angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Stare psy są beee :diabloti: każdy pies będzie kiedyś stary :evil_lol: Ale ona nie jest mega stara, ma max. 9 lat :P Ja mam same starszyzny w domu :evil_lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Ja się zawzięłam i nie kupuję od dłuższego czasu NIC.. Wolę na piwo wydać :diabloti: Ja też nic nie kupuję, kasę odkładam ale nie wiem na co :evil_lol: U mnie pada :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 vege* napisał(a):Ja też nic nie kupuję, kasę odkładam ale nie wiem na co :evil_lol: U mnie pada :eviltong: Ja teraz też zacznę zbierać ale nie wiem na co xd Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):każdy pies będzie kiedyś stary :evil_lol: Ale ona nie jest mega stara, ma max. 9 lat :P Ja mam same starszyzny w domu :evil_lol: Dlatego w odpowiednim wieku trzeba wymieniać lepszy model :razz: 9 lat na ONka to nie stara? :evil_lol: Nie wiem jak to sklasyfikować ale u mnie jedno stare a drugie? Chyba w średnim wieku :diabloti: vege* napisał(a):Ja też nic nie kupuję, kasę odkładam ale nie wiem na co :evil_lol: ja przynajmniej wiem na co :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Dlatego w odpowiednim wieku trzeba wymieniać lepszy model :razz: 9 lat na ONka to nie stara? :evil_lol: Nie wiem jak to sklasyfikować ale u mnie jedno stare a drugie? Chyba w średnim wieku :diabloti: ja przynajmniej wiem na co :diabloti: oddać? Co jak co, ale tak to zabrzmiało :P Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Ty$ka napisał(a):Angie, pewnie to sarkazm 8) domyślam się ;) Ja już myślę nad przyszłym psem :evil_lol: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):Ja teraz też zacznę zbierać ale nie wiem na co xd hahaha :evil_lol: Luzia napisał(a): ja przynajmniej wiem na co :diabloti: na piwo?:diabloti: Angi napisał(a): Ja już myślę nad przyszłym psem :evil_lol: ja też :eviltong: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 vege* napisał(a):na piwo?:diabloti: na nektar bogów nie muszę odkładać, ot idę do sklepu i mama :evil_lol: na papisia :loveu: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):na nektar bogów nie muszę odkładać, ot idę do sklepu i mama :evil_lol: na papisia :loveu: z tym pieskiem to serio? :) jak tak to jakiego? :) Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 vege* napisał(a):z tym pieskiem to serio? :) jak tak to jakiego? :) Serio serio :) na razie nie powiem, bo bardzo mnie kręcą dwie rasy, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 dzięki :) Mam nadzieję, że do lipca wszystko będzie dopięte :loveu: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):dzięki :) Mam nadzieję, że do lipca wszystko będzie dopięte :loveu: też bym chciała, ale muszę czekać jeszcze min 2 lata :( Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Będę mogła sobie na papisia pozwolić dopiero po studiach jak będę zarabiała bo muszę przecież mieć na jego utrzymanie ;) Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Co racja to racja, w moim wypadku najgorzej z uzbieraniem na szczeniaka, o bieżące wydatki się nie martwię :) Quote
Pixeloza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):domyślam się ;) Ja już myślę nad przyszłym psem :evil_lol: ja też :roll: choć zanim Pixel zdechnie to studia skończę :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pixeloza napisał(a):ja też :roll: choć zanim Pixel zdechnie to studia skończę :evil_lol: jak bym miała czekać z drugim psem (Pamirem), aż zdechnie pierwszy ( Funia), to do tej pory bym czekała :diabloti: Quote
vege* Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Co racja to racja, w moim wypadku najgorzej z uzbieraniem na szczeniaka, o bieżące wydatki się nie martwię :) Ja właśnie muszę teraz po maturach znaleźć jakąś pracę i sobie zarobię na psa :) bo później jakoś to będzie, mimo, że niuf zjada nie mało :evil_lol: A ty planujesz jakąś małą czy dużą rasę? [quote name='Pixeloza']ja też :roll: choć zanim Pixel zdechnie to studia skończę :evil_lol: ale wredna persona z ciebie :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 vege* napisał(a): ale wredna persona z ciebie :diabloti: wiem :roll: Ja planuje ON-ka albo kolejnego westa :loveu: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 a ja kolejnego psa raczej znowu wezmę z Psitula ;) Quote
Pixeloza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):a ja kolejnego psa raczej znowu wezmę z Psitula ;) Ja znalazłam super psiaka ze schrona. Z bardzo smutną historią... niestety za późno, bo już miałam mojego diabła :evil_lol: Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom, szkoda psiaka :-( Quote
Recommended Posts