angineuuka Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Hej, hej.. Nie ma to jak wstać prawie, że o 14 :evil_lol: Zaraz idę wyczesać Alpinę :lol: Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Luzia napisał(a):Szczęśliwi są Ci co posiadają ogródek :eviltong: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :grins: Quote
trabeska Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 vege* napisał(a):O a wygodna jest ta z macleather? :) Ja miałam dla swojego głupiego rudzielca taki czerwony komplecik i sprawdzał się fajnie :) Dopóki rudy idiota nie przegryzł smyczy :evil_lol: Ale obroża wytrzymała całe jego szczenięce 'lata' :) Ale później dojechał ją terier mojego dziadka :eviltong: Ta skóra z obroży-delikatnie mówiąc- się "oderwała" :D Ale to w końcu terier, Twój przyszły niufek chyba takiej masakry nie zrobi :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 hej, hej, hej? a cóż to? :lol: ho ho ho to jeszcze rozumiem :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 O matko... wstac o 14 :mdleje: Ja przez ostatnie dni wstawałam o 7 rano :PPP Quote
Pixeloza Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ty$ka napisał(a):O matko... wstac o 14 :mdleje: Ja przez ostatnie dni wstawałam o 7 rano :PPP tak wcześnie? :mdleje: Ja wstaję o 12 :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Pixeloza napisał(a):tak wcześnie? :mdleje: Taaa.... bo musię :P I jeszcze kładłam się spać grubo po 1 w nocy :P Quote
Pixeloza Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ty$ka napisał(a):Taaa.... bo musię :P I jeszcze kładłam się spać grubo po 1 w nocy :P ja o 8, myk 30 min spacerek i do wyra :evil_lol: chyba, że pies nie chce srać, to sie przedłuża :mad: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Angi napisał(a):ogródek, ah ogródek :loveu: ja tam nie widze nic zachwycającego w ogródku :eviltong: ale marzy mi sie duże drzewo magnolii :loveu: Quote
Naklejka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ogródek to świetna rzecz :D Mogę spać do południa, albo wyjść na cały dzień i nie przejmować się, że psy mi się w domu zleją :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ja tam nie widze nic zachwycającego w ogródku :eviltong: ale marzy mi sie duże drzewo magnolii :loveu: Mam magnolię... duże to aż takie nie jest... Tylko coś pomarzła... :/ Quote
Naklejka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Angi napisał(a):Mam magnolię... duże to aż takie nie jest... Tylko coś pomarzła... :/ A ja mam syf :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 a ja mam tylko i wyłącznie syf :roll: i jeszcze bym chciała klon palmowy :loveu: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja mam tylko i wyłącznie syf :roll: i jeszcze bym chciała klon palmowy :loveu: brzydkie to :P Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']brzydkie to :P to jest brzydkie ?? piękne :loveu: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 brzydkie, zabraniam ci w mojej galerii wstawiać takich paskustw! Jak chcesz coś wstawić to coś ładnego :> Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']brzydkie, zabraniam ci w mojej galerii wstawiać takich paskustw! Jak chcesz coś wstawić to coś ładnego :> proszę :diabloti: Quote
Recommended Posts