Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Tyś napisał:

Genialne łóżko! aaach, cudne!

A ekipa rewelacja, zwłaszcza na Twoich zdjęciach (bardzo lubię oglądać Twoje foty). :)
Kotełki <3

Ojej, jak milo ze chociaz jedna osoba lubi je ogladac :)

Mialam cos wiecej poszukac, ale dzisiaj zle sie czuje :/

I chyba zawitam na CACIB do Wroclawia ;)

• 4 weeks later...
Posted

Siema ;)

To chyba jeden z ostatnich postów tutaj. Jak dogo sie nie zmieni, to ostatni raz odezwe sie w sobote ;)

U nas leci jakoś. Jezeli wszystko pojdzie po moich planach, to w wiosnę/lato 2017 zawita do mnie nowe dziecię. Ale więcej nie powiem :>

Posted

Dobra, i tak na fejsikach wyplynelo wiec co mi tam xD Bardzo mocno myślę o sheltie ;) chociaż serce rwie mi się do terrierow.. zobaczymy. Ale ja nie o to. Dogo nadal mi nie działa tak jak ma, więc nie ma zdjecia. Jednakże dzisiaj jest specjalny dzien. Dzisiaj mija trzy lata, jak przytargalam Come do domu :) trafiło się jej jak slepej kurze ziarno :P Chociaż początki były ciężkie, pokochalam ją dopiero pod koniec tamtego roku, a teraz wypadaja jej rzepki.. to jest dobrze! :D

Posted

Dobra, i tak na fejsikach wyplynelo wiec co mi tam xD Bardzo mocno myślę o sheltie ;) chociaż serce rwie mi się do terrierow.. zobaczymy. Ale ja nie o to. Dogo nadal mi nie działa tak jak ma, więc nie ma zdjecia. Jednakże dzisiaj jest specjalny dzien. Dzisiaj mija trzy lata, jak przytargalam Come do domu :) trafiło się jej jak slepej kurze ziarno :P Chociaż początki były ciężkie, pokochalam ją dopiero pod koniec tamtego roku, a teraz wypadaja jej rzepki.. to jest dobrze! :D

Posted

Może jakiś terrierek mniej znany... ;) raz terrier, na zawsze terrier. Ale wszystko w przyszłym roku. Pracę musze znaleźć. Haha

Myślę, ze zaskoczę was wszystkich. I samą siebie haaha

• 2 weeks later...
Posted
O 1.10.2016 o 21:44, Angi napisał:

Może jakiś terrierek mniej znany... ;) raz terrier, na zawsze terrier. Ale wszystko w przyszłym roku. Pracę musze znaleźć. Haha

Myślę, ze zaskoczę was wszystkich. I samą siebie haaha

no to trzymam kciuki i czekam na niespodziankę :)