łamAga Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 no widzisz , nawet z osikanej książki da sie ucyć :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 ale w obrzyganejk kurtce nie da się juz isc do szkoly :P Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Angi']ale w obrzyganejk kurtce nie da się juz isc do szkoly :P[/QUOTE] Które tym razem? Quote
angineuuka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 osiwieje przy nich, Alpina sie rozbrykala juz :evil_lol: Nie lubi byc zamykana. Coraz bardziej sie zastanawiam czy wziecie Alpiny to byl dobry wybor, serio :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Angi']Coraz bardziej sie zastanawiam czy wziecie Alpiny to byl dobry wybor, serio :evil_lol:[/QUOTE] Znam to :lol: Często zastanawiałam się nad tym jak bardzo musiałam być najarana, aby wziąc Milkę :siara: Quote
angineuuka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 wątpliwosci zaczely sie pojawiac, nie zaprzecze :evil_lol: Ale teraz juz jest i oddać jej juz nie oddam, co kolwiek by sie nie działo ;) (odpukac!) Quote
zaba14 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 a co z nią nie tak? :) za krótko u Ciebie jest aby nauczyć się z nią dobrze żyć ;) Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 zawsze możesz iść bez kurtki :eviltong: ciepło już jest :diabloti: Quote
madzioch Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Szataństwa, osikane książki, obrzygane kurtki, buty bez podeszwy... może były małym druczkiem? :D I tak Alpina jest wspaniała i jest szczęściarą. Śledze od początku to wiem, moge zostać jej adwokatem :P Quote
angineuuka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='madzioch']Szataństwa, osikane książki, obrzygane kurtki, buty bez podeszwy... może były małym druczkiem? :D I tak Alpina jest wspaniała i jest szczęściarą. Śledze od początku to wiem, moge zostać jej adwokatem :P[/QUOTE] buty bez podeszwy..? pisałam takie coś? :evil_lol: Potem odpisze wam, na razie nie mam za bardzo czasu :P Quote
angineuuka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='zaba14']a co z nią nie tak? :) za krótko u Ciebie jest aby nauczyć się z nią dobrze żyć ;)[/QUOTE] to wiem, początki są cieżkie więc muszę ponarzekać :evil_lol: [quote name='dOgLoV']zawsze możesz iść bez kurtki :eviltong: ciepło już jest :diabloti:[/QUOTE] szłam :grins: [quote name='madzioch']Szataństwa, osikane książki, obrzygane kurtki, buty bez podeszwy... może były małym druczkiem? :D I tak Alpina jest wspaniała i jest szczęściarą. Śledze od początku to wiem, moge zostać jej adwokatem :P[/QUOTE] Jak są małym druczkiem, to ja nie wiem co ma być jeszcze :evil_lol: [quote name='Sonka95']U Ciebie w domu to nigdy nie jest nudno ;)[/QUOTE] Niestety nie :evil_lol: Alpina znów chciała nawiać :mad: Czasem ona ma taką schizę, ze jak szczeka to kręci się wkółko :lol: Quote
angineuuka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 i na domiar tego Miśka cieczkuje... :P Quote
angineuuka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 ta..:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
madzioch Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Angi']buty bez podeszwy..? pisałam takie coś? :evil_lol: [/QUOTE] Patrze przyszłościowo :diabloti: :D Mój pies dzisiaj oszalał po trymowaniu, nie wiem co mu odbiło ,ale sie martwie... A może to wiosna? ;) :D Quote
angineuuka Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 :a ja się zastanawiam o co be :evil_lol: Mój pies ma humorki, ale to jej mogę wybaczyć. Cieczka :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 chciałąm dodać zdjęcia, ale zapomniałam że jest Crufts. :evil_lol: Quote
Recommended Posts