angineuuka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 natija napisał(a):to jedna rada,aspirynka i do wyrka;) i właśnie tak zaraz zrobię, bo piątunio coraz bliżej :loveu: :D dOgLoV napisał(a):a jo czuję :roll: ja na razie mam luz 8) Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Angi napisał(a):i właśnie tak zaraz zrobię, bo piątunio coraz bliżej :loveu: :D ja na razie mam luz 8) a ja już czuję dziwny zapach w nosie i tak mi sie w nim " gęsto" robi" no i te ciężkie oczy i dziwna głowa :roll: piękne uczucie :loveu::roll: jak jutro pojedziemy z Ibri do weta to musze wreszcie spytac o recepte na moje tabletki jak nie bedzie mi mógł przepisac to chyba padnę .... Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 ja wiedziałam, że z tobą coś nie halo, że wet ci tabsy przepisuje :evil_lol: idę do tego wyra, pa pa :D Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Angi napisał(a):ja wiedziałam, że z tobą coś nie halo, że wet ci tabsy przepisuje :evil_lol: idę do tego wyra, pa pa :D no ba ! w koncu choruję na zwierzęcą obsesje to kto ma mi leki przepisywać jak nie wet :eviltong: miłego leżakowania :lol: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 daj namiary na tego weta sama bym sie do niego przeszla;):evil_lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 natija napisał(a):daj namiary na tego weta sama bym sie do niego przeszla;):evil_lol: toooo bardzo dobry wet :diabloti: zachowam namiary dla siebie bo jak bedzie miał za duzo klientów to ceny podniesie :eviltong: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 hehe no racja trzymaj tejemnice:evil_lol:bo nigdy nie wiadomo jak czesto i duzo tych tablet bedziesz potrzebowac:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 natija napisał(a):hehe no racja trzymaj tejemnice:evil_lol:bo nigdy nie wiadomo jak czesto i duzo tych tablet bedziesz potrzebowac:evil_lol: oj chyba sporo :diabloti: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 ja tez mam chyba jakas alergie,ale chyba na TZta:evil_lol:tylko gdzie po tablety sie udac:roll: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 natija napisał(a):ja tez mam chyba jakas alergie,ale chyba na TZta:evil_lol:tylko gdzie po tablety sie udac:roll: Ojjj to już wyzsza szkoła jazdy :diabloti: najlepiej do papieża po rozwód :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 No to odpuść ten spacer, jak się źle czujesz ;) Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 gdzie czekoladki beda,nie mozna tego odpuscic;)zrob zdjecie fioletowej krowy:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 natija napisał(a):gdzie czekoladki beda,nie mozna tego odpuscic;)zrob zdjecie fioletowej krowy:evil_lol: To chyba o Angi chodziło ale ja i tak nie spotkałam nawet fioletowej krowy :eviltong: wczoraj spotkałam 8siem sztuk jednocześnie :diabloti: Quote
Sonka95 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Angi napisał(a):nawet porządnie wakacje się nie zaczęły a ja już chora... -.- Zdrowiej ;) Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 jaki spam, nie ogarniam o co chodzi :P Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 hej, hej ;) Co jak co ale z moją matką, NIE DA się oglądać siatkówki :evil_lol: Quote
Karro Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Siema :D Jak tam wakacje? Bo ja jeszcze ich w sumie nie czuję :D Choć jutro jadę na koncert 30 Seconds to Mars :) Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Też ich nie czuję.. Jednak jedziesz? Czy ja coś pomieszałam :> Quote
Sonka95 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Angi napisał(a): Co jak co ale z moją matką, NIE DA się oglądać siatkówki :evil_lol: A co takiego robi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 komentuje gorzej niż nie wiadomo kto :evil_lol: a ja się czuję lepiej, tylko mnie oko dalej boli... Alpine dziś wyczesywałam, dwa 5 l wiadra z niej wyleciały i końca nie widać :loveu: Oczywiście dupska nie dała wyczesać :P Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Angi napisał(a):komentuje gorzej niż nie wiadomo kto :evil_lol: a ja się czuję lepiej, tylko mnie oko dalej boli... Alpine dziś wyczesywałam, dwa 5 l wiadra z niej wyleciały i końca nie widać :loveu: Oczywiście dupska nie dała wyczesać :P Ja jutro biore sie za czesanie dzisiaj sie za bardzo wqurilam i nic nie robie , *******e .... Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 a ja jutro chyba naleśniki, przez ciebie :P Quote
Recommended Posts