Aleksa. Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja mam 3 dni wolnego, bo matury :) ale jak myślę, za rok to ja pisze :mdleje: Quote
angineuuka Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Luzia napisał(a):a my tradycyjnie będziemy spać do 12 :loveu: haah, wyśpię się w weekend do 14 :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Ja mam 3 dni wolnego, bo matury :) ale jak myślę, za rok to ja pisze :mdleje: tej dobrze :P Quote
Sonka95 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja też mam teraz dobrze , bo sa matury i do szkoły dopiero w poniedziałek :) Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 dziś miała być akademia i co? znowu nie było.. :/ Quote
madzioch Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Ja mam 3 dni wolnego, bo matury :) Sonka95 napisał(a):Ja też mam teraz dobrze , bo sa matury i do szkoły dopiero w poniedziałek :) Ale Wam dobrze... leniuchy paskudne :shake: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 madzioch napisał(a):Ale Wam dobrze... leniuchy paskudne :shake: :evil_lol: no, niech idą się lenić gdzieś indziej :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 madzioch napisał(a):Ale Wam dobrze... leniuchy paskudne :shake: :evil_lol: my mamy lepiej :evil_lol: a ja się wyśpię za 2 tygodnie, jadą na wycieczkę, mnie się nie chcę, wolę iść z Pixem na cały dzień na dwór :cool3: Quote
madzioch Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):no, niech idą się lenić gdzieś indziej :evil_lol: i jeszcze sie chwalą żeby innym było przykro! :placz: Pixeloza napisał(a):my mamy lepiej :evil_lol: a ja się wyśpię za 2 tygodnie, jadą na wycieczkę, mnie się nie chcę, wolę iść z Pixem na cały dzień na dwór :cool3: Następna... chyba sie przez was zwolnie z roboty i też sobie w końcu odpoczne! A wy będziecie robić co miesiąc zrzutke na jedzenia dla mnie i dla psa :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 madzioch napisał(a): Następna... chyba sie przez was zwolnie z roboty i też sobie w końcu odpoczne! A wy będziecie robić co miesiąc zrzutke na jedzenia dla mnie i dla psa :evil_lol: Przygarnę was. Przechowam w piwniczce, mam tam meble, miałam kiedyś tapczan, ale rodzice wydali :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):spać mi się chce :placz: to się kładź, co Ci szkodzi? Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 no, na jutrzejszy dzień :shake: Odrabiam angola i niemca... nie chcę mi się :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):a ja polski ... ja z polskiego mam wkuć 3 strony na temat Bibli... religia 2 :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 ej, wgl wczoraj dostałam taki mały, torebkowy nowy testament :evil_lol: pod szkołą dawali.:evil_lol:. Najlepsze jest to, że ja akurat wychodziłam już ze szkoły , bo moja klasa miała religię na ktorą nie chodzę :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):ej, wgl wczoraj dostałam taki mały, torebkowy nowy testament :evil_lol: pod szkołą dawali.:evil_lol:. Najlepsze jest to, że ja akurat wychodziłam już ze szkoły , bo moja klasa miała religię na ktorą nie chodzę :evil_lol: ateistka? :cool3: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Pixeloza napisał(a):ateistka? :cool3: :evil_lol: Ja sama osobiście nie wierzę w boga, chyba jako jedyna w rodzinie :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):Ja sama osobiście nie wierzę w boga, chyba jako jedyna w rodzinie :evil_lol: witaj w klubie :diabloti: :evil_lol: Tylko że u mnie jeszcze ojciec nie wierzy, a na religię chodzić muszę :roll: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Ja powiedziałam, że jak mnie nie wypiszą to będę uciekać z lekcji religii :diabloti: Moi rodzice niby wierzą, ale do kościoła nie chodzą.. :roll::evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 dzisiaj miałam ochotę przyłożyć jednej babce :oops: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Angi']Ja powiedziałam, że jak mnie nie wypiszą to będę uciekać z lekcji religii :diabloti: Moi rodzice niby wierzą, ale do kościoła nie chodzą.. :roll::evil_lol: moja mama tak ma, a kiedyś chciała zostać KSIĘDZEM :roflt: Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Pixeloza napisał(a):dzisiaj miałam ochotę przyłożyć jednej babce :oops: walić po mordzie, nie ma co się powstrzymywać :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):walić po mordzie, nie ma co się powstrzymywać :diabloti: może masz rację... trzeba było :mad: Jej pies (nie wiem jak ma na imię, ale wołam na niego Scooby :evil_lol:) jest beagle'm o typowym temperamencie. Ciągle chcę gonić za czymś nowym, obwąchiwać tereny itp. Chciałam Pixa z nim poznać bo fajny piesio, ale ciągle się mijaliśmy... W pewnym momencie Scooby nas zauważył i chciał do nas pójść, więc szarpnął właścicielkę. A ta zamiast go odciągnąć, przyłożyła mu gałęzią (chyba od wierzby płaczącej :angryy:). Chciałam do niej pójść, ale jeszcze by ją piesio pociągnął i znowu by dostał :mad: Mnie ciekawi, ja ją widzę czasem w parku i chce mi się płakać ze śmiechu, bo Scooby skręca w prawo, ona za nim (ciągnięta rzecz jasna :evil_lol:) i zamiast go powstrzymać jak ja Pixa, stanąć przyciągnąć do nogi, uspokoić, idziemy to ona za nim lata jak głupia. Dobra, nie umie nad psem zapanować, to niech się nauczy albo niech mąż z nim łazi, a nie najpierw mu pozwala na ciągnięcie jej, a potem go bije gałęzią... :angryy: Quote
Recommended Posts