anabelka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Otwieram rano oczy, włączam tv, a tu kto?? Ania Łuczak, jakiś mężczyzna (na pewno wiecie kto to - ja zapomniałam nazwiska) i gończe - dwie suki i dwa przesłodkie szczeniaczki. Psy super sie zachowywały i bardzo mi sie podobały. Mowa była o charakterze i uznaniu rasy przez FCI. Fajnie :lol: Quote
Hania Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tan mężczyzna to Andrzej Jędrasiak (hodowla Sirius) - był z Frazą Goniec Pomorski i dwoma sześcio-tygodniowymi szczeniakami po Borówce i Argo. Ja byłam z Lotką i jestem z niej bardzo zadowolona - zachowywała się bardzo spokojnie, bezstersowo i przytulankowo. Quote
anabelka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Dzieki za uzupełnienie. A psiaki faktycznie zachowywały się bardzo fajnie i robiły wrażenie bardzo zrównoważonych i spokojnych psów. Oj, gdyby zawsze w TV był taki miły akcent na początek dnia :grins: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Żałuję bardzo że nie widziałam :-( ale cieszę się, że były :multi: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Ania W Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 a ja widziałam :-) Prawie całe wystąpienie :-) Tylko pan prowadzący raczej średnio orientował się " w terenie" Teraz mam nadzieję , że zaproszą ogary ;-) Quote
agag22 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja też widziałam i bardzo mi się podobało! Quote
kasiawro Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Panny czemu nikt nie poinformował wcześniej, że coś takiego będzie? Zrezygnowałabym dzisiaj z pracy!!! A może jeszce będzie jakaś powtórka??? Quote
maga18 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 nie wiedzialam gdzie to dać... a ze to 'ze świata' to daje tu :) Ewelina Flinta Niedawno skończyłam 28 lat. Czuję, że dojrzewam, że jestem zdecydowanie bardziej kobieca - wyznaje Super Expressowi. Zaczynam myśleć o tak poważnych sprawach jak dzieci. Chociaż na razie chcę zacząć od psa. Rasa psa została już wybrana - ma to być gończy polski, pies do polowań, który zdaniem Flinty świetnie będzie pasował do jej nazwiska. Nie zapewnię mu takich atrakcji jak polowanie - zastrzega. Ale na pewno psiak będzie mógł liczyć na wspólne bieganie po parku. http://www.pudelek.pl/artykul/6053/kandydat_na_meza_eweliny_flinty_i_kandydat_na_psa/ Quote
Recommended Posts