angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 powinnam się szykować bo jutro wycieczka, no ale co tam :P Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 i są foteczki :loveu: widzisz , nic nie bolało :eviltong: ale chce więcej ! :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']i są foteczki :loveu: widzisz , nic nie bolało :eviltong: ale chce więcej ! :evil_lol:[/QUOTE] bolało! i żeby chcieć więcej to trzeba mieć co dodać :D Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Zdjęcia :multi: [quote name='Angi']szczęście mi dopisuje, znalazłam 20 złotych :D :evil_lol:[/QUOTE] To jesteś bogata :evil_lol: [quote name='Ptysiak']No jaka zdolna jesteś, widzisz? :razz:[/QUOTE] Po mnie to ma :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 mam jeszcze zdjęcia ale prawie że takie same i nie przerobione ... :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 dobranoc. :loveu: jutro mam wycieczkę, więc zasypię wam zdjęciami z wycieczki :D Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Angi']dobranoc. :loveu: jutro mam wycieczkę, więc zasypię wam zdjęciami z wycieczki :D[/QUOTE] eheeee , sraly muchy bydzie wiosna ...... :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']eheeee , sraly muchy bydzie wiosna ...... :eviltong:[/QUOTE] to nie :PP nie dodam ani jednego zdjęcia do końca miesiąca! :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Angi']to nie :PP nie dodam ani jednego zdjęcia do końca miesiąca! :evil_lol:[/QUOTE] ale to oznaczało że Ci nie wierzę :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']ale to oznaczało że Ci nie wierzę :eviltong:[/QUOTE] to oznacza że nie wrzucę zdjęć :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Angi']to oznacza że nie wrzucę zdjęć :evil_lol:[/QUOTE] a to oznacza że .... :snipersm: Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']a to oznacza że .... :snipersm:[/QUOTE] to teraz oznacza że ja wam wszystkim mówię dobranoc. po dzisiejszym dniu ból pleców jest zaje...biscie mocny:PPP Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']eheeee , sraly muchy bydzie wiosna ...... :eviltong:[/QUOTE] ...będzie lepiej trawka rosła :eviltong: [SIZE=1]Czasem sypiesz takimi hasłami jak moja mama ;)[/SIZE] Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='magdabroy']...będzie lepiej trawka rosła :eviltong: [SIZE=1]Czasem sypiesz takimi hasłami jak moja mama ;)[/SIZE][/QUOTE] dokładnie ! :evil_lol: ooo miło mi ;) Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Angi']to teraz oznacza że ja wam wszystkim mówię dobranoc. po dzisiejszym dniu ból pleców jest zaje...biscie mocny:PPP[/QUOTE] mnie też plecy bolą i żoładek i siedze i zdjecia dodaje :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']dokładnie ! :evil_lol: ooo miło mi ;)[/QUOTE] Jakbyś była z tych samych regionów co ona, to bym pomyślała, że to jakieś regionalne hasła ;) Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='magdabroy']Jakbyś była z tych samych regionów co ona, to bym pomyślała, że to jakieś regionalne hasła ;)[/QUOTE] Ja od zawsze mieszkam w wielkopolsce , ale nie potrafie sobie przypomnieć kto zawsze tak mówił ale na pewno ktoś z mojej rodziny ;) Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja od zawsze mieszkam w wielkopolsce , ale nie potrafie sobie przypomnieć kto zawsze tak mówił ale na pewno ktoś z mojej rodziny ;)[/QUOTE] A czy ktoś z rodziny jest/był z okolic Rawy Mazowieckiej albo byłego woj. łódzkiego? Quote
łamAga Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='magdabroy']A czy ktoś z rodziny jest/był z okolic Rawy Mazowieckiej albo byłego woj. łódzkiego?[/QUOTE] raczej nie :shake: doberek ;) Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']raczej nie :shake: doberek ;)[/QUOTE] doberek . a raczej nocerek :d Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']nocerek to dopiero będzie :eviltong:[/QUOTE] powiedzmy że już jest :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [IMG]http://www.voila.pl/124/yk9fn/index.php?mid=1&f=1[/IMG] rośnie nam kolejny kibic siatkówki. Kilka zdjęć jeszcze wrzucę jak się wykąpie :D Quote
łamAga Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Angi'] [url]http://www.voila.pl/124/yk9fn/index.php?mid=1&f=1[/url] rośnie nam kolejny kibic siatkówki. Kilka zdjęć jeszcze wrzucę jak się wykąpie :D[/QUOTE] muszę go z moim Sebkiem poznać :evil_lol: ale po co on im cycki pokazuję ?? mysli że wtedy lepiej im pójdzie ??:evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']muszę go z moim Sebkiem poznać :evil_lol: ale po co on im cycki pokazuję ?? mysli że wtedy lepiej im pójdzie ??:evil_lol:[/QUOTE] brzucho pokazuje, cycki schowane :evil_lol: Po mnie ma to kibicowanie. Niech się uczy od najmłodszych lat :evil_lol: :D Quote
Recommended Posts