Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma tak samo jak np. bordery, które często szczekają z radości na torze ;p
Ona dostaje takiego ataku szczęścia na torze (szczególnie hopki), że czasami aż się popłaczę ze śmiechu :D

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soko napisał(a):
Ma tak samo jak np. bordery, które często szczekają z radości na torze ;p
Ona dostaje takiego ataku szczęścia na torze (szczególnie hopki), że czasami aż się popłaczę ze śmiechu :D

Koki też tak robi ;) czasem nawet jak sobie po prostu biega to szczeka też

Posted

U p. Marka trenuje też jedna spanielka agility, nawet gdzieś 1msc zajęła, ale tak jak patrzyłam to też się nie odzywa tak jak Happy, chociaż widziałam ją dwa razy więc pewności nie mam :)

Posted

Trudno mi to uchwycić, bo muszę ją trochę podtrzymywać ;) musimy dojść do wprawy :P

U nas agility to jest największa miłość ;)

Posted

I tak mi odrosną, a mój chłopak koniecznie się uparł, bym się przekonała, że będzie mu ładniej ;p więc zastanawiam się jeszcze o przefarbowaniu ich na różowo-zielono :D

Posted

fajnie Wam idzie ale czemu Happy tak szczeka jak biegnie po torze?

podobno tak mają, jak właściciel za wolno prowadzi psa po nim.

Ja miałam psy za łopatki trochę... i ścięłam. Teraz lepiej mi w takich, ogólnie dużo wygodniej.

Posted

[quote name='Lucky.']fajnie Wam idzie ale czemu Happy tak szczeka jak biegnie po torze?

podobno tak mają, jak właściciel za wolno prowadzi psa po nim.

Ja miałam psy za łopatki trochę... i ścięłam. Teraz lepiej mi w takich, ogólnie dużo wygodniej.

chyba włosy :evil_lol:

Posted

:O
To wysokie te psy, nogi im obcięłaś czy co? XD
Happy zawsze szczeka tak w emocjach, przy piłkach, frisbee, kopaniu liści itp. ;) najczęściej wygląda to tak: "hop! hau!" :D to jej ulubiona komenda i wariuje z radości gdy ją słyszy i widzi przeszkodę :D

Posted

[quote name='A&L']http://img8.imageshack.us/img8/2653/dscf3391o.jpg ale masz włosyy :crazyeye: :loveu:
Agi super :)

[quote name='Soko']Chcę ściąć:D

Lapy precz od takiego skarbu jak dlugie i grube wuuuosy! Nie daj sie Soku. O swoje tez dbam ale mam polowé grubosci tych Twoich :O A jak mi fryzjer próbuje na szybko czesac i wyrywac polowé to opieprzam zaraz i gonié ze hej. Sama sobie czeszé czasem u fryzjera jak mnie zezuuuosci :>

Posted

Soko napisał(a):
:D ale końcówki chociaż podetnę, żeby dalej sobie rosły. Czy mam waszą zgodę? ;p

No doobra. Ale tak tylko 1 cal, nie wiécej! Ja zawsze fryzjera to prawie sadzam na moim krzesle zeby mi za duzo nie uciál :p

Posted

Fotki z wczorajszego agility :)

Nasza niezastąpiona przyjaciółka Leja, która czasami nam towarzyszy:

Ja i moje złotko :)

A w domku najlepiej się położyć pańci na łóżku wtedy, gdy chciała przebrać pościel :D