TERESA BORCZ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 jeżeli jest u czarnej andy to jestem spokojna o jej los, wspomogę , wysyłam narazie 25 zł! Przelew poszedł Quote
DONnka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem znowu. Sprawdziłam forum owczarka.pl i tak jak pisałam jest ciągle w w konserwacji. Jak tylko będzie dostępne zrobię Gabrysi temat. Jeśli chodzi o forum na owczarki w potrzebie, to już się tam zarejestrowałam, ale z tego co widziałam, to nie jest ono zbyt uczęszczane. Mimo wszystko wstawię tam też informacje o suni. Może akurat znajdzie się jakaś dobra dusza. Trzymaj się sunieczko kochana :kiss_2: Quote
ewa36 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Wiem że będą bazarki dla Gabuni. Wiem że jeden wystawu Ciocia Bela :) Dorzucę fanciki Quote
Kava Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 zapisuje sie u kolejnej bidy... jak sie zregeneruje wpadna i dam glos... Quote
bela51 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zapraszam na bazarek dla Gabrysi. Prosze o podnoszenie i oczywiscie zakupy ! http://www.dogomania.pl/threads/211645-S%C5%82owniki-poezja-klasyka-i-romanse-a-takze-troche-fajnych-ciuszkow-do-31.07.br.?p=17308244#post17308244 Quote
unixena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale sie cioteczko uwinelas w mig z tym bazarkiem ...:happy1: Quote
unixena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Cioteczko to byl mig ....expres .:klacz:...ja bym za 5 godzin nawet nie zrobila jednej foty ..o wstawieniu nie wspomne ..hehhehe :cool3:.Ale jestes kochana bo napracowalas sie dla bidulek:Rose: ... Quote
DONnka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem i podnoszę Gabulę nocną porą :loveu::loveu::loveu: Melduję, że temat na owczarek.eu dziewczyna ma już zrobiony. Można zobaczyć [FONT="]http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25841#post25841[/FONT] Forum na owczarek.pl nadal niedostępne. Jak tylko coś się ruszy tam też założę :lol: Quote
czarna anda Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']jeżeli jest u czarnej andy to jestem spokojna o jej los, wspomogę , wysyłam narazie 25 zł! teresa dzekuje bardzo za dobre slowo :)i za wplate :) Quote
czarna anda Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dzieki wam wszystkim za pomoc i wsparcie - gdyby nie to to moja pomoc Gabrysi i innym nie byla by wystarczajaca :) super ze czlek wie ze nie jest Sam !!!!!! Mysle nad pojsciem z gabryska do doktor Karas -Teczy od chorobob skory co myslicie o tym ? Nigdy nie bylam ale slyszalam o niej wiele dobrego W tej chwili Gabryska dostaje enroxil siemie lniane i jest kapana i smarowana chemidina i chitopanem ale nie widze jakichs spektakularnych wynikow - drapei sie jak drapala a rany nie przysychaja ... Quote
Kava Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 zapytaj Teresy ona ma spore doswiadczenie w takich przypadkach.... i wedlug mnie doskonale rozeznanie w aptece naturalnej, ktora moznaby bylo dodatkowo i uzupelniajaco stosowac.... Quote
DONnka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Może cioteczka Teresa Borcz coś doradzi, żeby choć doraźnie przynieść ulgę Gabrysi. To swędzenie musi Jej bardzo dokuczać i te rany :shake: Ciotka Teresa ma doświadczenie i zna wiele sposobów. Trzymaj się mocno sunieczko. Coraz więcej osób wie o Tobie chce Ci pomóc :loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Sunieczku trzymaj się i zdrowiej wreszcie Gałganku:) Quote
Kajka_72 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No i ja jestem. Unixena - Slonko :)przez Ciebie i te wiecznie biedne onki z torbami pójdę;) Psinka przecudna i przebiedna;( dorzuce jakaś stowe na początek:) pózniej może się uda jeszcze:) trzymam mocno kciuki za szczesliwy los slicznoty:) Quote
Marycha35 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ooo jest i kochana Kajka Nasza:) Suniu będzie ok!!!:) Quote
Kajka_72 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Marysiu, no jestem :) jakze by inaczej .....przeciez Onek w potrzebie :( pewnie, ze bedzie ok, nie moze byc inaczej:) nie z takich tarapatow te dzielne psiaki wychodza- przeciez wiesz ;) Quote
Marycha35 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No i właśnie dlatego jestem już o sunię spokojna....:) Oby jak Sabula miała tyle szczęścia!!! Quote
Kava Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 do kogo sie zwrocic o konto? podrzuce troszke ...bidulke bidna trzeba ratowac... Quote
unixena Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kajka_72 napisał(a):No i ja jestem. Unixena - Slonko :)przez Ciebie i te wiecznie biedne onki z torbami pójdę;) Psinka przecudna i przebiedna;( dorzuce jakaś stowe na początek:) pózniej może się uda jeszcze:) trzymam mocno kciuki za szczesliwy los slicznoty:) Kajciu ja juz powinnam zostwiac offy na watku Sabinki w worku na glowie ..heheh (dla niepoznaki ,ze to nie ja .:siara:...) Tak sie zastanawiam ..na tym pojsciem z torbami ....hehhe:evil_lol: .kupilam kiedys taka duuuzaaa wielgachna torbe .Moze jak juz pojde ..to choc zmieszcze ...pol dobytku ..:eviltong:..ale jak co to chetnie pozycze ..Bo nie wiem ,czy moj slubny predzej spakuje mi torbe :diabloti:..czy Twoj Brylant ;)..jak co to wolaj ..torba jest ogromniasta jak siedem nieszczec .(na pewno Kajcia zmieszcza sie tam Twoje 4 onki ..moze jakos jeszcze upchniesz Prezesa:cool3:) Quote
Kajka_72 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Marysiu, a zauwazylas , ze ta sunieczka wyglada zupelnie jak moja Viki ? :( tzn, pyszczek ma bardzo podobny i umaszczenie tez :( serce mi peka jak to widze ale bedzie dobrze....musi i koniec :lol: Unixena :lol: trzymaj te torbe , nigdy nie widaomo kiedy sie moze przydac :) im wieksza, tym lepiej....jak sie uda to moze jeszcze corke w nia wsadze;) , moze kto przygarnie matke z dzieckiem? ;)....i reszta dobytku . Cioteczki, dawajcie nr konta bo trzeba przelew robic jak najszybciej ;) Quote
unixena Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kajciu konto podane w 1 poscie .Organizacja Viva.Podasz tylko swoj nick z dogo przy wplacie ....Ja tez placilam na to samo konto ale z FB.Wszystkie dane lacznie z danymi do przelewow sa skopiowane z FB.Dzieki kochana ,ze jestes z nami na watku i ze pomagasz Gabuni . Quote
Vutz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 czarna anda napisał(a): Mysle nad pojsciem z gabryska do doktor Karas -Teczy od chorobob skory co myslicie o tym ? Nigdy nie bylam ale slyszalam o niej wiele dobrego W tej chwili Gabryska dostaje enroxil siemie lniane i jest kapana i smarowana chemidina i chitopanem ale nie widze jakichs spektakularnych wynikow - drapei sie jak drapala a rany nie przysychaja ... Karaś-Tęcza jest bardzo dobrą lekarką. Prowadzi mojemu koledze owczarka niemieckiego od 7 lat - pies ma atopowe zapalenie skóry. Karaś leczy go z dobrym skutkiem. Quote
Marycha35 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kajka_72 napisał(a):Marysiu, a zauwazylas , ze ta sunieczka wyglada zupelnie jak moja Viki ? :( tzn, pyszczek ma bardzo podobny i umaszczenie tez :( serce mi peka jak to widze ale bedzie dobrze....musi i koniec :lol: Unixena :lol: trzymaj te torbe , nigdy nie widaomo kiedy sie moze przydac :) im wieksza, tym lepiej....jak sie uda to moze jeszcze corke w nia wsadze;) , moze kto przygarnie matke z dzieckiem? ;)....i reszta dobytku . Cioteczki, dawajcie nr konta bo trzeba przelew robic jak najszybciej ;) No właśnie skojarzyła mi się z Viki...... Quote
Recommended Posts