mikq1991 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [FONT=Century Gothic]Witajcie ! Chciałabym przedstawić Wam moich czworonożnych przyjaciół. Figa - to sznaucerka miniaturowa pieprz & sól obecnie ma 7 lat i waży 6kg. [/FONT] [FONT=Century Gothic]W pewne wakacje rodzice obudzili mnie z rana i powiedzieli, że jedziemy po pieska oczywiście myślałam, że żartują bo wiedziałam, że na posiadanie psa się nie zgadzają, ale faktycznie okazało się, że jedziemy po mojego wymarzonego pieska, miałam do wyboru 4 szczeniaczki, wybrałam najciemniejszego, grubiutką kluskę, która jako pierwsza do mnie przybiegła, wspólnie zadecydowaliśmy, że nazwiemy ją Figa. Jest kochana, bardzo mądra, szybko się uczy, bardzo obronna, często zapomina że waży jedynie 6 kg, uwielbia wszystkie zwierzęta, matkuje.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Po około 3 latach, w domu pojawiły się szczenięta mojej Figi, był to jej pierwszy i zarazem jej ostatni miot... na świat przyszły 2 pieski koloru pieprz i sól. Jeden pojechał do naszych znajomych, a drugi został z nami. Nazwaliśmy go Rocky. Ma zupełnie inny charakter niż Figa, to taki przytulak, bardzo lubi gdy nosi się go na rękach, przytula, rozmawia z nim, oczywiście śpi w łóżku, często brzuchem do góry, również jest czujny, ale szczeka dopiero wtedy gdy Figa szczeka. [/FONT] Quote
monika&karol Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Po długich próbach namawiania w końcu założyłaś galerię :D Czekam na więcej zdjęć :) Quote
mikq1991 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Zdjęcia psiaków z dzisiejszego spacerku w Parku Skaryszewskim : Figunia :loveu: Rocky :evil_lol: A oto i szczęśliwa gromadka - Figa - z lewej, Rocky - po prawej, a z przodu Mika - psiak - monika&karol Quote
#Etna# Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Witamy:) Piękne małe brody:) Czekamy na więcej zdjęć a na pewno będziemy zaglądać:) Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii:) Quote
mikq1991 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 #Etna#, dziękujemy nowe zdjęcia na pewno zostaną dodane :) a i do Waszej galerii zajrzymy. Quote
kaho Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Wpadlysmy z rewizyta :lol:. Wspaniale, wesole sznaucery , :loveu:- bedziemy Was odwiedzac ;). Pozdrawiamy serdecznie :hand:. Quote
mikq1991 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [FONT=Century Gothic] :loveu: Figunia - z czasów szczenięcych :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]- pierwszy dzień w nowym domku -[/FONT] [FONT=Century Gothic]a tutaj Figa przed pierwszym strzyżeniem: [/FONT] Quote
jambi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Witam, podoba mi się Figa, ma piękną brode :) napewno będę wpadac częściej, ale teraz... przepraszam za mały spam ;) Zapraszam na ten wątek - może komuś spodoba się ten mały ... sznauceroyork ;) http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-Dla-GORANA-do-13.09-godz.-13.00 Quote
Recommended Posts