Tweety Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 no i Psotek pojechał sobie wczoraj do domu. Oczywiście chodził po wszystkich możliwych meblach i w ogóle się nie bał. A Nikusia nie ma się z kim bawić, ciotki stare panny nie chcą biegać z nią. Ale ciumkanie Soni oczywiście nadal odchodzi pełna parą:evil_lol: Quote
fona Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 szybciutko prosze tytul zmienic :) Niki, do nowego domu siup! Tweety musi wziac Makumbę ;) Quote
Tweety Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 fona napisał(a):szybciutko prosze tytul zmienic :) Niki, do nowego domu siup! Tweety musi wziac Makumbę ;) czarnego ufoludka? nie dawali zielonych?:evil_lol: Quote
fona Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Cos czuje w kosciach, ze Nikusia niedlugo znajdzie swoj domek... Ona byla tak oblepiona pajeczyna, ze wygladala zupelnie nie jak kot, tylk kokon... Quote
Tweety Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 fona napisał(a):Cos czuje w kosciach, ze Nikusia niedlugo znajdzie swoj domek... Ona byla tak oblepiona pajeczyna, ze wygladala zupelnie nie jak kot, tylk kokon... czy Ty masz jakieś przecieki, o których ja jeszcze nic nie wiem?:razz: Quote
fona Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 prawo serii powinno zadzialac... wiec czekamy ;) Quote
Tweety Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 a tutaj już gdy Nika została sama Quote
zdrojka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cudne :loveu: A ja mam kłopot... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93726 Quote
Tweety Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Byłam dzis u Panny Rosi:loveu: Ależ rozrabia, jak nakręcona, ciągle w ruchu, ciągle czymś się bawi, ciągle poluje:loveu: Brzuchol okrąglutki, futerko błyszczące, oczka roześmiane i takie zawadiackie Quote
Isabel Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Szczęśliwa kicia - tak miło się czyta takie wiadomości:lol: Quote
Tweety Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 szkoda tylko, że Nikusi nikt nie chce:shake: Quote
fona Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Musi sie znalezc jakis domek, musi, musi, musi!!!!! Quote
Tweety Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Fona, tylko nie "jakiś", ma być najlepszy na świecie:loveu: Quote
fona Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ja napisalam jakis????? goopia fona, oczywiscie, ze najlepszy na swiecie :) Quote
Isabel Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Po takim domku jak u Tweety, to naprawdę sztuka znaleźć coś równie wspaniałego! Quote
Tweety Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Isabel, bardzo dziękuję ale to trochę ocena na wyrost:oops: Tak czy inaczej panienka Nikusia szuka nadal domu Quote
Isabel Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Zatem niech rekomendacje wyda Sonia, rodzina Miaucików i reszta kotków, którym pomogłaś i dla których zrobiłaś tyle dobrego! Quote
Tweety Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 no bo ja kocham wszystkie koty świata:oops: a szczególnie te najzwyczajniejsze dachowczaki, bo w nich cała kocia mądrość jest zebrana. Sońka może mało przypomina dachowczaka ale ona to wogóle egzemplarz nie do podrobienia, to ona pierwsza pokazała, że kot umie pokochać kogoś poza sobą:razz: Jak sobie przypomnę tę białą pończoszkę wyłaniającą się z krzaków na mój głos ...:loveu::placz: (<- tak chyba wygladają łzy szczęścia) Quote
Tweety Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ciocia Sonia nadal szuka domu dla swojej przybranej córuni Nikusi Quote
Isabel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Króryś z nowych Miaucikowych domków chciał, zdaje się, początkowo 2 kotki. Czy to już nieaktualne? Quote
Tweety Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 nie wiem czy Sonia nie będzie mieć chwilowego towarzysza. Założyłam mu wiątek na miau i dogo, może weźmie go kto zamiast mnie: "młodziutki kocurek norwegowaty z pięknym, puchatym ogonem szuka domu. przebywa na działkach w Ostródzie ale, że był przez chwilę na tymczasie nauczył się korzystania z kuwetki. Niestety, rezydenci tłukli go i chwilowa opiekunka dała go tam skąd wzięła. Jest karmiony ale idzie zima i nie wiadomo jak sobie poradzi. Chcę go wziąć na tymczas do mnie do Krakowa (zabiją mnie w domu )ale może jest ktoś bliżej kto by przechował albo przygarnął malucha. Jest piękny " Quote
Tweety Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 ma ok. 5-6 miesięcy a to prezentacja ogona czy ja nie wyglądam jak norweg? coś mi tu zginęło ... Quote
Tweety Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 on tez jest taki niskopodłogowy jak Sonia:razz: Quote
Recommended Posts