angineuuka Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 9 minut temu, łamAga napisał: tzn przyłysawa ? :D wal sie :D zdjęcia na drugiej stronie jakby ktoś chcial. Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: wal sie :D zdjęcia na drugiej stronie jakby ktoś chcial. nie chce mi się walić :P Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: nie chce mi się walić :P to se ciulnij baranka w ściane ;D Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 7 minut temu, angineuuka napisał: to se ciulnij baranka w ściane ;D szkoda ściany :P lepiej policzyć barany , ale to jak pójdę spać :P Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: szkoda ściany :P lepiej policzyć barany , ale to jak pójdę spać :P ja ide kolacje zjesc i sie myc ;D do jutra! :) Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: ja ide kolacje zjesc i sie myc ;D do jutra! :) ja dopiję herbatę ! i też ide nynać , kolorowych ;) jutro wyślij snapa z efektem :P Quote
angineuuka Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 21 godzin temu, łamAga napisał: ja dopiję herbatę ! i też ide nynać , kolorowych ;) jutro wyślij snapa z efektem :P efekt dosć załosny. jak dostane zwrot z oc to zrobię to jeszcze raz :P Quote
*Magda* Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Przerobiłam w swoim życiu dziesiątki myszy i nigdy nie było walk między samcami ;) 21 godzin temu, łamAga napisał: nie chce mi się walić :P To jak chcesz mieć kolejne dziecko?? Quote
angineuuka Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 43 minuty temu, *Magda* napisał: Przerobiłam w swoim życiu dziesiątki myszy i nigdy nie było walk między samcami ;) To jak chcesz mieć kolejne dziecko?? mogą, ale nie muszą. A ja jednak NIE MAM gdzie ewentualnie postawić drugiej samli ;) Poza tym, ze ty przerobiłaś i nic się nie zadziało to nie znaczy ze u mnie nic się nie podzieje... Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 47 minut temu, *Magda* napisał: Przerobiłam w swoim życiu dziesiątki myszy i nigdy nie było walk między samcami ;) To jak chcesz mieć kolejne dziecko?? No przecież dzieci przynosi bocian :P Quote
*Magda* Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: No przecież dzieci przynosi bocian :P A ja myślałam, że w kapuście się znajduje :P Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: A ja myślałam, że w kapuście się znajduje :P czasami też i chodzą później takie kapuściane łby po świecie :D 1 Quote
*Magda* Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: czasami też i chodzą później takie kapuściane łby po świecie :D Albo łamagi Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Albo łamagi :D :D :D :D dzisiaj wylałam Fabiana herbate a Sebek do mnie " ŁamAga " :P 1 Quote
angineuuka Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Jedno z ostatnich zdjęć. ;) Oficjalnie stwierdzam, ze przestaje robić 'ciut' powazniejsze zdjecia i nie kupuje następnego obiektywu. Quote
Baton Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 A to male krzywe, w srodku to czo to? Moze kiedys dostaniesz heliosa, aktualnie dalej boje sie go slac xd Quote
angineuuka Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Przed chwilą, Baton napisał: A to male krzywe, w srodku to czo to? Moze kiedys dostaniesz heliosa, aktualnie dalej boje sie go slac xd nawet heliosa już nie chce. Ty? Quote
Baton Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 13 minut temu, angineuuka napisał: nawet heliosa już nie chce. Ty? chcesz i nie marudz. i nie, nie ja Quote
angineuuka Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 2 minuty temu, Baton napisał: chcesz i nie marudz. i nie, nie ja jak to nie ty Quote
angineuuka Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 nie wierzę.. azs chyba mam też na twarzy :) Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: nie wierzę.. azs chyba mam też na twarzy :) a ja mam alergię chyba na wszystko bo przecież nic już nie powinno pylić a ja w nocy nie mogłam spać przez nos i w dzien to samo :[ Quote
angineuuka Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: a ja mam alergię chyba na wszystko bo przecież nic już nie powinno pylić a ja w nocy nie mogłam spać przez nos i w dzien to samo :[ bylica nadal pyli ;) a ja twarz sobie wydrapie.. Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: bylica nadal pyli ;) a ja twarz sobie wydrapie.. ale stężenie jest bardzo niskie , a ja oddychac nie mogłam :/ a co Ci się dokładnie dzieje ? Quote
Recommended Posts