na takie spacerki :lol: jest kochana ! oj tam oj tam , jak teraz nie masz czasu to kiedy bedziesz go miala .... Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):jest kochana ! oj tam oj tam , jak teraz nie masz czasu to kiedy bedziesz go miala .... Nie moja wina, że teraz się szybko ciemno robi.. :( Szkołę kończę późno, sobota w schronisku a w niedzielę to chcę się wyspać :D Quote
Naklejka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 No ale ja też nie zawsze mam czas ;) A pogoda ostatnio jest paskudna... Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Angi napisał(a):Nie moja wina, że teraz się szybko ciemno robi.. :( Szkołę kończę późno, sobota w schronisku a w niedzielę to chcę się wyspać :D jedna niedziela na miesiac moze byc nie wyspana :P ja w zeszla zime zaraz po nicce szlam na zdjecia zeby miec piekne przy wschodzie słonca :P Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):jedna niedziela na miesiac moze byc nie wyspana :P ja w zeszla zime zaraz po nicce szlam na zdjecia zeby miec piekne przy wschodzie słonca :P Moze, jednak to nie zależy ode mnie a od fotografa :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Naklejka napisał(a):No ale ja też nie zawsze mam czas ;) A pogoda ostatnio jest paskudna... Angi napisał(a):Moze, jednak to nie zależy ode mnie a od fotografa :evil_lol: jakos byscie sie dopasowały ;) dobranoc ;P Quote
angineuuka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):jakos byscie sie dopasowały ;) dobranoc ;P Nie wiem czy w tym roku pójdziemy. dobranoc :loveu: Quote
*Magda* Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dOgLoV napisał(a):tylko żeby z tego wspólnego zamkniecia dzieci nie było :eviltong: No co Ty, brat z siostrą :crazyeye: Dotarłam do Ciebie :eviltong: Misia ma śliczną obrożę :loveu: A spanie w niedzielę olej ;) Wyśpisz się w grobie :evil_lol: Quote
Recommended Posts