Soko Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Ma tak samo jak np. bordery, które często szczekają z radości na torze ;p Ona dostaje takiego ataku szczęścia na torze (szczególnie hopki), że czasami aż się popłaczę ze śmiechu :D Quote
cockermaister Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Soko napisał(a):Ma tak samo jak np. bordery, które często szczekają z radości na torze ;p Ona dostaje takiego ataku szczęścia na torze (szczególnie hopki), że czasami aż się popłaczę ze śmiechu :D Koki też tak robi ;) czasem nawet jak sobie po prostu biega to szczeka też Quote
Molowe Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 to tylko moja jakaś zamknięta w sobie jest i się nie odzywa :D Quote
Soko Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 U p. Marka trenuje też jedna spanielka agility, nawet gdzieś 1msc zajęła, ale tak jak patrzyłam to też się nie odzywa tak jak Happy, chociaż widziałam ją dwa razy więc pewności nie mam :) Quote
paulaa. Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Mój Scooby też się nigdy nie odzywa na torze, ale szcześliwy i tak jest cholernie. :smile: Quote
emilia2280 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 wow, jak ja bym chciala takie agility uskutecznic z mojá suniá :OOO chyba sié zwiem co u mni majá i gdzie! a jak Happy wskakuje na drzewo? :OOOOOOOO pokaz Soku! Quote
Soko Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Trudno mi to uchwycić, bo muszę ją trochę podtrzymywać ;) musimy dojść do wprawy :P U nas agility to jest największa miłość ;) Quote
A&L Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 http://img8.imageshack.us/img8/2653/dscf3391o.jpg ale masz włosyy :crazyeye: :loveu: Agi super :) Quote
Soko Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 I tak mi odrosną, a mój chłopak koniecznie się uparł, bym się przekonała, że będzie mu ładniej ;p więc zastanawiam się jeszcze o przefarbowaniu ich na różowo-zielono :D Quote
Soko Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Wiem, babcia by mnie do egzorcysty wysłała :P Quote
A&L Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Haha :D Ja lubię osoby wyróżniające się, ale takich przekombinowań nie lubię wcale :P No ale to kwesta gustu ;) Quote
Lucky. Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 fajnie Wam idzie ale czemu Happy tak szczeka jak biegnie po torze? podobno tak mają, jak właściciel za wolno prowadzi psa po nim. Ja miałam psy za łopatki trochę... i ścięłam. Teraz lepiej mi w takich, ogólnie dużo wygodniej. Quote
A&L Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Lucky.']fajnie Wam idzie ale czemu Happy tak szczeka jak biegnie po torze? podobno tak mają, jak właściciel za wolno prowadzi psa po nim. Ja miałam psy za łopatki trochę... i ścięłam. Teraz lepiej mi w takich, ogólnie dużo wygodniej. chyba włosy :evil_lol: Quote
Soko Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 :O To wysokie te psy, nogi im obcięłaś czy co? XD Happy zawsze szczeka tak w emocjach, przy piłkach, frisbee, kopaniu liści itp. ;) najczęściej wygląda to tak: "hop! hau!" :D to jej ulubiona komenda i wariuje z radości gdy ją słyszy i widzi przeszkodę :D Quote
emilia2280 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='A&L']http://img8.imageshack.us/img8/2653/dscf3391o.jpg ale masz włosyy :crazyeye: :loveu: Agi super :) [quote name='Soko']Chcę ściąć:D Lapy precz od takiego skarbu jak dlugie i grube wuuuosy! Nie daj sie Soku. O swoje tez dbam ale mam polowé grubosci tych Twoich :O A jak mi fryzjer próbuje na szybko czesac i wyrywac polowé to opieprzam zaraz i gonié ze hej. Sama sobie czeszé czasem u fryzjera jak mnie zezuuuosci :> Quote
Soko Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 :D ale końcówki chociaż podetnę, żeby dalej sobie rosły. Czy mam waszą zgodę? ;p Quote
emilia2280 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Soko napisał(a)::D ale końcówki chociaż podetnę, żeby dalej sobie rosły. Czy mam waszą zgodę? ;p No doobra. Ale tak tylko 1 cal, nie wiécej! Ja zawsze fryzjera to prawie sadzam na moim krzesle zeby mi za duzo nie uciál :p Quote
Soko Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Tylko mi nudno z nimi trochę, bo one są okropnie ciężkie i nic prócz warkocza dłużej niż 15min się nie trzyma ;) Quote
A&L Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To może je sobie wycieniuj. Ale broń Boże nie ścinaj z długości! :) Quote
Soko Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Jak znajdę czas na fryzjera - ojejku, ciężko :D - to pójdę i coś pogadam :) Quote
emilia2280 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Tak, jak juz jest ich tak duzo to zamiast obciác to popros o ich przerzedzenie. Znajoma miala taki turban a po przerzedzeniu polowé i nareszcie mogla kité wysoko zrobic :p Quote
Soko Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Fotki z wczorajszego agility :) Nasza niezastąpiona przyjaciółka Leja, która czasami nam towarzyszy: Ja i moje złotko :) A w domku najlepiej się położyć pańci na łóżku wtedy, gdy chciała przebrać pościel :D Quote
Recommended Posts