Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O widzisz ja byłam przekonana że jest tylko jedna, z dwoma chyba wygodniej do zakładania?

No ale się zrehabilitowałam, toż to napisałam ze są prześliczne, to było tak tylko napisane żeby szelki skomplementować no i sie pochwalić ze wiem jakiej firmy;) strasznie mi się podobają.

Posted

Nie wiem jak jest z jedną ale myślę że to wygodniejsze, pies nie musi podawać łapy i "celować" nią w środek, tylko może stać spokojnie. najśmieszniej było jak Happy za pierwszym razem odskakiwała słysząc dźwięk zapinania klamer :D

Posted

To "więcej do zapinania" to fakt jeśli chce się czegoś koniecznie przyczepić, w końcu to tylko jedna klamra więcej, a nie 10 ;) no ale skoro jesteśmy tacy drobiazgowi, to ok :D ja myślę, że nic nigdy za jej plecami tak nie pstryknęło - a wręcz na plecach ;)
A jaki kolorek będzie zdobił Ruby? :D

Posted

Ależ ja to napisałam w formię żartu, jedna klamra nie robi żadnej różnicy przecież;) Sama mam ochotę na takie szelki bo świetny kolor no i hunter jest fajną firmą. Niestety mam 3 pary szelek w których suki chodzą dość rzadko i zakup mija się z celem.

Posted

W porządku ;) to są nasze pierwsze szelki i prócz tego, że wypadałoby je w końcu wyprać, to są świetne ;p przyznaję się, że uratowały mojego spaniela od jej niszczących instynktów łowieckich i utopienia...

Posted

Soko napisał(a):
To "więcej do zapinania" to fakt jeśli chce się czegoś koniecznie przyczepić, w końcu to tylko jedna klamra więcej, a nie 10 ;) no ale skoro jesteśmy tacy drobiazgowi, to ok :D ja myślę, że nic nigdy za jej plecami tak nie pstryknęło - a wręcz na plecach ;)
A jaki kolorek będzie zdobił Ruby? :D

Chyba tylko niebieskie są :) Zastanawiam się jeszcze nad ManMatami i Red Dingo ;)

Mi zależy na dwóch klamrach, bo łatwiej jest zakładać i zdejmować.

Posted

Kupowanie to ta mniej przyjemna część posiadania psa :D jak wchodzę do sklepu czy oglądam w internecie te wszystkie cuda to mi się oczy świecą i wszystko bym wzięła :P

Ciekawe, kto zauważył zmianę tytułu ;>

Posted

Przedstawiam Wam moje czarne złoto o imieniu Mars :loveu:

Mało ma z psa tylko na pierwszy rzut oka więc nie zakładam mu osobnej galerii :D a jego kucysiowaty kolega z pastwiska będzie robił sztuczki z Happy :D

Posted

Ja też lubię tą obrożę hunter, ale jak dla mnie dla M jest ona za ciemna.

zawsze się koni bałam :P ale jak mała byłam to chciałam na kucykach w parku jeździć :P