Jump to content
Dogomania

Sonia niańczy przybrane dzieci - jeszcze dla Niki szuka domu!!!

Recommended Posts

Posted

no i Psotek pojechał sobie wczoraj do domu. Oczywiście chodził po wszystkich możliwych meblach i w ogóle się nie bał. A Nikusia nie ma się z kim bawić, ciotki stare panny nie chcą biegać z nią. Ale ciumkanie Soni oczywiście nadal odchodzi pełna parą:evil_lol:

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fona napisał(a):
szybciutko prosze tytul zmienic :)

Niki, do nowego domu siup! Tweety musi wziac Makumbę ;)

czarnego ufoludka? nie dawali zielonych?:evil_lol:

Posted

Cos czuje w kosciach, ze Nikusia niedlugo znajdzie swoj domek...

Ona byla tak oblepiona pajeczyna, ze wygladala zupelnie nie jak kot, tylk kokon...

Posted

fona napisał(a):
Cos czuje w kosciach, ze Nikusia niedlugo znajdzie swoj domek...

Ona byla tak oblepiona pajeczyna, ze wygladala zupelnie nie jak kot, tylk kokon...

czy Ty masz jakieś przecieki, o których ja jeszcze nic nie wiem?:razz:

Posted

Byłam dzis u Panny Rosi:loveu: Ależ rozrabia, jak nakręcona, ciągle w ruchu, ciągle czymś się bawi, ciągle poluje:loveu: Brzuchol okrąglutki, futerko błyszczące, oczka roześmiane i takie zawadiackie

Posted

no bo ja kocham wszystkie koty świata:oops: a szczególnie te najzwyczajniejsze dachowczaki, bo w nich cała kocia mądrość jest zebrana. Sońka może mało przypomina dachowczaka ale ona to wogóle egzemplarz nie do podrobienia, to ona pierwsza pokazała, że kot umie pokochać kogoś poza sobą:razz: Jak sobie przypomnę tę białą pończoszkę wyłaniającą się z krzaków na mój głos ...:loveu::placz: (<- tak chyba wygladają łzy szczęścia)

Posted

nie wiem czy Sonia nie będzie mieć chwilowego towarzysza. Założyłam mu wiątek na miau i dogo, może weźmie go kto zamiast mnie: "młodziutki kocurek norwegowaty z pięknym, puchatym ogonem szuka domu. przebywa na działkach w Ostródzie ale, że był przez chwilę na tymczasie nauczył się korzystania z kuwetki. Niestety, rezydenci tłukli go i chwilowa opiekunka dała go tam skąd wzięła. Jest karmiony ale idzie zima i nie wiadomo jak sobie poradzi.
Chcę go wziąć na tymczas do mnie do Krakowa (zabiją mnie w domu )ale może jest ktoś bliżej kto by przechował albo przygarnął malucha.
Jest piękny "