polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zofija, czy jest jakaś możliwość abyś troche bardziej poznała charakter chłopaczka? Quote
Zofija Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='dogomanka_']Zofija, czy jest jakaś możliwość abyś troche bardziej poznała charakter chłopaczka?[/QUOTE A co? Masz jakiś pomysł? Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zofija napisał(a):[quote name='dogomanka_']Zofija, czy jest jakaś możliwość abyś troche bardziej poznała charakter chłopaczka?[/QUOTE A co? Masz jakiś pomysł? chciałam go koledze podsunąć ale to musiałby mieć mniej więcej określony charakter czy spokojny, czy wybuchowy, a moze nieufny itp. Możecie u Was w schronie wyprowadzać psy na spacery? może w ten sposób mogłabyś zobaczyć jaki jest na prawde bo wiadome, że za schroniskowymi kratami psy się inaczej zachowują niż np w domu czy na spacerze Quote
Bogusik Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Biedny,wyglodzony Kanonek...a taki sliczny!Jezeli znajdzie sie DT lub Hotelik platny moge zadeklarowac po 20zl no okres 4-m-cy i cos jednorazowo...Zeby tylko udalo wyrwac go z tego schronu! Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 anetek100 napisał(a):jest jeden obserwator na allegro:) może to ten jedyny! Quote
Zofija Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 dogomanka_ napisał(a):[quote name='Zofija'] chciałam go koledze podsunąć ale to musiałby mieć mniej więcej określony charakter czy spokojny, czy wybuchowy, a moze nieufny itp. Możecie u Was w schronie wyprowadzać psy na spacery? może w ten sposób mogłabyś zobaczyć jaki jest na prawde bo wiadome, że za schroniskowymi kratami psy się inaczej zachowują niż np w domu czy na spacerze właśnie nie możemy, ale do zdjęć go wziełam To stał jak zamurowany, wycofany, bez kontaktu. Pan ze schroniska mówił, zę jest spokojny bardzo Quote
Zofija Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 pakiet ogłoszeń zrobi mu ewelina na ok. 100 stronach Quote
Zofija Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Bogusik napisał(a):Biedny,wyglodzony Kanonek...a taki sliczny!Jezeli znajdzie sie DT lub Hotelik platny moge zadeklarowac po 20zl no okres 4-m-cy i cos jednorazowo...Zeby tylko udalo wyrwac go z tego schronu! bardzo dziękuję! Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a nie udałoby się go jeszcze raz do zdjęć wyciągnać i spróbować złapać z nim jakiś kontakt? Quote
Zofija Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 dogomanka_ napisał(a):a nie udałoby się go jeszcze raz do zdjęć wyciągnać i spróbować złapać z nim jakiś kontakt? wiesz, jak pies jest przerażony, to nawet jak go wyciągnę na pół godziny to nie wiem, czy z nim złapię kontakt. Moja poprzednia sunia, jak ją wziełam ze schroniska to 3 dni schodziła mi z oczu i nie załatwiała się w ogóle. Była jednym wielkim strachem. Elzbietka_cieszyn, zapropomnowała kojec u siebie jak go złożymy więc jak się uda i ela nie zmieni zdania to wtedy będziemy coś wiedzie Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zofija napisał(a):wiesz, jak pies jest przerażony, to nawet jak go wyciągnę na pół godziny to nie wiem, czy z nim złapię kontakt. Moja poprzednia sunia, jak ją wziełam ze schroniska to 3 dni schodziła mi z oczu i nie załatwiała się w ogóle. Była jednym wielkim strachem. Elzbietka_cieszyn, zapropomnowała kojec u siebie jak go złożymy więc jak się uda i ela nie zmieni zdania to wtedy będziemy coś wiedzie ja rozumiem, ale miałam nadzieje, że może jednak się otworzy. :roll: Jeśli ten kojec wypali to byłoby super! Quote
Anula Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Zofija']pakiet ogłoszeń zrobi mu ewelina na ok. 100 stronach A czy do tego pakietu ogłoszeń podałaś tekst i fotki bo nie otrzymałam odpowiedzi.Jeżeli ten pakiet nie jest potrzebny to przeznaczę go na innego psiuta w potrzebie. http://www.dogomania.pl/threads/2114...dacj%C4%99-SOS Quote
anikout Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 http://img263.imageshack.us/img263/1236/plakata4may.jpg"] Ten piesek jest chyba najsmutniejszym psem na świecie. Quote
anikout Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 https://www.facebook.com/event.php?eid=194868510572062 Zrobiłam mu wydarzenie na Facebooku, zapraszajcie znajomych. A to jego album na FB: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.240067846015289.59268.212228012132606&type=1 Quote
polciuaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Porozsyłałam wydarzenie do znajomych i udostępniłam ten album. Oby to coś dało Quote
pędzelopka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Straszna bida. Będę zaglądać do kudłatka. Jeśli wyklaruje się sprawa z tymczasem / hotelikiem też dorzucę parę groszy. banerek podlinkowany Quote
Zofija Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Kanon idzie do adopci. Szczerze powiem, że miałam 3 rodziny nim zainteresowane:) W piątek sterylka, a w sobotę lub niedzielę adopcja Quote
Zofija Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Mam jeszczec 2 rodziny, jak ktos szuka domu dla ponka w typie naszego kaknona to słąć mi na maila z opisem: zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Zofija napisał(a):Kanon idzie do adopci. Szczerze powiem, że miałam 3 rodziny nim zainteresowane:) W piątek sterylka, a w sobotę lub niedzielę adopcja super :) adopcja ze schronu czy przez Ciebie? jak masz namiary na chetnych to podeslij moze nasz Ponik sie spodoba? Quote
Zofija Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):super :) adopcja ze schronu czy przez Ciebie? jak masz namiary na chetnych to podeslij moze nasz Ponik sie spodoba? chce, zęby adopcja szła przez Fundację -wiesz wizyta poadopcyjna, adres telefon, maile, zdjęcia, a jak pójdzie ze schronu to tak nie będzie. Kanon idzie do sterylizacji i chce go dać na 1 noc do kogoś, i pójdzie przez nas. Prześlij mi z opisem na maila Quote
junoo Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Wspaniała wiadomość :) Oby wszystko poszło jak należy :) Quote
Recommended Posts