Tyśka) Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Genialne łóżko! aaach, cudne! A ekipa rewelacja, zwłaszcza na Twoich zdjęciach (bardzo lubię oglądać Twoje foty). :) Kotełki <3 Quote
angineuuka Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 7 godzin temu, Tyś napisał: Genialne łóżko! aaach, cudne! A ekipa rewelacja, zwłaszcza na Twoich zdjęciach (bardzo lubię oglądać Twoje foty). :) Kotełki <3 Ojej, jak milo ze chociaz jedna osoba lubi je ogladac :) Mialam cos wiecej poszukac, ale dzisiaj zle sie czuje :/ I chyba zawitam na CACIB do Wroclawia ;) Quote
Ania :) Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 My mieliśmy jechać do Wrocka , ale zrezygnowałam :p Quote
angineuuka Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 O 31.08.2016 o 10:50, maxishine. napisał: Czeeść :) hej :) Jeso, jak tak dalej pójdzie to nie oddamy tego kociaka :p Quote
*Magda* Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Nie masz translatora u wujka google? :P Quote
angineuuka Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Siema ;) To chyba jeden z ostatnich postów tutaj. Jak dogo sie nie zmieni, to ostatni raz odezwe sie w sobote ;) U nas leci jakoś. Jezeli wszystko pojdzie po moich planach, to w wiosnę/lato 2017 zawita do mnie nowe dziecię. Ale więcej nie powiem :> Quote
mar....ka Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 nawet się nie pytam co to za dziecię, bo ostatnim razem jak się zapytałam, to chciała mnie zjeść!!!! Quote
angineuuka Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Dobra, i tak na fejsikach wyplynelo wiec co mi tam xD Bardzo mocno myślę o sheltie ;) chociaż serce rwie mi się do terrierow.. zobaczymy. Ale ja nie o to. Dogo nadal mi nie działa tak jak ma, więc nie ma zdjecia. Jednakże dzisiaj jest specjalny dzien. Dzisiaj mija trzy lata, jak przytargalam Come do domu :) trafiło się jej jak slepej kurze ziarno :P Chociaż początki były ciężkie, pokochalam ją dopiero pod koniec tamtego roku, a teraz wypadaja jej rzepki.. to jest dobrze! :D Quote
angineuuka Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Dobra, i tak na fejsikach wyplynelo wiec co mi tam xD Bardzo mocno myślę o sheltie ;) chociaż serce rwie mi się do terrierow.. zobaczymy. Ale ja nie o to. Dogo nadal mi nie działa tak jak ma, więc nie ma zdjecia. Jednakże dzisiaj jest specjalny dzien. Dzisiaj mija trzy lata, jak przytargalam Come do domu :) trafiło się jej jak slepej kurze ziarno :P Chociaż początki były ciężkie, pokochalam ją dopiero pod koniec tamtego roku, a teraz wypadaja jej rzepki.. to jest dobrze! :D Quote
angineuuka Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 27 minut temu, *Magda* napisał: Shelti....może być :P Ale.. twoje zdanie mnie totalnie NIE obchodzi :p Quote
Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Ja kiedyś myślałam o szelciku :D więc... dobry wybór! Quote
angineuuka Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Może jakiś terrierek mniej znany... ;) raz terrier, na zawsze terrier. Ale wszystko w przyszłym roku. Pracę musze znaleźć. Haha Myślę, ze zaskoczę was wszystkich. I samą siebie haaha Quote
mar....ka Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 O 1.10.2016 o 21:44, Angi napisał: Może jakiś terrierek mniej znany... ;) raz terrier, na zawsze terrier. Ale wszystko w przyszłym roku. Pracę musze znaleźć. Haha Myślę, ze zaskoczę was wszystkich. I samą siebie haaha no to trzymam kciuki i czekam na niespodziankę :) Quote
angineuuka Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 na razie nie mysle o tym :P moze dzis na spacer wezme aparat? a dogomania nadal mi nie działa jak powinna. Quote
Recommended Posts