angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 tak gadamy aż mi się komp zawiesił :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 vege* napisał(a):racja :evil_lol: ja nie wiem, mam przeklęte smycze :shake: 2 metrówka się rozkleja flexi wydaje odgłosy, które wydobywają się najczęściej z ubikacji :evil_lol: tylko moja 1 smycz MacLeather 110 cm się trzyma :roll: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):tak gadamy aż mi się komp zawiesił :evil_lol: zły komp :x kupić ci nowy? Po zakupach zostanie mi 1400 zł :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 kup mi jak mozesz i frisbee dla psa :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Angi']kup mi jak mozesz i frisbee dla psa :evil_lol: a cicho siedź :evil_lol: Reksio, chciałam go wziąć ale było za późno :-( Już kupiłam białego diabła :shake: :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):ja nie wiem, mam przeklęte smycze :shake: 2 metrówka się rozkleja flexi wydaje odgłosy, które wydobywają się najczęściej z ubikacji :evil_lol: tylko moja 1 smycz MacLeather 110 cm się trzyma :roll: Hahahaha :evil_lol: O a wygodna jest ta z macleather? :) Pixeloza napisał(a):zły komp :x kupić ci nowy? Po zakupach zostanie mi 1400 zł :evil_lol: a ja nic nie dostanę? :-( Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 to weź go do białego diabła, co dwa psy to niejeden :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']Hahahaha :evil_lol: O a wygodna jest ta z macleather? :) a ja nic nie dostanę? :-( spierr... to moja galeria :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):spierr... to moja galeria :evil_lol: Ej, może trochę szacunku dla starszych :mad::evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 vege* napisał(a):Ej, może trochę szacunku dla starszych :mad::evil_lol: nie :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):to weź go do białego diabła, co dwa psy to niejeden :evil_lol: reksio jest zazdrośnikiem, podgryza innych gdy się ich głaszcze :mad: nici z chłopaka :evil_lol: mam problemik :shake: zna się ktoś na trymowaniu? A raczej na sprzęcie? Bo myślę czy którego s trymera też nie wywalić, by zaoszczędzić :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 vege* napisał(a):Hahahaha :evil_lol: O a wygodna jest ta z macleather? :) a ja nic nie dostanę? :-( wiesz, to metrówka, więc... jeśli chodzi o chodzenie ze spokojnym psem, to tak, ale z Pixelem nie :evil_lol: lizaczka? Leży od zeszłego sylwka :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):wiesz, to metrówka, więc... jeśli chodzi o chodzenie ze spokojnym psem, to tak, ale z Pixelem nie :evil_lol: lizaczka? Leży od zeszłego sylwka :evil_lol: Mi chodziło raczej o to czy jest miła i wygodna w dotyku, czy nie pali rąk :) nie dziekuję:evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 vege* napisał(a):Mi chodziło raczej o to czy jest miła i wygodna w dotyku, czy nie pali rąk :) nie dziekuję:evil_lol: szczerze? to się przyjemnie z nią łazi, nie pali, kupiłam w BricoMarche w Śremie, bo wracając doszliśmy do wniosku, że my żadnej obroży, smyczy, nic, tylko łóżko z zabawkami. Następnego dnia wyszedł na spacer (zapomniałam o kwarantannie :crazyeye:) to mi z szelek wylazł i kilka sekund był luzem w parku :evil_lol: na pewno? W kształcie serca :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):mam problemik :shake: zna się ktoś na trymowaniu? A raczej na sprzęcie? Bo myślę czy którego s trymera też nie wywalić, by zaoszczędzić :evil_lol: nieaktualne, wyhandlowałam z rodzicami, płacę 150, a oni 50, zawsze coś :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pixeloza napisał(a):szczerze? to się przyjemnie z nią łazi, nie pali, kupiłam w BricoMarche w Śremie, bo wracając doszliśmy do wniosku, że my żadnej obroży, smyczy, nic, tylko łóżko z zabawkami. Następnego dnia wyszedł na spacer (zapomniałam o kwarantannie :crazyeye:) to mi z szelek wylazł i kilka sekund był luzem w parku :evil_lol: na pewno? W kształcie serca :evil_lol: O to fajnie :) Bo szczerze to bardzo mi się podobają te obroże i smycze, dla przyszłego szczylka będą idealne :) Dzięki za dobre chęci :* ale mam takich kilka w szufladzie i nie ma kto tego zjeść :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Pixeloza']nieaktualne, wyhandlowałam z rodzicami, płacę 150, a oni 50, zawsze coś :evil_lol: otóż to :lol: Jeso, kupiłam szelki, obrożę i łańcuszek i wciąż mi mało.. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Tu też tyle nagadane :crazyeye: Nie będę tego czytać :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 magdabroy napisał(a):Tu też tyle nagadane :crazyeye: Nie będę tego czytać :eviltong: to wyleź :evil_lol: :lol: Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Angi napisał(a):to wyleź :evil_lol: :lol: Właśnie znikam spać :eviltong: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 magdabroy napisał(a):Właśnie znikam spać :eviltong: A myślałam, że powiesz, że to z przyzwyczajenia :diabloti::evil_lol: Quote
Pixeloza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 coś mi się zepsuło, bo nawet na bloga nie mogę zgrać fot z dysku, nei wiem czemu, a chciałam specjalnie dla vege* zrobić album z moim zestawem :shake: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Pixeloza']coś mi się zepsuło, bo nawet na bloga nie mogę zgrać fot z dysku, nei wiem czemu, a chciałam specjalnie dla vege* zrobić album z moim zestawem :shake: co za pech :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 dOgLoV napisał(a):ble fuj :eviltong: Ale nad biednym konisiem już nikt się nie lituje? :evil_lol:Gdzieś mam nawet zdjęcia mojego ulubieńca :loveu: Pixeloza napisał(a):hmm, to może zamiast Bozity kupię, wyjdą niecałe 2 stówy :evil_lol: Dokładnie, co tam bozita, kup puffi i też będzie i na obróżkę zostanie :loveu: Quote
Pixeloza Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 hejoł :multi: Umieram :evil_lol: Właśnie wróciliśmy z "podwórkowego agility", padam z nóg :mdleje:(filmik dodam do swojej galerii, jak go zrobię ;)) a co u was? :cool3: Quote
Recommended Posts