Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
napisze tak , cena nie za niska ale ja juz nigdy nie bede oszczędzala na rowerach , kupiłam rower za 800 zł , w markecie zeby było śmiesznie , być moze w sklepach rowerowych w tej cenie dostanie sie świetny rower ale tym moim się nie da jechać :roll:

też chciałam kupić w markecie :diabloti:

Posted

Angi napisał(a):
też chciałam kupić w markecie :diabloti:

więc od razu odradzam , w markecie dasz te same pieniądze co w rowerowym , nawet lepiej kupić ciut gorszy w rowerowych niż ciut lepszy w markecie !!!!

Posted

[quote name='Angi']http://www.pafen.pl/Katalog/Rowery/234-28/886-Rower-Miejski-HOLENDER-28-Barock-Crem.html
dodawałam już go! :lol:

nie widziałam :eviltong:

[quote name='magdabroy']Aga, ślepota znowu pominęła mojego posta :mad::eviltong:

bo był na poprzedniej stronie :eviltong:

[quote name='magdabroy']A ja robię sama kiełbasę, więc 2 psy to nie problem :eviltong:

aaaa to Ty nasłałaś na nas tych śmieciarzy którzy paśli nasze psy parówkami :mad::eviltong:

Posted

Ja kupiłam swój miejski w rowerowym, takim małym osiedlowym za 850 zł i jestem zadowolona bardzo :) Ja polecam 3 biegi do holenderek :) Bardzo się przydają :)
Mój góral z komunii za 300 zł z tesco też żyje jeszcze i co się najeździłam, to się najeździłam i dalej jeszcze służy - tylko już nie mi ;)

Posted

zamówiony, przyjedzie do mnie aż z Gubina :grins: Myślę, że w środę będzie.
Bawiłam się dzisiaj aparatem, a dokładniej makro. Ale nie wyszło :lol:

Znacie jakieś fajne dramaty?

Posted

Angi napisał(a):
jeździć to jeżdżą, jednak jeden nie ma hamulców, przerzutek i coś łańcuch jakby przeskakuje :P
a drugi to taki coś a'la damka - ma krzywe koło :evil_lol:

To nie chce no :D