danavas Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Marycha35 napisał(a):Szacun!!!!!!!!:) ano.... ma ciotka serduszko dobre:) Quote
MALWA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zapisuję, i na pewno tu jeszcze wrócę, tylko ogarnę wcześniejsze wątki. Quote
czarna anda Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 hejka gabi oki :) je !! z apetytem ;) macha ogonem jest znowu radosna :) wyniki nie najgorsze - teraz po podawaniu watrobki brrr ... miesa wolowego witamin vmp napewno zadzialalo !!! basia dostala drugie zycie - jest blyszczaca biega !!!!! nabiera wagi !!! nie sika co chwile jak przed operacja ! dzieki wam dziewczyny beda mialy szanse pozyc i cieszyc sie zyciem! pisze jedna reka bo druga trzymam kociaka kilkutygodniowego z ciezkim zapaleniem pluc pod kroplowka - szanse sa male ale poki walczy ja tez! ma na imie calineczka :) jest tycia tycienka i ma cholerna wole zycia wiec skrocil mi sie dzien bo maluch dostaje antybiotyk do zyly co 8 godzin , kroplowke tez i musi byc karmiony strzykawa co 4 , piec godzin bo koty musza jesc... a ratuje go wraz ze mna moj najukochanszy wet od kotow doktor maciej czajka z bolilapki :) nie znam drugiego takiego asa kociego jak on - dzieki niemu kilka kotow ktore zabralam zmartwychwstallo:) wiecej napisze wieczorem i wysle zdjecia gabi i basi do beki z prosba o wklejenie :) Barbel i P.B dziekuje - bardzo dziekuje .... Quote
danavas Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jak dobrze ze kryzys mija ... ale smutno przez tego kiciorka małego...taki maluszek...ledwo zaczął żyć a tu już choróbska się czepiają tego biednego ciałka:( Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zaglądam do ślicznej dziewczynki ........ Quote
unixena Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Czarna anda ma na pewno ogrom pracy z tyloma mokrymi nochalami ,wiec podejrzewam ,ze w tym wypadku brak wiesci na biezaco jest raczej uwarunkowany brakiem czasu .Na pewno jest dobrze ... Quote
Marycha35 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Sunieczki wracajcie do zdrowia szybko i kocio walcz, walcz:):):):) Quote
danavas Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 jakiś mały choć krótki pościk o Gabuni...poprosimy......:) Quote
beka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Byłam wczoraj u Iwonki. Widziałm wszystkie morki. Gabisia leżała sobie na kanapie i odpoczywala. Iwonka mówi że ona jest teraz w duzo lepszej formie (w co wierze), ale nie moge sobie wyobrazic jej przedtem :(. Sunieczka nie ma mieśni na dupce i tylnich łapkach. Ta tylnia czesc jest chudziutka. Gabisi sie łapeczki placzą jak chodzi. Ona jest starsznie słodka. Pewnie by juz jej nie było gdyby Iwonka jej nie zabrała. Quote
bela51 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Beka, zrobiłas jakies fotki ? Na pewno wszystkich ucieszą. Czarna anda jest niesamowita, skad znajduje czas i siły na opieke nad tym całym chorym zwierzyncem, tego nie pojmuje. Ukłony Iwonko ! Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Gabi miala ogromne szczescie ze spotkala na swojej drodze taka cioteczke .........mizianko wirtualne przesylam kochanej Gabusi:loveu: Quote
czarna anda Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 hejka dziewczymy :) Gabi oki :) Beata mowi ze gabi zwana przez mnie Bisia wyglada jak hiena :) Gabi sie obrazila i nie chciala z beka gadac - tridno sie dziwic :) Troche si emartwie bo Bisia lize przednia lapke na wysokosci nadgarstkow - Mowil Arek Olkowski ze moze to byc spowodowane bolem w stawach - oby tak nie bylo Jesli jutro lizanie sie powtorzy bede musiala isc do Karas-Teczy aby zobaczyla czy przypadkiem nie mamy nawrotu o ktorym wspominala n asamym poczatku beka nie zrobila zdjec bo tak sie zagadalysmy ze nagle zrobilo sie pozno i musialysm obie juz jechac - w dwi erozne strony ale Beka obiecala ze jak przyjedzie w przyszlym tygodni zrobi zdjecia Bisi i Basi ktora wyglada zajebiscie :) Szczerze powiedziawszy nie wyobrazam sobie drugiej operacji Gabisi - pierwsza zniosla koszmarnie w poniedzialek jedziemy na kontrole do Milanowka rowniez z Basia zobaczyc jak jej pluca oraz z Gabi pobrac krew i przegadac kiedy druga operacja .... Jestem teraz " uwiklana w watek kotow i psow po zmarlej kobiecie z 30 kotow zostalo 7 z 3 psow 2 - szukam dla nich usilnie tymczasu chocby platnego bo ja nie daje rady poprostu z ilosci w stosunku do mozliwosci Jesli mozecie popytajcie prosze a ja wstawei link ... http://www.dogomania.pl/threads/213825-26-IX-mieszkanie-musi-by%C4%87-puste.-Co-z-reszt%C4%85-zwierz%C4%85t-schron-!-DT-i-DS-na-CITO-!!! Quote
Marycha35 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Trzymamy więc dalej kciuki za Dziewczynki:) Quote
unixena Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zagladam do kochanej dziewczynki Gabuni ... Quote
czarna anda Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Bylysmy u doktora Olkowskiego na wiyzyci ekontrolnej - Basia nie ma niczego w plucach co sie powieksza :) wiec to raczej nie byl guz!!! Gabisia oki po operacji pogoilo sie wszystko zrobilismy dodatkowe zdjecie rtg przednich lap - wyszlo okropne zwyrodnienie. Doktor twierdzi ze z tego Gabi moze tak wylizywac nadgarstki - z bolu Gabi musi przejsc na leki - najlepiej traumeel w zastrzykach , zeel to leki homeopatyczne - Ewa 36 jakbys mial ado nich dostep bede wdzieczna .......... Postaram sie skombinowac kwas hialuronowy - czytalam ze to dobrze robi Doktor kazal podawac metacam a potem ewentualnie sterydy Gabi musi byc w cieple , nie chodzic zbyt duzo a lapy owijac an noc jak koniowi i dogrzewac :) Przed gabi druga operacja jeszcze - Doktor powiedzial ze poczekamy chwile bo Gabi ciezko dochodzi do siebie wiec najpierw organizm musi sie odrobic ... Quote
Marycha35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kochane sunice, a Gabi w kocyku na noc, cudne:) Quote
Kava Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 polecam wyciag z muszelek jest stosowany od dawna w terapii zwierzecej i ludzkiej.... my mamy dobre doswiadczenia w uzywaniu tego u mojego TZ... przynosi duza ulge, gdyz pomaga w odnowie tkanki chrzestnej http://www.kraeuterhaus.de/content.php?seite=shop/produkte.php&details=1466 lacinska nazwa: Perna canaliculus nie wiem niestety jak sie po polsku nazywa.... jakby co moge zakupic.... Quote
Marycha35 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Oooo, dziękujemy, kochana jesteś, może warto spróbować???:) Quote
Recommended Posts