kalyna Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Angi napisał(a):nie, nie bordera :> Łowczarka? nie rób z tego tajemnicy, bo tylko nas męczysz tym :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 nie mam zamiaru zapeszać :> Ale chyba kiedyś pisałam gdzieś na ten temat.. Nie, nie jest to MT :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Angi napisał(a):nie mam zamiaru zapeszać :> Ale chyba kiedyś pisałam gdzieś na ten temat.. Nie, nie jest to MT :evil_lol: nie ogarniam :mdleje: Quote
angineuuka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 masz pecha :evil_lol: Szczerze, to tylko Victoria wie ( i nie powie :grins: ) i mojej matce kiedyś wspominałam o moich planach :> dobranoc dziołchy :> Quote
angineuuka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Naklejka napisał(a):Grzywacza chcesz? :P Grzywek kiedyś na pewno będzie :> Ale nie teraz :P Quote
Naklejka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja z matką też rozmawiałam na zasadzie: nigdy więcej dużego psa! :evil_lol: Ale jak kolejny pies będzie, to ona nic nie będzie miała do gadania, bo już będę na swoim :eviltong: Teraz sobie nic nie planuję :) Quote
Victoria Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 ja powoli trace nadzieje ze kiedykolwiek bd miała coś swojego xd serio jak pacze na dorosłych jak sie męczą, kredyty biorą i je spłacają, rachunki płacą, jak wszystko jest drogie i wgl to poważnie sie zastanawiam czy mi kiedykolwiek uda się znaleźć jakąkolwiek prace i jeszcze z niej wyżyć xd chcialam psa na osiemnastke ale oni lepiej wiedzą co mnie najbardziej uszczęśliwi :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Victoria napisał(a):ja powoli trace nadzieje ze kiedykolwiek bd miała coś swojego xd serio jak pacze na dorosłych jak sie męczą, kredyty biorą i je spłacają, rachunki płacą, jak wszystko jest drogie i wgl to poważnie sie zastanawiam czy mi kiedykolwiek uda się znaleźć jakąkolwiek prace i jeszcze z niej wyżyć xd chcialam psa na osiemnastke ale oni lepiej wiedzą co mnie najbardziej uszczęśliwi :diabloti: Dlatego ja nic nie planuję :) Będę miała warunki- będzie pies :) Quote
Victoria Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 doczekam sie jakiejś fajnej rasy na emeryturze xd jak juz nie bd miala sily sie nią zająć znając moje szczęście :lol: Quote
Luzia Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Angi napisał(a):jak nie pamiętasz o łapkach, to znaczy że mam to od mega dawna :evil_lol: oglądam sobie pieski :loveu: płomyczek pojawia się gdzieś koło 2500 postów :diabloti: kalyna napisał(a): tylko nie pisz, że Bordera :eviltong: masz coś do borderów :mad: ja z komunii nawet grosza nie zobaczyłam :grins: gadaj jaki papiś Ci się marzy, a nie jakieś tajemnice robisz :mad: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 zażyczę sobie tego papisia na urodziny, o :evil_lol: Tylko będzie problem pojechać po niego :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Luzia napisał(a):masz coś do borderów :mad: Po prostu nastała na nie moda na dogo. Tak samo jak na Grzywki... Mi moja szczęśliwa trójeczka w zupełności wystarcza i dlatego nic nie planuję... owszem marzą mi się pewne psy, ale może kiedyś w przyszłości. Niestety oprócz przyjemności to także obowiązki i koszty, a ja obecnie nie mam ustabilizowanego życia :eviltong: A co z tym Yorkiem? pojawi się? Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 kalyna napisał(a):Po prostu nastała na nie moda na dogo. Tak samo jak na Grzywki... Mi moja szczęśliwa trójeczka w zupełności wystarcza i dlatego nic nie planuję... owszem marzą mi się pewne psy, ale może kiedyś w przyszłości. Niestety oprócz przyjemności to także obowiązki i koszty, a ja obecnie nie mam ustabilizowanego życia :eviltong: A co z tym Yorkiem? pojawi się? Zanim u mnie pojawi się wymarzony pies, to na prawdę trochę potrwa ;) Y. raczej się pojawi :P ale nie chodzi mi o tą rasę :> Quote
Sonka95 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Jak ja bym chciała 2 psa ... nawet na DT , ale puki mieszkam z rodzicami mogę o tym zapomnieć :roll: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Ja muszę sobie nazbierać na psa... Ale zanim to będzie, to przewinie się jeszcze trochę tych psów pewnie :D Quote
Naklejka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 A ja na Jetsana uzbierałam kasę :evil_lol: Teraz nie byłabym w stanie uzbierać kasy, za dużo wydaję na swoje potrzeby :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 No, ja będę miała mega problem bo mam potrzeby jak każdy nastolatek :diabloti: Quote
Sonka95 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 U mnie to też szybko kieszonkowe ucieka :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 a teraz to na wyjazd ciuchy muszę jakieś kupić... Masakra :D Quote
Karro Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Zdradź rasę :D Może Collie? Kiedyś miałaś, jeśli dobrze pamiętam :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 understandme napisał(a):Zdradź rasę :D Może Collie? Kiedyś miałaś, jeśli dobrze pamiętam :diabloti: chociaż jedna pamięta, ba nawet dwa miałam ;) Collie, ale smooth :D Quote
Naklejka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Mam collie za płotem, weź to ukradnij, albo to wcześniej zabiję :diabloti: Drze to ryja jak nienormalne i nie przeszkadza mi w spaniu... Quote
kalyna Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Angi napisał(a):chociaż jedna pamięta, ba nawet dwa miałam ;) Collie, ale smooth :D tajemnicy nie umiesz utrzymać :eviltong: rzadka rasa, ale jest w PL :) coś te owczarki Ciebie się trzymają :P Quote
Recommended Posts