Ty$ka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Hehe Alpina Niszczarką Frisbee :lol: Ja Ci z szelkami nie pomogę, sama też kupowałam na oko, ale trafiłam z rozmiarem :PPP Quote
trabeska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Angi napisał(a):Pomóżcie mi ogarnąć szelki dla Miśki i Alpiny, z Miau Hau. Jedna dostanie muffinki, tylko nie wiem która... :P A szorstka nie dostanie szelek? :) Te nowe serduszka z Miau Hau też są ładne ;) Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ty$ka napisał(a):Hehe Alpina Niszczarką Frisbee :lol: Ja Ci z szelkami nie pomogę, sama też kupowałam na oko, ale trafiłam z rozmiarem :PPP Nie chodzi mi o rozmiar teraz, norwegi to ogarnę już. Chodzi mi o wzorek :D trabeska napisał(a):A szorstka nie dostanie szelek? :) Te nowe serduszka z Miau Hau też są ładne ;) Szorstka szelek nie dostanie bo: po pierwsze - nie umie w nich chodzić po drugie - jest za stara, mało co wychodzi po za ogródek... Obróżka jej wystarczy :) Quote
trabeska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Angi napisał(a):Szorstka szelek nie dostanie bo: po pierwsze - nie umie w nich chodzić po drugie - jest za stara, mało co wychodzi po za ogródek... Obróżka jej wystarczy :) To ile ona ma lat? :) Quote
trabeska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ło jezu, tak dużo już?! :-o Masakra, ja myślałam, że ona młodziutka jest :) A od ilu lat ją masz? Quote
Naklejka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja chce nowe szelki dla Jetsana zamiast juliusów :placz: Quote
Ty$ka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Woow, nie dałabym jej tylu ;) Jeśli chodzi o wzorek to mogę pomóc, ale masz może jakieś swoje faworyty, jeśli o nie chodzi? :PPP Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 trabeska napisał(a):Ło jezu, tak dużo już?! :-o Masakra, ja myślałam, że ona młodziutka jest :) A od ilu lat ją masz? No ona jakoś w 2012 roku zaczęła troszeczkę inaczej wyglądać. Od szczeniaka. :) Naklejka napisał(a):Ja chce nowe szelki dla Jetsana zamiast juliusów :placz: sprzedaj je :lol: Ty$ka napisał(a):Woow, nie dałabym jej tylu ;) Jeśli chodzi o wzorek to mogę pomóc, ale masz może jakieś swoje faworyty, jeśli o nie chodzi? :PPP Nie. mam tylko te mufinki na oku.. co do drugich to nie wiem :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 http://allegro.pl/szelki-dla-psa-dingo-linia-fit-rozm-3-regulowane-i3114528383.html :cool3: Nie wiem czy udałoby mi się sprzedać juliusy, a nie wiem jakie Jetsanowi chcę kupić :P Mam rozkminę nad takim typem http://images7.fotosik.pl/2314/ecfc866e2fdfc258med.jpg, bo zależałoby mi, by zapięcie od smyczy było jak najbliżej głowy- wtedy łatwiej panuje mi się nad Jetsanem. Wygodniejsze dla mnie były guardy, tylko się strasznie obkręcały, ale mogłam przytrzymać psa za tą pierwszą "obręcz" i to było coś mega wygodnego :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 dzięki Iza :D ( te ciemne ) Jak myślicie, co wybrać? Dla Miśki chciałabym coś różowego... Muffinki, sówki? Dla Alpiny to już kompletnie nie wiem... Te 3 zdjęcia to przykład co mi się podoba :lol: Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 właśnie te niebieskie kwiatki jakoś tak mi się nie podobają :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Też byłabym za tymi niebieskimi kwiatkami, ale jeżeli Ci się nie podobają, to te różowe sówki :loveu: Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 a może różowe sówki dla Miśki a niebieskie dla Alpiny? :D Trochę to potrwa, bo muszę uzbierać 150 zł :D Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 muszę napisać do MH jakie to są rozmiarówki te eSk, eLki itp. :P I czy ten materiał to taśma czy tkanina xd Nie ogarniam tego, serio :lol: Quote
trabeska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 http://www.annalotowska.pl/miauhau/cennik.jpg a to nie jest ta rozmiarówka? Też nie ogarniam xP Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 no jest s, m, l, xl Ale nie wiem, w co się psy mi zmieszczą :D Quote
trabeska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) A no tak :lol: A jak tam oko Alpiny? Edited March 26, 2013 by trabeska Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Oko? No chyba baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo powolnym tempem zmierzamy ku poprawie :evil_lol: Jednak leki będzie żreć do końca życia. :) Jak już kilka stron wcześniej <nie wiem dokładnie gdzie> to po świętach zawitamy do weta. Mam wrażenie, że z drugim okiem coś nie halo. Iii wgl to zastanawiam się, czy nie przyczepić Alpinie żółtej wstążki do smyczy. Nie wiem, czy byłby z tym jakiś sens bo pewnie mało kto zna tą akcje albo wgl nikt z spotkanych by nie znał... Quote
angineuuka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Miłej środy wam życzę, idę już spać :lol: Nie wiem czy jutro wpadnę na dogo, czy po prostu się wykąpie i pójdę spać :P Bo moje nie dosypianie odbija mi się na tym jak piszę i co gadam. Także, idę się jutro pomęczyć do tej 17 ;D Quote
Recommended Posts