angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):o matko , co to za piwo :crazyeye: redsika pije Sebastian , jabłkowego :evil_lol: ze tez sie skoncentrowac mozesz :eviltong: Sebastian twierdzi ze moj mózg wraz z rozumem juz dawno wsiąknął w poduszkę jak spałam :roll::mad::eviltong: to nie, ja piję żurawinowego :D Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):to nie, ja piję żurawinowego :D żurawinowego lubię :loveu: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):o matko , co to za piwo :crazyeye: Sebastian twierdzi ze moj mózg wraz z rozumem juz dawno wsiąknął w poduszkę jak spałam :roll::mad::eviltong: Niemieckie ;) :roflt::roflt::roflt::roflt: Angi napisał(a):GRATULUJĘ ROZUMU! :evil_lol: Mam nadzieję, że Ty też go masz, bo nie chcę być młodą babcią ;) Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']żurawinowego lubię :loveu: najlepszy :loveu: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):Niemieckie ;) :roflt::roflt::roflt::roflt: Mam nadzieję, że Ty też go masz, bo nie chcę być młodą babcią ;) czasem mam wrażenie, że go nie mam . :evil_lol: jednak nie chcę być tak szybko mamą . :P Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']czasem mam wrażenie, że go nie mam . :evil_lol: jednak nie chcę być tak szybko mamą . :P I to mi się podoba ;) Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']Niemieckie ;) :roflt::roflt::roflt::roflt: Mam nadzieję, że Ty też go masz, bo nie chcę być młodą babcią ;) Kochanego mam męża nie ?? :roll::diabloti: młoda babcia jest fajna :evil_lol: bedziesz bawiła własne dzieci :evil_lol: http://www.voila.pl/311/4ghpc/index.php?get=1&f=1 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):Kochanego mam męża nie ?? :roll::diabloti: młoda babcia jest fajna :evil_lol: Zaje*istego :evil_lol: Ale ja dopiero co uczę się być mamą :crazyeye: Daj mi się nacieszyć tą rolą :) Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):Zaje*istego :evil_lol: Ale ja dopiero co uczę się być mamą :crazyeye: Daj mi się nacieszyć tą rolą :) to pouczymy się razem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):to pouczymy się razem :evil_lol: Ja już mam 4 miesiące doświadczenia, to Ci mogę powiedzieć co nie co ;) Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):Zaje*istego :evil_lol: Ale ja dopiero co uczę się być mamą :crazyeye: Daj mi się nacieszyć tą rolą :) ojojoj wiesz jak to mówią , małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot :eviltong: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 a co kociaczek ma tam takiego zielonego ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):a co kociaczek ma tam takiego zielonego ?? :eviltong: obroża :D..... Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):obroża :D..... ahaaaaa myslalam ze mu sie uloło :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):ojojoj wiesz jak to mówią , małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot :eviltong: Straszyli mnie, że będzie płakał, marudził, nie będzie spał itp. :) Póki co (odpukać) mam grzeczne dziecko :loveu: dOgLoV napisał(a):a co kociaczek ma tam takiego zielonego ?? :eviltong: Też chciałam spytać ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):ahaaaaa myslalam ze mu sie uloło :diabloti: Mowa o dzieciach, a Ty już o ulewaniu :evil_lol: Angi, czemu wydzielasz zdjęcia po jednej sztuce :mad: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']Straszyli mnie, że będzie płakał, marudził, nie będzie spał itp. :) Póki co (odpukać) mam grzeczne dziecko :loveu: wiesz to jeszcze nic , zaczekaj aż Theoś będzie miał z 15 lat :evil_lol: http://www.voila.pl/325/s6u00/index.php?get=1&f=1 bidulek :-(:eviltong: http://www.voila.pl/328/8k0as/index.php?get=1&f=1 ale fajne :cool3: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):Mowa o dzieciach, a Ty już o ulewaniu :evil_lol: Angi, czemu wydzielasz zdjęcia po jednej sztuce :mad: bo inaczej mi nie idzie :P Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 dOgLoV napisał(a):wiesz to jeszcze nic , zaczekaj aż Theoś będzie miał z 15 lat :evil_lol: To go zamknę w piwnicy :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 magdabroy napisał(a):To go zamknę w piwnicy :diabloti: współczuję mu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Angi napisał(a):współczuję mu :evil_lol: Ciebie też zamknę :eviltong: Ok, ja uciekam spać ;) Dobranoc i kolorowych dziewczyny :) Quote
Recommended Posts