Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']i są foteczki :loveu:

widzisz , nic nie bolało :eviltong:

ale chce więcej ! :evil_lol:[/QUOTE]

bolało!

i żeby chcieć więcej to trzeba mieć co dodać :D

Posted

Zdjęcia :multi:

[quote name='Angi']szczęście mi dopisuje, znalazłam 20 złotych :D :evil_lol:[/QUOTE]

To jesteś bogata :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']No jaka zdolna jesteś, widzisz? :razz:[/QUOTE]

Po mnie to ma :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']a to oznacza że .... :snipersm:[/QUOTE]

to teraz oznacza że ja wam wszystkim mówię dobranoc. po dzisiejszym dniu ból pleców jest zaje...biscie mocny:PPP

Posted

[quote name='dOgLoV']eheeee , sraly muchy bydzie wiosna ...... :eviltong:[/QUOTE]

...będzie lepiej trawka rosła :eviltong: [SIZE=1]Czasem sypiesz takimi hasłami jak moja mama ;)[/SIZE]

Posted

[quote name='magdabroy']...będzie lepiej trawka rosła :eviltong: [SIZE=1]Czasem sypiesz takimi hasłami jak moja mama ;)[/SIZE][/QUOTE]

dokładnie ! :evil_lol: ooo miło mi ;)

Posted

[quote name='Angi']to teraz oznacza że ja wam wszystkim mówię dobranoc. po dzisiejszym dniu ból pleców jest zaje...biscie mocny:PPP[/QUOTE]

mnie też plecy bolą i żoładek i siedze i zdjecia dodaje :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbyś była z tych samych regionów co ona, to bym pomyślała, że to jakieś regionalne hasła ;)[/QUOTE]

Ja od zawsze mieszkam w wielkopolsce , ale nie potrafie sobie przypomnieć kto zawsze tak mówił ale na pewno ktoś z mojej rodziny ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja od zawsze mieszkam w wielkopolsce , ale nie potrafie sobie przypomnieć kto zawsze tak mówił ale na pewno ktoś z mojej rodziny ;)[/QUOTE]

A czy ktoś z rodziny jest/był z okolic Rawy Mazowieckiej albo byłego woj. łódzkiego?

Posted

[quote name='Angi']

[url]http://www.voila.pl/124/yk9fn/index.php?mid=1&f=1[/url]

rośnie nam kolejny kibic siatkówki. Kilka zdjęć jeszcze wrzucę jak się wykąpie :D[/QUOTE]

muszę go z moim Sebkiem poznać :evil_lol:

ale po co on im cycki pokazuję ?? mysli że wtedy lepiej im pójdzie ??:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']muszę go z moim Sebkiem poznać :evil_lol:

ale po co on im cycki pokazuję ?? mysli że wtedy lepiej im pójdzie ??:evil_lol:[/QUOTE]
brzucho pokazuje, cycki schowane :evil_lol:
Po mnie ma to kibicowanie. Niech się uczy od najmłodszych lat :evil_lol: :D