Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molowe napisał(a):
ciesz się że Scooby nie ma takiej grzywy wiesz ile to skubania żeby się jej pozbyć ? :)

Ja bym się wcale nie chciała jej pozbywać, jak dla mnie cały urok spanielowych w niej, tylko mi się jakiś łysol trafił. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Ja bym się wcale nie chciała jej pozbywać, jak dla mnie cały urok spanielowych w niej, tylko mi się jakiś łysol trafił. :D

haha no chyba że tak :) ja tam wole bez grzywy :P

Posted

Ja tam się nie pozbywam grzywy, tylko przycinana jest żeby jej na oczy nie wpadała za bardzo, ale w ogóle jej się to nie układa, jakbym jej ścięła to wyglądała by gorzej niż łysa ;/

Posted

ja się teraz bardziej przekonałam do bez grzywkowych , Molly bez wygląda tak bardziej jak typowa księżniczka,którą w rzeczywistości jest a nie tylko mały wariat którym też po części jest :D

ale to już jest kwestia gustu co kto lubi :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

I filmik:

[video=youtube;xaIbONMaxCY]http://www.youtube.com/watch?v=xaIbONMaxCY&list=UUGu1Jhm_pDc3TipUsIY5X9g&index=1&feature=plcp[/video]

Wszystko z dziś :)

Edited by Soko
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

W piątek miałyśmy fajowe agility ale oczywiście nie było aparatu. A tak poza tym to muszę faktycznie coś powstawiać na YT, ale to zawsze tak długo trwa, że mi się odechciewa na samą myśl o tym ;)

• 3 months later...
Posted

Szkoda, że tu tak cicho. Happy przez tą grzywę skojarzyła mi się z afganem :loveu:. Ahhh, jak na nią patrzę to aż przypomina mi się moja spanielka... Nie miała AŻ takiej grzywy, ale coś tam jej zawsze sterczało przez co smiesznie wyglądała :)

• 3 months later...
Posted

Może któraś z Was chciałaby dołączyć do rozmowy na Skype - info w podpisie :)
(tak, tak, to spam, ale prawie nikogo nie ma.)