BUDRYSEK Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ironiaaa napisał(a):No wlasnie, mozna juz dziekowac losowi za nowy domek?! przyjada o 19:30 Quote
Ironiaaa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 WOW!!! Ciesze sie bardzo ze chlopak bedzie mial nowy dom! Ramonku smacznego serka ze smietana zycze!!! Powodzenia w nowym domku! Quote
yokaz Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ja tez jestem ciekawa więc zapytam : i co? I co? :) Quote
BUDRYSEK Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 i po spotkaniu :) Ramon zachowal sie wspaniale i nie zjadl pana ;) nie byl Nim w ogóle zainteresowany Pani zakochana :) Pan mysle, ze tez ;) do domku pojedzie w niedz lub pon....trwaja jeszcze przygotowania na przyjecie Ramonka :) Quote
azalia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Super,że piesio będzie miał domek,ale może twaróg niech je lepiej z jogurtem naturalnym,bo od śmietanki się utuczy,hi,hi. Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='BUDRYSEK']i po spotkaniu :) Ramon zachowal sie wspaniale i nie zjadl pana ;) nie byl Nim w ogóle zainteresowany Pani zakochana :) Pan mysle, ze tez ;) do domku pojedzie w niedz lub pon....trwaja jeszcze przygotowania na przyjecie Ramonka :) Mogłaś chociaż esa napisać - też byłam ciekawa i siedzę jak na szpilkach. Podeślę Ci umowę o ds, bo muszę ją mieć. Fajnie,że wszystko bez problemów się obeszło - bo chłopak charakterrrrrrrrny :) Quote
BUDRYSEK Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Klaudus__']Mogłaś chociaż esa napisać - też byłam ciekawa i siedzę jak na szpilkach. Podeślę Ci umowę o ds, bo muszę ją mieć. Fajnie,że wszystko bez problemów się obeszło - bo chłopak charakterrrrrrrrny :) moje smsy nie dochodza do Ciebie umowe wyslij do K-c ja musze podpisac swoja Quote
yokaz Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Czy Ramoniasty juz jest w Kato?... Bo dzis przejeżdżałam, koło jego nowego domku i biegał tam taki cudny, wielki do Ramoniastego podobny po podwórku. I był ewidentnie zadowolony z tego, że tam jest. Więc jeśli to był ON, to podoba mu się :) Quote
Ironiaaa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ramonek ma juz domek ale Brandon wlasnie zaczal go szukac, przepraszam cioteczki ze sie wcinam, ale moze ktos znajdzie moment dla tego chlopaka. Dostalam wiadomosc od kolezanki o ONku do stracenia http://www.dogomania.pl/threads/213669-Brandon-5-letni-chlopak-potrzebuje-domu-na-juz!!!?p=17530610#post17530610 Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Ironiaaa']Ramonek ma juz domek ale Brandon wlasnie zaczal go szukac, przepraszam cioteczki ze sie wcinam, ale moze ktos znajdzie moment dla tego chlopaka. Dostalam wiadomosc od kolezanki o ONku do stracenia http://www.dogomania.pl/threads/213669-Brandon-5-letni-chlopak-potrzebuje-domu-na-juz!!!?p=17530610#post17530610 jak to do stracenia?! Quote
Ironiaaa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 BUDRYSEK napisał(a):jak to do stracenia?! Wlasciciel zdecydowal ze oddaje go do schroniska bo za bardzo halasuje i sprawia przez to problem gosciom pensjonatu. Schronisko poinformowalo moja kolezanke ze z racji faktu, ze maja sporo psiakow pies po kwarantannie najprawdopodobniej zostanie uspiony... Nie rozumiem tej polityki ale takie wiadomosci do mnie dotarly :( Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 yokaz napisał(a):Czy Ramoniasty juz jest w Kato?... Bo dzis przejeżdżałam, koło jego nowego domku i biegał tam taki cudny, wielki do Ramoniastego podobny po podwórku. I był ewidentnie zadowolony z tego, że tam jest. Więc jeśli to był ON, to podoba mu się :) to On!!!!! :) Quote
yokaz Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Więc napiszę co stwierdziłam naocznie- jest mu dobrze. Dobra robota Cioteczki! Gratulacje! :) ... to idę sie zameldować do Brandona ;) Quote
Klaudus__ Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Fantastycznie :) Budrysku jak pojedziesz w moją stronę to podrzuć mi umowę - bo już mnie scigają... Yokaz dzwoniła do mnie jak koło Ramonka przejeżdżała - mówiła ,że zadowolony :loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 cudne wiadomości, balsam od rana, gratulacje dziewczyny , wielkie!!!! Quote
Ironiaaa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ahhh chcialoby sie, zeby wszystkie historie sie tak pieknie konczyly... Spytajcie sie Ramona jak tam smietanka z twarozkiem :D Quote
yokaz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Będę znów w niedzielę przelotem koło Ramoniastego to zerknę jak się ma. I żeby nie było to nie jest jakaś podstępna inwigilacja, tylko moja ciekawość :) Quote
Ironiaaa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dziewczyny sa jakies szanse na zdjecia Ramonka w nowym domu? Super by bylo zobaczyc tego cudaka w normalnych domowo-ogrodkowych okolicznosciach :D Quote
yokaz Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Skontaktuję się z P. Beatą i zapytam czy sobie życzą, ale sądzę, że problemu z tym nie będzie :) Byłam, jak zwykle przelotem obok nowego domku, widziałam Ramona. Jest OK- cały, zdrowy, zadbany i... olewający totalnie listonosza (wiem- widziałam na własne oczy). Bardzo spokojny, chodzi sobie po swoim podwórku- jest mu dobrze :) Quote
Ironiaaa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No i najwazniejsze sa te ostatnie slowa : "Jest mu dobrze"! Ciesze sie z takiego zakonczenia sprawy!!! Oby wiecej takich "ramonkow" na dogo! Quote
PaskudnaZłośnica Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wspaniałe zakończenie - oby więcej takich... Quote
BUDRYSEK Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 mam foty, tylko czasu brak na wklejenie Quote
PaskudnaZłośnica Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 BUDRYSEK napisał(a):mam foty, tylko czasu brak na wklejenie Więc czekamy :) Quote
Recommended Posts