angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 cześć wam. ;) Ale dzisiaj rano lało, masakra... I grzmiało jeszcze, ale to mi nie przeszkadza :lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 u nas teraz pada, ale nie grzmi. A szkoda :lol: Quote
Aleksa. Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Majówka miała być upalna....a nie kurde deszcz pada :shake: nawet nie wiem, czy na ognisko będę szła.. niby przestało padać, ale mokro :shake: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Majówka miała być upalna....a nie kurde deszcz pada :shake: nawet nie wiem, czy na ognisko będę szła.. niby przestało padać, ale mokro :shake: No będzie tak jak mówili 30 stopni , 10 w środe , 10 w czwartek i 10 w piątek :roll: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 nie, majówka miała być deszczowa i burzowa.. ;) tak słyszałam. Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 A u mnie nie pada :eviltong: I jest tak akurat, nie za ciepło i nie za zimno :loveu: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):A ja mam 20 stopni i słoneczko :multi: i w papę masz :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):i w papę masz :eviltong: bez gróźb mi tutaj w galerii :P zamówiłam szele dla Misi! Nareszcie :> Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Ehm... :eviltong: dodam zdjęcie, jak kiedyś przyjdą. ;) Do dwóch tygodni pewnie będą :P Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja się zawzięłam i nie kupuję od dłuższego czasu NIC.. Wolę na piwo wydać :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):u nas teraz pada, ale nie grzmi. A szkoda :lol: u nas chmury, deszczu ani grzmotów niet. A też bym chciała :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 szelki miałam dość dawno kupić, ale były inne wydatki.. Potem pojawił się nowy pies i znowu wydatki :evil_lol: a teraz się ustatkowało i mogłam zakupić w końcu szele :diabloti: dziś mija chyba 11 tygodni odkąd z nami jest Alpina! :> i w poniedziałek znowu do weta...:roll: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Pixeloza napisał(a):u nas chmury, deszczu ani grzmotów niet. A też bym chciała :evil_lol: u nas już nie pada, a nawet słonko się pojawiło :D Quote
Pixeloza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):u nas już nie pada, a nawet słonko się pojawiło :D ja chmur nie lubie. Albo słońce albo burza :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Pixeloza napisał(a):ja chmur nie lubie. Albo słońce albo burza :diabloti: zdecydowana :evil_lol: Luzia napisał(a):Starość nie radość. Aż tak wam choruje? Zapalenie uszu, alergia pokarmowa.. w jednym oku ma silne zapalenie spojówki z którym trafiła już do schroniska oraz w drugim oku najprawdopodobniej suche zapalenie spojówki albo po prostu ślepnie już. A w poniedziałek idziemy na kontrolę i znowu chyba dostanie zastrzyki.. :P Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja ja nie lubie takiej pogody jaka jest dzisiaj chmury + deszcz :shake: słońce to było tylko z 10 minut rano i sie schowało :roll: Quote
Recommended Posts