Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natija napisał(a):
to jedna rada,aspirynka i do wyrka;)

i właśnie tak zaraz zrobię, bo piątunio coraz bliżej :loveu: :D
dOgLoV napisał(a):
a jo czuję :roll:

ja na razie mam luz 8)

Posted

Angi napisał(a):
i właśnie tak zaraz zrobię, bo piątunio coraz bliżej :loveu: :D

ja na razie mam luz 8)

a ja już czuję dziwny zapach w nosie i tak mi sie w nim " gęsto" robi" no i te ciężkie oczy i dziwna głowa :roll: piękne uczucie :loveu::roll:

jak jutro pojedziemy z Ibri do weta to musze wreszcie spytac o recepte na moje tabletki jak nie bedzie mi mógł przepisac to chyba padnę ....

Posted

Angi napisał(a):
ja wiedziałam, że z tobą coś nie halo, że wet ci tabsy przepisuje :evil_lol:

idę do tego wyra, pa pa :D

no ba ! w koncu choruję na zwierzęcą obsesje to kto ma mi leki przepisywać jak nie wet :eviltong:

miłego leżakowania :lol:

Posted

natija napisał(a):
daj namiary na tego weta sama bym sie do niego przeszla;):evil_lol:

toooo bardzo dobry wet :diabloti: zachowam namiary dla siebie bo jak bedzie miał za duzo klientów to ceny podniesie :eviltong:

Posted

natija napisał(a):
hehe no racja trzymaj tejemnice:evil_lol:bo nigdy nie wiadomo jak czesto i duzo tych tablet bedziesz potrzebowac:evil_lol:

oj chyba sporo :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
ja tez mam chyba jakas alergie,ale chyba na TZta:evil_lol:tylko gdzie po tablety sie udac:roll:

Ojjj to już wyzsza szkoła jazdy :diabloti: najlepiej do papieża po rozwód :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
gdzie czekoladki beda,nie mozna tego odpuscic;)zrob zdjecie fioletowej krowy:evil_lol:

To chyba o Angi chodziło ale ja i tak nie spotkałam nawet fioletowej krowy :eviltong:

wczoraj spotkałam 8siem sztuk jednocześnie :diabloti:

Posted

komentuje gorzej niż nie wiadomo kto :evil_lol:

a ja się czuję lepiej, tylko mnie oko dalej boli... Alpine dziś wyczesywałam, dwa 5 l wiadra z niej wyleciały i końca nie widać :loveu: Oczywiście dupska nie dała wyczesać :P

Posted

Angi napisał(a):
komentuje gorzej niż nie wiadomo kto :evil_lol:

a ja się czuję lepiej, tylko mnie oko dalej boli... Alpine dziś wyczesywałam, dwa 5 l wiadra z niej wyleciały i końca nie widać :loveu: Oczywiście dupska nie dała wyczesać :P

Ja jutro biore sie za czesanie dzisiaj sie za bardzo wqurilam i nic nie robie , *******e ....