Klaudus__ Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Ramon to piękny, duży On-ek. Schroniskowy kojec Go bardzo przytłacza. Pierwsze dni nie wychodził z budy. W piątek udało mi się Go pogłaskać, bo wyszedł ostrożnie do mnie. Może w poniedziałek uda mi się Go wziąć na smycz - nie chcę za bardzo stresować nadmiarem wrażeń. Widać,że nie bardzo toleruje inne psy - doskakuje i agresywnie warczy i szczeka. Doskakuje. Wiadomo - schroniskowe warunki to kiepskie miejsce na ocenianie podejścia psa... Jednak tylko mogę powiedzieć na "już". Jak wezmę Go na smycz to łatwiej będzie mi coś więcej powiedzieć - w tym momencie mam też tylko kilka kiepskich zdjęć. Postaram się o lepsze. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
paulinken Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Od 1 sierpnia u psiakiGabi będzie wolny kojec. Quote
paulinken Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Może któraś ciocia zrobi mu FB albo allegro? Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 paulinken napisał(a):Może któraś ciocia zrobi mu FB albo allegro? prosimy.....:( Quote
Isiak Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Piękny. Jakieś rozmnożenie onków nastąpiło ostatnio na dogo :( Quote
fochu Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 paulinken napisał(a):Może któraś ciocia zrobi mu FB albo allegro? ja allegro mogę zrobić ale coś więcej by się przydało wiedzieć na temat psiaka może ktoś jakiś ładny tekst do ogłoszeń wymyśli?? Quote
paulinken Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Za dużo się pewnie nie dowiemy. Ciocie, kto pomoże z tekstem? Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 w punkcie przepelnienie, lada dzien bedzie wywoz :( Quote
fochu Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 paulinken napisał(a):Za dużo się pewnie nie dowiemy. Ciocie, kto pomoże z tekstem? no kto,no kto? bardzo ładnie prosimy o tekścik aby ruszyć z ogłaszaniem! Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Beniu bardzo cierpi...prosi o pomoc...nie zostawiajmy Go samego... http://www.dogomania.pl/threads/2118...7#post17333127 jako pierwsze zdjęcie naszego Benia i dla porównania w dole obraz prawidłowego stawu biodrowego Quote
paulinken Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 fochu napisał(a):no kto,no kto? bardzo ładnie prosimy o tekścik aby ruszyć z ogłaszaniem! Ciocia, zrób z takim tekstem, jak jest, mamy mało czasu... Quote
Mani2000 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 a może taki tekst: Jestem Ramon, I powiem ci tyle, że nie lubię wychodzić z budy ponieważ nie lubię tego miejsca a może wypuścisz mnie z niego ? Tylko wiesz mi potrzeba czasu, Chciałbym być jedynym pupilem,bardzo kochanym pupilem... A teraz pomyśl,czy ty chciałbyś na moim miejscu? Wiele mi nie potrzeba PROSZĘ zmień moje życie! ************************************** Może być? Quote
fochu Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1741868153 allegro Quote
fochu Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mani2000 napisał(a):a może taki tekst: Jestem Ramon, I powiem ci tyle, że nie lubię wychodzić z budy ponieważ nie lubię tego miejsca a może wypuścisz mnie z niego ? Tylko wiesz mi potrzeba czasu, Chciałbym być jedynym pupilem,bardzo kochanym pupilem... A teraz pomyśl,czy ty chciałbyś na moim miejscu? Wiele mi nie potrzeba PROSZĘ zmień moje życie! ************************************** Może być? tekst świetny ale cholera juz wystawiłam z takim jaki mieliśmy :/ Quote
Recommended Posts