motyleqq Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 witam się po raz pierwszy w Twojej galerii ;) opowiedziałabyś coś więcej o tym, jak się zabrałaś do 'oficjalnego' szkolenia psów? może być na pw, jeśli nie chcesz tutaj :) Quote
Soko Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 A nie ma sprawy, ale może jakoś to sprecyzujesz - nie do końca wiem, o co konkretnie Ci chodzi, o jaki aspekt :) Quote
motyleqq Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 o każdy, hihi :cool3: bo teraz się sama przymierzam, najpierw bezpłatnie, żeby zdobyć doświadczenie przed skończeniem studiów :) pojawili się już jacyś chętni? Quote
Soko Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Tak, miałam kilka telefonów, na co w sumie przed świętami i tak nie liczyłam - wiadomo, nikt w grudniu nie myśli o psach, tylko o choince. Liczę, że w lutym - marcu ludzie się obudzą ;) wcześniej też udzielałam porad bezpładnie, ale założyłam stronę i reklamuję się już pod konkretną nazwą, żeby ludziom łatwiej było skojarzyć. Też zamierzasz szkolić? A co ze sklepem? ;) Quote
motyleqq Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 właśnie ja chcę ogłosić po świętach, ale bez żadnej nazwy. mieszkam w małym mieście, to nie ma większego znaczenia czy będzie nazwa :lol: studiuję psychologię zwierząt więc chcę sobie zbierać doświadczenie :) a na sklep... nie ma kasy :eviltong: Quote
Soko Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Ja liczę na ludzi spoza Torunia, więc działam pod konkretną nazwą, dość łatwą zresztą do zapamiętania :D Quote
Soko Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Generalnie dlatego, że nie jest to moje źródło utrzymania, w maju dopiero kończę szkołę, więc mam szansę zachęcić ludzi do spróbowania. O wiele prościej jest przyjść na szkolenie do obcej osoby za darmo, niż płacić jej kilkaset zł za niewiadomy efekt :) po prostu nie mam absolutnie nic do stracenia i jedyne co, to mogę wiele na tym zyskać ;) Quote
Recommended Posts