Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem znowu. Sprawdziłam forum owczarka.pl i tak jak pisałam jest ciągle w w konserwacji. Jak tylko będzie dostępne zrobię Gabrysi temat. Jeśli chodzi o forum na owczarki w potrzebie, to już się tam zarejestrowałam, ale z tego co widziałam, to nie jest ono zbyt uczęszczane. Mimo wszystko wstawię tam też informacje o suni. Może akurat znajdzie się jakaś dobra dusza.
Trzymaj się sunieczko kochana :kiss_2:

Posted

Cioteczko to byl mig ....expres .:klacz:...ja bym za 5 godzin nawet nie zrobila jednej foty ..o wstawieniu nie wspomne ..hehhehe :cool3:.Ale jestes kochana bo napracowalas sie dla bidulek:Rose: ...

Posted

dzieki wam wszystkim za pomoc i wsparcie - gdyby nie to to moja pomoc Gabrysi i innym nie byla by wystarczajaca :) super ze czlek wie ze nie jest Sam !!!!!!

Mysle nad pojsciem z gabryska do doktor Karas -Teczy od chorobob skory co myslicie o tym ? Nigdy nie bylam ale slyszalam o niej wiele dobrego
W tej chwili Gabryska dostaje enroxil siemie lniane i jest kapana i smarowana chemidina i chitopanem
ale nie widze jakichs spektakularnych wynikow - drapei sie jak drapala a rany nie przysychaja ...

Posted

zapytaj Teresy ona ma spore doswiadczenie w takich przypadkach.... i wedlug mnie doskonale rozeznanie w aptece naturalnej, ktora moznaby bylo dodatkowo i uzupelniajaco stosowac....

Posted

Może cioteczka Teresa Borcz coś doradzi, żeby choć doraźnie przynieść ulgę Gabrysi. To swędzenie musi Jej bardzo dokuczać i te rany :shake: Ciotka Teresa ma doświadczenie i zna wiele sposobów.
Trzymaj się mocno sunieczko. Coraz więcej osób wie o Tobie chce Ci pomóc :loveu::loveu::loveu:

Posted

No i ja jestem. Unixena - Slonko :)przez Ciebie i te wiecznie biedne onki z torbami pójdę;) Psinka przecudna i przebiedna;( dorzuce jakaś stowe na początek:) pózniej może się uda jeszcze:) trzymam mocno kciuki za szczesliwy los slicznoty:)

Posted

Marysiu, no jestem :) jakze by inaczej .....przeciez Onek w potrzebie :(
pewnie, ze bedzie ok, nie moze byc inaczej:) nie z takich tarapatow te dzielne psiaki wychodza- przeciez wiesz ;)

Posted

Kajka_72 napisał(a):
No i ja jestem. Unixena - Slonko :)przez Ciebie i te wiecznie biedne onki z torbami pójdę;) Psinka przecudna i przebiedna;( dorzuce jakaś stowe na początek:) pózniej może się uda jeszcze:) trzymam mocno kciuki za szczesliwy los slicznoty:)

Kajciu ja juz powinnam zostwiac offy na watku Sabinki w worku na glowie ..heheh (dla niepoznaki ,ze to nie ja .:siara:...) Tak sie zastanawiam ..na tym pojsciem z torbami ....hehhe:evil_lol: .kupilam kiedys taka duuuzaaa wielgachna torbe .Moze jak juz pojde ..to choc zmieszcze ...pol dobytku ..:eviltong:..ale jak co to chetnie pozycze ..Bo nie wiem ,czy moj slubny predzej spakuje mi torbe :diabloti:..czy Twoj Brylant ;)..jak co to wolaj ..torba jest ogromniasta jak siedem nieszczec .(na pewno Kajcia zmieszcza sie tam Twoje 4 onki ..moze jakos jeszcze upchniesz Prezesa:cool3:)

Posted

Marysiu, a zauwazylas , ze ta sunieczka wyglada zupelnie jak moja Viki ? :( tzn, pyszczek ma bardzo podobny i umaszczenie tez :( serce mi peka jak to widze ale bedzie dobrze....musi i koniec :lol:
Unixena :lol: trzymaj te torbe , nigdy nie widaomo kiedy sie moze przydac :) im wieksza, tym lepiej....jak sie uda to moze jeszcze corke w nia wsadze;) , moze kto przygarnie matke z dzieckiem? ;)....i reszta dobytku .
Cioteczki, dawajcie nr konta bo trzeba przelew robic jak najszybciej ;)

Posted

Kajciu konto podane w 1 poscie .Organizacja Viva.Podasz tylko swoj nick z dogo przy wplacie ....Ja tez placilam na to samo konto ale z FB.Wszystkie dane lacznie z danymi do przelewow sa skopiowane z FB.Dzieki kochana ,ze jestes z nami na watku i ze pomagasz Gabuni .

Posted

czarna anda napisał(a):

Mysle nad pojsciem z gabryska do doktor Karas -Teczy od chorobob skory co myslicie o tym ? Nigdy nie bylam ale slyszalam o niej wiele dobrego
W tej chwili Gabryska dostaje enroxil siemie lniane i jest kapana i smarowana chemidina i chitopanem
ale nie widze jakichs spektakularnych wynikow - drapei sie jak drapala a rany nie przysychaja ...

Karaś-Tęcza jest bardzo dobrą lekarką. Prowadzi mojemu koledze owczarka niemieckiego od 7 lat - pies ma atopowe zapalenie skóry. Karaś leczy go z dobrym skutkiem.

Posted

Kajka_72 napisał(a):
Marysiu, a zauwazylas , ze ta sunieczka wyglada zupelnie jak moja Viki ? :( tzn, pyszczek ma bardzo podobny i umaszczenie tez :( serce mi peka jak to widze ale bedzie dobrze....musi i koniec :lol:
Unixena :lol: trzymaj te torbe , nigdy nie widaomo kiedy sie moze przydac :) im wieksza, tym lepiej....jak sie uda to moze jeszcze corke w nia wsadze;) , moze kto przygarnie matke z dzieckiem? ;)....i reszta dobytku .
Cioteczki, dawajcie nr konta bo trzeba przelew robic jak najszybciej ;)

No właśnie skojarzyła mi się z Viki......