Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pixeloza']nie chciałabym spać z tobą w jednym łóżku :lol:[/QUOTE]
I dobrze, bo lubię mieć całe łóżko dla siebie i się na nim rozwalić jak mi się podoba :diabloti:
[quote name='magdabroy']Może śpi w pampersie :evil_lol:[/QUOTE]
Mam zbyt szlachecki tyłek, żeby nosić pampersy :diabloti:
[quote name='Pixeloza']albo lubi prać :diabloti:[/QUOTE]
wredna :mad:

Posted

tak sądziłam, że się urlopujesz :P

Na siku to mega rzadko chodzę, chyba że już bardzo muszę :evil_lol: A picie jak mam przy łóżku to nie ma co wstawać, piję na leżącą z przymkniętymi oczami :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']tak sądziłam, że się urlopujesz :P

Na siku to mega rzadko chodzę, chyba że już bardzo muszę :evil_lol: A picie jak mam przy łóżku to nie ma co wstawać, piję na leżącą z przymkniętymi oczami :evil_lol:[/QUOTE]
Mi się zwyczajnie w nocy nie chce wstać jak się przebudzę a chce mi się siku, próbuję zapomnieć i idę spać. A rano biegnę czym prędzej bo brzuch mnie boli :evil_lol:

Posted

Ale ja mam uraz do wstrzymywania sikania w nocy , jak byłam dzieciakiem i byłam u babci na wakacjach to chciało mi sie siku w nocy a że to była wiocha kibel mieli na dworze drewniany to sie bałam iśc (miałam moze z 8 lat ) śniło mi się ze sikam no i sie zlałam w łóżko , bałam sie później wstac ale mama przyszła i mi mówiła ze dzisiaj jest śmingus dyngus to zrobiła pościeli psikusa i jakos mnie przekonała do wyjścia z łóżka :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale ja mam uraz do wstrzymywania sikania w nocy , jak byłam dzieciakiem i byłam u babci na wakacjach to chciało mi sie siku w nocy a że to była wiocha kibel mieli na dworze drewniany to sie bałam iśc (miałam moze z 8 lat ) śniło mi się ze sikam no i sie zlałam w łóżko , bałam sie później wstac ale mama przyszła i mi mówiła ze dzisiaj jest śmingus dyngus to zrobiła pościeli psikusa i jakos mnie przekonała do wyjścia z łóżka :diabloti:[/QUOTE]
Od małego byłaś dziwna :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']o tą mamę to mam na myśli vege :lol:[/QUOTE]
W sumie moja też taka jest, że jej się nie chce w nocy wstać :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']

znowu mam fazę na gogle street view :evil_lol:[/QUOTE]

i czego szukasz ?? :eviltong:

[quote name='vege*']Od małego byłaś dziwna :diabloti:[/QUOTE]

ja się dziwna już urodziłam :diabloti: