Kasi i Lena Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Witamy się po raz pierwszy, śliczny spanielek:loveu: Zapraszamy do naszej galerii;) Quote
Joann Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Śliczności;] Fajne sobie radzi na agility, my sobie przez patyczki przeskakujemy:D Quote
Soko Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Też tak zaczynałyśmy no i skończyłyśmy na torze :D super zabawa jest ;) Quote
Misia&Ruby Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ruby też ostatnio latała po wrzosowisku :) http://img193.imageshack.us/img193/4747/dogo8.jpg Śliczne macie szelki :) Z jakiej są firmy? I czy na tej części, która obejmuje klatkę piersiową są dwie klamry? Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mam nadzieje ze założycielka galerii się nie obrazi jak ja odpowiem szelki są firmy Hunter. Są prześliczne:loveu::loveu::loveu: klamra jest tylko jedna chyba. Quote
Soko Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Firma to Huner ;) Tak, są dwie, z tej widocznej i tej niewidocznej strony ;p regulacja jest przy szyi i klatce piersiowej ;) http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/skorzane/62415 Kasieńku i Leno i Fifi, obrażasz moje dostojeństwo (czy to ma sens? chyba tak ;p) ;p Dokładnie jest tak jak zauważyłaś ;) Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 O widzisz ja byłam przekonana że jest tylko jedna, z dwoma chyba wygodniej do zakładania? No ale się zrehabilitowałam, toż to napisałam ze są prześliczne, to było tak tylko napisane żeby szelki skomplementować no i sie pochwalić ze wiem jakiej firmy;) strasznie mi się podobają. Quote
Soko Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Nie wiem jak jest z jedną ale myślę że to wygodniejsze, pies nie musi podawać łapy i "celować" nią w środek, tylko może stać spokojnie. najśmieszniej było jak Happy za pierwszym razem odskakiwała słysząc dźwięk zapinania klamer :D Quote
Misia&Ruby Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dzięki ;) Już chyba wiem, co Ruby dostanie na gwiazdkę:D Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Może się bała że furko jej przytniesz:D Z jedną faktycznie pies musi łapkę podnieść ale nie jest to jakieś upierdliwe, z dwoma musi byc wygodniej choć więcej do zapinania. Quote
Soko Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 To "więcej do zapinania" to fakt jeśli chce się czegoś koniecznie przyczepić, w końcu to tylko jedna klamra więcej, a nie 10 ;) no ale skoro jesteśmy tacy drobiazgowi, to ok :D ja myślę, że nic nigdy za jej plecami tak nie pstryknęło - a wręcz na plecach ;) A jaki kolorek będzie zdobił Ruby? :D Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ależ ja to napisałam w formię żartu, jedna klamra nie robi żadnej różnicy przecież;) Sama mam ochotę na takie szelki bo świetny kolor no i hunter jest fajną firmą. Niestety mam 3 pary szelek w których suki chodzą dość rzadko i zakup mija się z celem. Quote
Soko Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 W porządku ;) to są nasze pierwsze szelki i prócz tego, że wypadałoby je w końcu wyprać, to są świetne ;p przyznaję się, że uratowały mojego spaniela od jej niszczących instynktów łowieckich i utopienia... Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Oj wiem coś o instynktach łowieckich,moja Fifka jest mieszańcem spaniela. Quote
Misia&Ruby Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Soko napisał(a):To "więcej do zapinania" to fakt jeśli chce się czegoś koniecznie przyczepić, w końcu to tylko jedna klamra więcej, a nie 10 ;) no ale skoro jesteśmy tacy drobiazgowi, to ok :D ja myślę, że nic nigdy za jej plecami tak nie pstryknęło - a wręcz na plecach ;) A jaki kolorek będzie zdobił Ruby? :D Chyba tylko niebieskie są :) Zastanawiam się jeszcze nad ManMatami i Red Dingo ;) Mi zależy na dwóch klamrach, bo łatwiej jest zakładać i zdejmować. Quote
Soko Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 To kiedyś może się spotkamy naszymi złotkami odzianymi w niebieskie wdzianka ;) Quote
Misia&Ruby Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Soko napisał(a):To kiedyś może się spotkamy naszymi złotkami odzianymi w niebieskie wdzianka ;) Jestem za! :D Tylko najpierw trzeba to wdzianko kupić :cool3: Quote
Soko Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Kupowanie to ta mniej przyjemna część posiadania psa :D jak wchodzę do sklepu czy oglądam w internecie te wszystkie cuda to mi się oczy świecą i wszystko bym wzięła :P Ciekawe, kto zauważył zmianę tytułu ;> Quote
Molowe Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ja zauważyłam ale o co chodzi z tym marsjaninem ? Quote
Soko Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Przedstawiam Wam moje czarne złoto o imieniu Mars :loveu: Mało ma z psa tylko na pierwszy rzut oka więc nie zakładam mu osobnej galerii :D a jego kucysiowaty kolega z pastwiska będzie robił sztuczki z Happy :D Quote
Lucky. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ja też lubię tą obrożę hunter, ale jak dla mnie dla M jest ona za ciemna. zawsze się koni bałam :P ale jak mała byłam to chciałam na kucykach w parku jeździć :P Quote
Recommended Posts