uczeń czarnoksieżnika Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 W schronisku są trzy nowe szczenięta. Trzech chłopców, którzy czekają właśnie na Ciebie. Zack i Cody są troszeczkę nieufni, Mambo łapie kontakt z człowiekiem momentalnie. Próbowaliśmy ich razem umieścić w jednym boksie ale niestety Mambo jest typem dominatora i na tą chwilę jest to niemożliwe. ale wszystko przed nami... Cioteczki jak macie więcej informacji to piszcie:D. Oto Mambo: A to Zack i Cody: Zack po lewej, Cody po prawej :D Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Super, zapisuję i jak będzie więcej zdjęć postaram się pokazać je światu (allegro wprowadziło takie ograniczenia, co do wstawiania zdjęć, że mnie trafia, ale rozgryzę to jutro, może akurat nowe zdjęcia będą i info, co do charakterków). Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 oki, co do zdjęć to trzeba Kaję męczyć...ma parę :D Ja już banerek zrobiłem, zaraz wstawię... Quote
Andzike Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Maluchy "subtelnie zasugerowane" fundacji pomagającej szczylkom ;) Poprosimy o więcej zdjęć i info jak jutro będziecie w schronisku :) EDIT: czysto hipotetycznie... wiem, ze skarpeta goni w piętkę, ale jeśli (powtarzam jeśli) znalazłyby się DT dla szczeniorów to trzeba będzie im zapewnic podklady,karme i szczepienie i odrobaczenie... Damy radę? Quote
mamanabank Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Nie poddamy się! Szczeniaki w schronisku są najbardziej zagrożone, jeśli mają szansę, dajmy im ją. Cały czas pamiętam ostatnią 10, z której przeżyły 2 psiaki. Może tutaj na wątku uda się też zorganizować pomoc. Oczywiście, jeśli :-) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 dzisiaj zajrzałem do ich byli bardziej pewni siebie... Quote
mamanabank Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://img69.imageshack.us/img69/2777/dsc2948x.jpg :lol: :lol: :lol: Czy ktoś powiedział Mambusiowi, że to są zdjęcia do ogłoszeń? Jesss... jakie on gupie miny robi :lol: zamiast czarować uszami, to jęzor do przodu, a uszy do tyłu :lol: Quote
edzia.71 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Te trzy małe glusie muszą jak najszybciej znaleźć dom. Ta studnia nie pomaga im w tym wcale.:shake::mad: Quote
mamanabank Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Edzia, mogę podać (dodatkowo, jak u Tosiek) kontakt do Ciebie w ogłoszeniach szczeniaków? Quote
mamanabank Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A co Kodi ma na łapce? allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1733473224 zaraz poproszę o więcej ogłoszeń na bazarku Quote
edzia.71 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 mamanabank napisał(a):Edzia, mogę podać (dodatkowo, jak u Tosiek) kontakt do Ciebie w ogłoszeniach szczeniaków? Jasne.nie ma problemu. Quote
Recommended Posts