angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='natija']no spolki sie na dlugo nie zostawia;)patrz punkt 6 ;)[/QUOTE] Ale to nie jest długo ;) i jaki punkt? :diabloti: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no moze nie dlugo,ale foty beda:roll:jak nie ma jeszcze tego w rgulaminie to juz jest:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='natija']no moze nie dlugo,ale foty beda:roll:jak nie ma jeszcze tego w rgulaminie to juz jest:diabloti:[/QUOTE] Ale o szo chozi? :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj tam dobezw wiesz:diabloti:[/QUOTE] no właśnie nie wiem :eviltong: Quote
Pixeloza Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']nie do babci, ale i tak nie będzie mnie na dogo :lol:[/QUOTE] mnie też :diabloti: ale wyjeżdżam ( i wracam) dzień wcześniej :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']ja mogę jeszcze później wrócić ;)[/QUOTE] a ja nie :evil_lol: Bo w potem wujkowi się kończy urlop, a siedzieć tam samemu to tak bezsensu ;) Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 hmmm podejme sie wytlumaczenia:evil_lol::diabloti: jest cos takiego na dogo jak spolka,naleza do niej fajne cioteczki:evil_lol:ustalalismy ostatnio regulamin spolki i punkt 6 mowi ,ze nie wolno opuszczac spolki(dogo)na dlugo:evil_lol:mozna ewentualnie na zadoscuczynienie dac foty jesli nie pojawisz sie dlugo na dogo:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='natija']hmmm podejme sie wytlumaczenia:evil_lol::diabloti: jest cos takiego na dogo jak spolka,naleza do niej fajne cioteczki:evil_lol:ustalalismy ostatnio regulamin spolki i punkt 6 mowi ,ze nie wolno opuszczac spolki(dogo)na dlugo:evil_lol:mozna ewentualnie na zadoscuczynienie dac foty jesli nie pojawisz sie dlugo na dogo:evil_lol:[/QUOTE] Ale ja nie jestem fajną cioteczką :razz: bo nic o tym nie wiem :eviltong: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 jak nie wiesz:crazyeye:to po jakich Ty galeriach chodzisz:evil_lol: najwyzszy czas to zmienic:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 nie chodzę już do nowych galerii ;) Quote
Pixeloza Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']hmmm podejme sie wytlumaczenia:evil_lol::diabloti: jest cos takiego na dogo jak spolka,naleza do niej fajne cioteczki:evil_lol:ustalalismy ostatnio regulamin spolki i punkt 6 mowi ,ze nie wolno opuszczac spolki(dogo)na dlugo:evil_lol:mozna ewentualnie na zadoscuczynienie dac foty jesli nie pojawisz sie dlugo na dogo:evil_lol:[/QUOTE] Jeśli ja jestem fajną cioteczką, to przepraszam, ale aparat mi się rozwalił i fotek nie będzie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Czy mnie się regulamin nie tyczy :grins: Idę z psami na spacer teraz :grins: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 to nie tak latwo do spolki dolaczyc:evil_lol: 1 punkt to banerek ze slowem "spolka" trzeba miec:evil_lol: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ale spółka :crazyeye: ilu członków już ma? :cool3: [quote name='natija']1 punkt to banerek ze slowem "spolka" trzeba miec:evil_lol:[/QUOTE] już się tak nie lansuj :eviltong: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 haha lans no co Ty nie ja:eviltong::evil_lol: ile osob:roll:jak narazie to chyba ze 6:roll:ale to dopiero poczatki....:evil_lol: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']haha lans no co Ty nie ja:eviltong::evil_lol: ile osob:roll:jak narazie to chyba ze 6:roll:ale to dopiero poczatki....:evil_lol:[/QUOTE] teraz wszędzie się grupki tworzą..co ze mnie za odludek :crazyeye: wszyscy wielcy zaczynali od małych rzeczy :diabloti: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no widziasz musisz do spolki dolaczyc:diabloti: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']no widziasz musisz do spolki dolaczyc:diabloti:[/QUOTE] to najpierw przytocz regulamin... choć coś mi się wydaje, że mu nie podołam :eviltong: tym bardziej, że staram się ograniczyć dogo :) Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 kurde nie chce mi sie teraz szukac dokladnie....jak narazie jestemy dopiero poczatkujaca spolka i regulamin jest wciaz dopracowywany:evil_lol:polecam chyba gdzies od tej str musi cos byc o regulaminie hehe ,ale nie wiem http://www.dogomania.pl/forum/threads/228566-Mr-Rocky-i-sp%C3%B3%C5%82ka-czyil-bokser-czarny-kundello-i-diablica-w-cia%C5%82ku-anio%C5%82a/page37 Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 eeeeeeee. nie czaję i tak. :diabloti: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 jak nie czajsz.....to zaczaj:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts