łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Angi napisał(a):życie... rozmyślam jakie szele brać dla Miśki.. :P a ja jakąś obrożę bym chciała a w zasadzie dwie :cool3: Quote
angineuuka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 a nie wiem czy guardy czy norwegi.. A obróżek mamy pełno :P Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Angi napisał(a):a nie wiem czy guardy czy norwegi.. A obróżek mamy pełno :P mi sie norwegi bardziej podobają ;) u nas Qwendi juz sie nie miesci w żadnej obroży a Neron poniszczył swoje , ma nówkę El perro ale jest za sztywna na codzienne noszenie ;) Quote
angineuuka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Myślałam o guardach w kolorze rasta, lub norwegi różowe z turkusową eko... Quote
angineuuka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 dOgLoV napisał(a):różowe norwegi :loveu: i chyba tak zrobię. Popatrzę jeszcze na inne firmy, bo te szelki brałabym z DS. Quote
angineuuka Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Hejoooo :):):):) hejo ;) Quote
angineuuka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Luzia napisał(a):ONek :loveu: od x czasu chorowałam na ONka, jednak już wiem że to był błąd :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Luzia napisał(a):Dlaczego? 10... jęczy, stęka to o byle gówno :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-oyGnuiC0vao/URqOtW9e6yI/AAAAAAABJgQ/jL9uyZsn_7o/s512/IMG_9308.jpg piękna :loveu: Quote
angineuuka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 jeso, jaki ja mam problem z tymi szelkami... :/ Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Angi napisał(a):jeso, jaki ja mam problem z tymi szelkami... :/ jak byś kasy nie miała to pewnie nie miała bys takiego problemu , każde by Ci się podobały :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):jak byś kasy nie miała to pewnie nie miała bys takiego problemu , każde by Ci się podobały :eviltong: no, nawet jak nie mam kasy to też mam problem co kupić. Są szele co mi się podobają, ale oni mają jako podkład polar minky(?) i nie wiem czy by za ciepło misi nie było w tym :P Quote
łamAga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Angi napisał(a):no, nawet jak nie mam kasy to też mam problem co kupić. Są szele co mi się podobają, ale oni mają jako podkład polar minky(?) i nie wiem czy by za ciepło misi nie było w tym :P ciężko mi jest coś doradzić bo ja nigdy szelek do psa nie miałam :shake: Quote
angineuuka Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 dOgLoV napisał(a):ciężko mi jest coś doradzić bo ja nigdy szelek do psa nie miałam :shake: no ja właśnie też nie, miałam takie najzwyklejsze .. ;) Quote
Recommended Posts