łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='kalyna']no to się nie zgubiła :loveu:[/QUOTE] no nie :roll: ale podobno po drodze natknęli sie na pielgrzymkę :diabloti: Quote
kalyna Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='dOgLoV']no nie :roll: ale podobno po drodze natknęli sie na pielgrzymkę :diabloti:[/QUOTE] to był ZNAK, aby się nawróciła :lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='kalyna']to był ZNAK, aby się nawróciła :lol:[/QUOTE] chyba zawróciła :diabloti: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='natija']siema laseczki:)[/QUOTE] hejka ;) Quote
*Magda* Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']już dojechała :diabloti:[/QUOTE] Wysłała Ci sms'ka, a mi nie :mad: Quote
Karro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='kalyna']to był ZNAK, aby się nawróciła :lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']chyba zawróciła :diabloti:[/QUOTE] hahaha wymiatacie z tymi tekstami :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba zawróciła :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: coby się nie przewróciła :diabloti: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='magdabroy']Wysłała Ci sms'ka, a mi nie :mad:[/QUOTE] ale ja pierwsza jej napisalam czy szczesliwie dotarła na miejsce :diabloti: [quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt: coby się nie przewróciła :diabloti:[/QUOTE] i guzola se nie nabiła :diabloti: dzisiaj ciszaaaa , moze pozniej jej coś napisze :lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']co tu sie dzieje,co to za cisza:roll:[/QUOTE] Angi pojechała do rodzinki i olewa dogo :evil_lol: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 no to bedzie miala duzo do nadrabiania:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']no to bedzie miala duzo do nadrabiania:evil_lol:[/QUOTE] Z takim spamem jak teraz to za wiele sobie nie poczyta... no dziewczyny, rozkręćcie się :eviltong: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 tak nie całkiem olała bo mi wczoraj napisała na dzisiaj miłej pracy :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='kalyna']Z takim spamem jak teraz to za wiele sobie nie poczyta... no dziewczyny, rozkręćcie się :eviltong:[/QUOTE] Ty też się możesz rozkręcić :cool3: [quote name='dOgLoV']tak nie całkiem olała bo mi wczoraj napisała na dzisiaj miłej pracy :eviltong:[/QUOTE] Zaraz dostanie ode mnie zjebki :diabloti: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 jakos wakacyjnie,leniuchowo wszedzie sie zrobilo;) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy'] Zaraz dostanie ode mnie zjebki :diabloti:[/QUOTE] nie bij jej za mocno :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']nie bij jej za mocno :diabloti:[/QUOTE] Już się przede mną płaszczyła, więc nie będzie lania :diabloti: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Już się przede mną płaszczyła, więc nie będzie lania :diabloti:[/QUOTE] hihihihihi teraz mnie bedzie biła że wspomniałam że do mnie pisała :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hihihihihi teraz mnie bedzie biła że wspomniałam że do mnie pisała :diabloti:[/QUOTE] No co Ty, pozwolisz się bić nastolatce :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 A ja nakapowałam na natiję :diabloti: Angi się mnie pytała czy ma dużo do nadrabiania, to napisałam, że natija nas podpuszcza, żeby spamować w jej galerii :evil_lol: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 ale Ty nie dobra jestes :evil_lol:i zas wszystko bedzie na mnie:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']A ja nakapowałam na natiję :diabloti: Angi się mnie pytała czy ma dużo do nadrabiania, to napisałam, że natija nas podpuszcza, żeby spamować w jej galerii :evil_lol:[/QUOTE] hahahahahahahahahahahaha i teraz kogo bydzie loć małolata ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts