mamanabank Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dobre wieści :-) Zack i Kodi jutro, tak samo jak Mambo wcześniej, jadą do Warszawy. Quote
Barynia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 no to mają szczęście :D , moja góra szczęścia się przydała :D _________________________________________________ Odwiedzi ktoś smutnego ''Batonika'' ? http://www.dogomania.pl/threads/211531-Snickers-ja-chc%C4%99-cieplutkiego-domku-!-placz ___________________________________________________ Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 mamanabank napisał(a):Dobre wieści :-) Zack i Kodi jutro, tak samo jak Mambo wcześniej, jadą do Warszawy. To są super wieści, a nie tylko dobre. Dziewczyny pełen szacun... :) Quote
Romka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kodi i Zack przed chwilą pojechali do domu tymczasowego :lol:...razem z nimi UWAGA!...pojechała też 3 maluchów z reklamówki z lasu.:multi:Maluchy miały szczęście...w schronisku są już tylko 2 maluchy z drugiego miotu.Świat jest mały...bo pan ,który przjechał po szczeniaczki zna także naszą Zoję-amstafkę,adoptowaną z naszego schroniska.DZIĘKUJEMY BARDZO ZA POMOC DLA NASZYCH SZCZENIĄT!:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):To są super wieści, a nie tylko dobre. Dziewczyny pełen szacun... :) Na razie maluchy są ze mną (pod Warszawą do jutra, jutro jadą do W-wy) Jurek przywiózł mi dwa kontenery szczeniaków :-D a ja nie wiem, gdzie oczy podziać, bo w sumie mam 10 psów i 3 koty pod opieką, to jest dopiero jazda! :-D Zack i Cody są niemożliwe, rozrabiaki jakich mało! Ratuuuunku!!! A Mambo cały, zdrowy i szczęśliwy :loveu: Quote
Romka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 O rany...tyle psiaków...:p...zmiana transportującego nastąpiła...jak zawsze w takich przypadkach istne szaleństwo...najważniejsze,że psiaki już w drodze do domu tymczasowego,z przystankiem na psią socjalizację w kocio-psim stadzie...:multi: Quote
mamanabank Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Od wczoraj tak było ustalone, innej opcji nie było, ewentualność płatnego transportu tylko. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 mamanabank napisał(a):(...) Zack i Cody są niemożliwe, rozrabiaki jakich mało! Ratuuuunku!!! A Mambo cały, zdrowy i szczęśliwy :loveu: a w schronisku takie dwie ciche wody byli :-D Quote
mamanabank Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Tak, a teraz brzegi rwą! I to jak! Nie mam nawet siły szczegółowo opisać, szalały do 2 w nocy, 5.30 już awantura, że chcą jeść, jeść, jeść, a jak jeść to potem na dwór, biegać, szaleć, wywlekać co się da, powyrywać drzewa z korzeniami, żeby zaraz potem zasnąć niewinnie. Są rewelacyjni, nie można się na nie napatrzeć. Quote
Figafiga Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale masz Mamanabank wesoło ;-) a Hyziek to pewnie nie wie z którym się bawić ha ha ha Quote
mamanabank Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Oj, już dzisiaj pojechały, będą w DT razem, kochane kluchy :-) Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc dla maluchów Warszawskim Wolontariuszom :loveu: :loveu: :loveu: Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Przyłączam się do podziękować. Maluchy mają lepszy start dzięki Wam :multi: :loveu: Quote
AniaiJanek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 aaaaaaaaa przecież Mambo to cała MAMBA :D W tle właśnie usłyszałam od Janka : "nie, nie weźmiemy trzeciego psa" a nic nie mówiłam :P Quote
sylfka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 edzia.71 napisał(a):Co u chłopaków - rozrabiaków ?:Dog_run: nie jestem moze kompetentna by udzielic info ale ze są u mojego kolegi ..na razie mieszkają na Woli iz tego co wiem nie dosc ze maja sie swietnie ,zajeb**** rozrabiają . maja kupe zabawek ...i podobno zostawione wyją :)) ponadto wiem ze były juz wczoraj u weta.... Quote
mamanabank Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 sylfka napisał(a):nie jestem moze kompetentna by udzielic info ale ze są u mojego kolegi ..na razie mieszkają na Woli iz tego co wiem nie dosc ze maja sie swietnie ,zajeb**** rozrabiają . maja kupe zabawek ...i podobno zostawione wyją :)) ponadto wiem ze były juz wczoraj u weta.... Rozumiem teraz kto jest znajomym Zoi :-D Bardzo miło było mi poznać tymczasowego opiekuna. Dzięki za info! Quote
mamanabank Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mambo już w DS :-) Jutro wizyta przed/a w sprawie Kodiego. W sprawie Zacka na razie cisza. Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Super wieści!!! Wiele szczęścia mieli chłopcy, tak szybko domki się znalazły. PEŁEN SZACUN DLA WSZYSTKICH!!! Quote
edzia.71 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 mamanabank napisał(a):Mambo już w DS :-) Jutro wizyta przed/a w sprawie Kodiego. W sprawie Zacka na razie cisza. Suuuuper. Wspaniałe wieści !:multi: Quote
mamanabank Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='uczeń czarnoksieżnika']Super wieści!!! Wiele szczęścia mieli chłopcy, tak szybko domki się znalazły. PEŁEN SZACUN DLA WSZYSTKICH!!! A w szczególności dla MONIKI, która dzień i noc organizuje to wszystko. Quote
edzia.71 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='mamanabank']A w szczególności dla MONIKI, która dzień i noc organizuje to wszystko. Ogromne podziekowania dla wszyskich, którzy przyczynili sie doego, że e słodziaki zyja i nie tkwia w schronisku.:Rose::Rose: Quote
sylfka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 widziałam wczoraj szczylki-są przeslczne !!!! niestety zack trafił wczoraj do weta bo był jakis osowiały i okazało sie ma zapalenie gardła (dostał antybiotyk) a dzis rano dostałam smsa od Wojtka(opiekuna tymczasowego) ze kodus ma jakis problem z brzuszkiem:) zas zack ma sie juz lepiej:) jak tylko cos wiecej sie dowiem napewno napisze. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI CHŁOPCY :) Quote
edzia.71 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 sylfka napisał(a):widziałam wczoraj szczylki-są przeslczne !!!! niestety zack trafił wczoraj do weta bo był jakis osowiały i okazało sie ma zapalenie gardła (dostał antybiotyk) a dzis rano dostałam smsa od Wojtka(opiekuna tymczasowego) ze kodus ma jakis problem z brzuszkiem:) zas zack ma sie juz lepiej:) jak tylko cos wiecej sie dowiem napewno napisze. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI CHŁOPCY :) Chłopaki prosze natychmiast wziąć sie w garść i wracać do zdrowia.!:evil_lol: Quote
sylfka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 KODUŚ MA DOM STAŁY !!!!!! ZAMIESZKAŁ W DOMKU W WARSZAWIE(Zacisze) :loveu:Jeszcze domek dla Zacka poszukiwany Quote
Recommended Posts