angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 na matrycy nie ma nic. na lustrze niby tez nic nie ma.. mam nadzieje, ze nie bede musiala dzwonic do serwisu :grins: Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Angi napisał(a):na matrycy nie ma nic. na lustrze niby tez nic nie ma.. mam nadzieje, ze nie bede musiala dzwonic do serwisu :grins: to zgraj foty i sprawdz :lol: Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Angi napisał(a):w domu zgram :D fakt zapomniałam że jestes u babci :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 dOgLoV napisał(a):fakt zapomniałam że jestes u babci :evil_lol: :diabloti: jutro zgram, a jak nie to we wtorek zadzwonie i sie popytam :eviltong: tylko gdyby mieli mi go zabrac to musze miec gwarancje podbita przez sklep.. a to bedzie problem, bo nie wiem co tam jezdzi :diabloti: w najgorszym przypadku pojde na piechote :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 miłego spacerku hehhehehehe ide spać :P dobranoc Quote
Pixeloza Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Co wy... Yorka do adopcji? :crazyeye: Ja to bym go opchnęła za grube tysiące... :cool1: Gdzie ty tu yorka widzisz? :crazyeye: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Pixeloza napisał(a):Gdzie ty tu yorka widzisz? :crazyeye: jak kto woli :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pixeloza Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Angi napisał(a):hehehe :lol: Ale kuhwa jest sobie plama, a jak cykne foto to w tym miejscu pojawia sie czarna kropka :/ ciekawa, czy na fotkach jak zgram na kompa tez bd :/ a może PIXEL ci się wypalił? :lol: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Pixeloza napisał(a):a może PIXEL ci się wypalił? :lol: nie wqriaj mnie D: Quote
Pixeloza Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Angi napisał(a):nie wqriaj mnie D: ja? :shake: to tylko przypuszczenie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Pixeloza napisał(a):ja? :shake: to tylko przypuszczenie :evil_lol: ale tez sie nie moze wypalic, bo by od razu zamiast plamy to bylaby czarna kropka :/ Quote
Luzia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Co wy... Yorka do adopcji? :crazyeye: Ja to bym go opchnęła za grube tysiące... :cool1: chcesz? Przywiozę Ci :diabloti: Angi napisał(a):LuizaOnomato-Peja napisał(a):Luiza Tyle lat próbowałam, starałam się i kombinowałam żeby moje imię nie wyszło na światło dzienne.. A tu taka wtopa :placz: :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 no to Luiza cos ci nie pyklo :diabloti: znowu :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ja chce jorusia , ja chce ;) Dawno mnie tu nie było myślałam że na zdjęcia jakieś trafie a tu tylko nagadane. Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Ja chce jorusia , ja chce ;) Dawno mnie tu nie było myślałam że na zdjęcia jakieś trafie a tu tylko nagadane. Jakis czas temu byly, ale cie nie bylo :p Quote
Kasi i Lena Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 A to widziałam ale nie komentowałam bo mało :P Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 fake, nie widzialas pewnie :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Widziałam. Nawet to Alpiny w intymnej sytuacji. biedny piesek nawet wykupkać się w spokoju nie mógł :) Quote
Kasi i Lena Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Znęcasz się nad nią , dostanie zatwardzenia z nerwów :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Z dwojga złego chyba lepsze zatwardzenie niż sr.ka ;) ehh idę spać bo głupoty piszę :) Dobranoc i liczę na jakieś zdjęcia. Wszystkich suk (masz same suczki?) a głównie Comy:loveu: Quote
angineuuka Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 mam same suki :P a liczyc se mozesz :D Pamietaj, umiesz liczyc licz na siebie :grins: Jak wroce to moze cos ufoce :p Quote
Recommended Posts