angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 dOgLoV napisał(a):tak całkiem źle to nie ale lepiej by mogło byc :diabloti: z grzeczności nie zaprzeczę :diabloti: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):z grzeczności nie zaprzeczę :diabloti: hihihihi:peace: Quote
Talucha Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi ukryty smok, przyczajony tygrys :diabloti: Mrrr jaka paszczka :razz: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jak się paczy :loveu: :loveu: :loveu: Haha, jaki uśmiech wampira :D Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Talucha napisał(a):Angi ukryty smok, przyczajony tygrys :diabloti: Mrrr jaka paszczka :razz: :diabloti: chciałam, żeby jednak nie było b&w jednak zajebista ja robiąc to zdjęcie przysłoniłam flesz :evil_lol: i miałam ryj czerwony xD a w tle Igła :loveu: kawałek Aleksa oraz koperta w której mam bilet 8) Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']a w tle Igła :loveu: Kocham Igłę :loveu: Igłaa :loveu: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znalazłam bratnią duuuszę! :loveu: Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znalazłam bratnią duuuszę! :loveu: witaj bratnia duszo :loveu: moja koleżanka ma fioła na punkcie siatki i gada, że Kurek to jej mąż :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Pixeloza napisał(a):witaj bratnia duszo :loveu: moja koleżanka ma fioła na punkcie siatki i gada, że Kurek to jej mąż :evil_lol: a Igła jest moim :evil_lol: hahaha :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):a Igła jest moim :evil_lol: hahaha :evil_lol: adoptowałaś jego dziecko? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Pixeloza napisał(a):adoptowałaś jego dziecko? :evil_lol: On adoptował mnie, hahahahahah :evil_lol: Ja kcem już na meeeeeeeeeeeeeeeeecz.... :( Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):On adoptował mnie, hahahahahah :evil_lol: gratuluję :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):Ale on brzydki :evil_lol: precz, nie znasz się! :mad: :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Pixeloza napisał(a):precz, nie znasz się! :mad: :evil_lol: phi :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):Ale on brzydki :evil_lol: nie znasz się :> Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Pixeloza, oglądasz siatkówkę? i masz fejsa? :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):Pixeloza, oglądasz siatkówkę? i masz fejsa? :evil_lol: czasem, ojciec fanem, cóż poradzić :evil_lol: posiadaaam :roll: Quote
Pixeloza Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Naklejka napisał(a):Nienawidzę siatkarzy :diabloti: a ja piłkarzy i koszykarzy :evil_lol: Krystyna Żelek :diabloti: Quote
Recommended Posts