Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a):a feeeeee , okropnie to musiało wyglądać :shake: już sie nie tłumacz :eviltong: no przyznam że ciekawy to był widok, ale i tak najpierw ogier wciry dostała a dopiero potem zajęłam się opatrunkiem :evil_lol: :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 już mi się odechciało dodawać fotek, może potem :diabloti: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Luzia napisał(a):no przyznam że ciekawy to był widok, ale i tak najpierw ogier wciry dostała a dopiero potem zajęłam się opatrunkiem :evil_lol: :diabloti: ble fuj :eviltong: Angi napisał(a):już mi się odechciało dodawać fotek, może potem :diabloti: lyń :roll: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):zamówiłam obrożę... :diabloti: poka poka poka :cool3: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a):poka poka poka właśnie :cool3: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 już wiem, że to był błąd :P Mimo, że mi się podobają :P Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 śliczne owieczki :loveu: tylko czy nie za jasna ?? bo to na Alipne ma być ?? Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):a ja nie wiem na kogo będzie :> ej no wielkoscia sie na bank różnią :eviltong: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 cudnaa :loveu: ja bym chciała szeroką obrożę (ok. 2 cm) dla Pixa, ale w zoologicznym tylko wąskie (ok. 1 cm) :nonono2: a szkoda, bo mojemu głupkowi się w szyje wpijają :mad: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):cudnaa :loveu: ja bym chciała szeroką obrożę (ok. 2 cm) dla Pixa, ale w zoologicznym tylko wąskie (ok. 1 cm) :nonono2: a szkoda, bo mojemu głupkowi się w szyje wpijają :mad: internet droga damo, internet :> to jest 3 cm.. Quote
madzioch Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):internet droga damo, internet :> to jest 3 cm.. Ja mam 3 cm w puzzle. Tzn nie ja, Kokos :P Cudne robią te obroże, czasami można zaszaleć :) też chciałam te baranki, ale sie jakoś powstrzymałam... ;) Quote
trabeska Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ło matko, ile tu nagadane! :mdleje: A codziennie tu jestem, wczoraj również byłam! :mad: Obroża świetna :) Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 trabeska napisał(a):Ło matko, ile tu nagadane! :mdleje: A codziennie tu jestem, wczoraj również byłam! :mad: Obroża świetna :) nie załamuj się tylko bierz się za czytanie :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):internet droga damo, internet :> to jest 3 cm.. właśnie planuję kupić zestaw do trymowania i 2 kg bozity rough co mnie wyniesie ok 165 zł, więc obecnie moja sytuacja finansowa nie będzie najlepsza, zwłaszcza ze od kilku lat zbieram na laptopa (uzbierałam 1600 :multi:) a mój psiaczek ciągle potrzebuje żarcia, smakołyków, zabawek etc. :evil_lol: Quote
trabeska Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 vege* napisał(a):nie załamuj się tylko bierz się za czytanie :evil_lol: Spokojnie, najpierw nadrobiłam, a później marudzę :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 trabeska napisał(a):Spokojnie, najpierw nadrobiłam, a później marudzę :evil_lol: to Angi Ci wybaczy:evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):właśnie planuję kupić zestaw do trymowania i 2 kg bozity rough co mnie wyniesie ok 165 zł, więc obecnie moja sytuacja finansowa nie będzie najlepsza, zwłaszcza ze od kilku lat zbieram na laptopa (uzbierałam 1600 :multi:) a mój psiaczek ciągle potrzebuje żarcia, smakołyków, zabawek etc. :evil_lol: Nic się nie stanie, jak weźmiesz sobie 30 złotych z tej forsy co odkładasz na lapka.. :evil_lol: trabeska napisał(a):Spokojnie, najpierw nadrobiłam, a później marudzę :evil_lol: vege* napisał(a):to Angi Ci wybaczy:evil_lol: wybaczam :evil_lol: Quote
trabeska Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):wybaczam :evil_lol: Dzięki Ci :modla: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 trabeska napisał(a):Dzięki Ci :modla: :grins: :grins: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):Nic się nie stanie, jak weźmiesz sobie 30 złotych z tej forsy co odkładasz na lapka.. :evil_lol: tylko że w zooplusie chyba też takich nie ma :shake: a jak są to skórzane za 70 zł :mad: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroza_skorzana/heim/309475 ta byłaby idealna, ale cena mnie odpycha :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):tylko że w zooplusie chyba też takich nie ma :shake: a jak są to skórzane za 70 zł :mad: Zgubiłam się, co kosztuje 70 zł :evil_lol: Quote
Recommended Posts