Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='magdabroy']Może śpi w pampersie :evil_lol:[/QUOTE] albo lubi prać :diabloti: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Pixeloza']nie chciałabym spać z tobą w jednym łóżku :lol:[/QUOTE] I dobrze, bo lubię mieć całe łóżko dla siebie i się na nim rozwalić jak mi się podoba :diabloti: [quote name='magdabroy']Może śpi w pampersie :evil_lol:[/QUOTE] Mam zbyt szlachecki tyłek, żeby nosić pampersy :diabloti: [quote name='Pixeloza']albo lubi prać :diabloti:[/QUOTE] wredna :mad: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 tak sądziłam, że się urlopujesz :P Na siku to mega rzadko chodzę, chyba że już bardzo muszę :evil_lol: A picie jak mam przy łóżku to nie ma co wstawać, piję na leżącą z przymkniętymi oczami :evil_lol: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']tak sądziłam, że się urlopujesz :P Na siku to mega rzadko chodzę, chyba że już bardzo muszę :evil_lol: A picie jak mam przy łóżku to nie ma co wstawać, piję na leżącą z przymkniętymi oczami :evil_lol:[/QUOTE] Mi się zwyczajnie w nocy nie chce wstać jak się przebudzę a chce mi się siku, próbuję zapomnieć i idę spać. A rano biegnę czym prędzej bo brzuch mnie boli :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ale ja mam uraz do wstrzymywania sikania w nocy , jak byłam dzieciakiem i byłam u babci na wakacjach to chciało mi sie siku w nocy a że to była wiocha kibel mieli na dworze drewniany to sie bałam iśc (miałam moze z 8 lat ) śniło mi się ze sikam no i sie zlałam w łóżko , bałam sie później wstac ale mama przyszła i mi mówiła ze dzisiaj jest śmingus dyngus to zrobiła pościeli psikusa i jakos mnie przekonała do wyjścia z łóżka :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 ty jak moja mama :evil_lol: znowu mam fazę na gogle street view :evil_lol: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale ja mam uraz do wstrzymywania sikania w nocy , jak byłam dzieciakiem i byłam u babci na wakacjach to chciało mi sie siku w nocy a że to była wiocha kibel mieli na dworze drewniany to sie bałam iśc (miałam moze z 8 lat ) śniło mi się ze sikam no i sie zlałam w łóżko , bałam sie później wstac ale mama przyszła i mi mówiła ze dzisiaj jest śmingus dyngus to zrobiła pościeli psikusa i jakos mnie przekonała do wyjścia z łóżka :diabloti:[/QUOTE] Od małego byłaś dziwna :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 o tą mamę to mam na myśli vege :lol: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']o tą mamę to mam na myśli vege :lol:[/QUOTE] W sumie moja też taka jest, że jej się nie chce w nocy wstać :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi'] znowu mam fazę na gogle street view :evil_lol:[/QUOTE] i czego szukasz ?? :eviltong: [quote name='vege*']Od małego byłaś dziwna :diabloti:[/QUOTE] ja się dziwna już urodziłam :diabloti: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja się dziwna już urodziłam :diabloti:[/QUOTE] dobrze, że to wiesz :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']dobrze, że to wiesz :diabloti:[/QUOTE] mąż nie daje mi o tym zapomniec :eviltong: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi'] buahahahaha co za kretynka psa pofarbowała :roll: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']:diabloti: hahahahhahahahaha jakie ujęcia :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Ale Miśka chrapie :evil_lol: chyba się dzisiejszym dniem zmęczyła :p Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']tylko mi tak dogo muli?[/QUOTE] tak:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 https://www.facebook.com/events/593235824050463/declines/ mam nadzieję, że nie będzie za późno... Że nie będzie tak samo, jak z Lennoxem... Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']tylko mi tak dogo muli?[/QUOTE] mi też muliło... musi się rozruszać :evil_lol: Quote
Recommended Posts