Aleks89 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Moje tereny!!!A teraz mam gówniane pola i nic więcej :( Quote
Naklejka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 reakcja na do mnie :diabloti: i wsio... Jetsan mi się na spacerze stracił z pola widzenia, wołam, wołam, nic, wyciągnęłam butelkę z wodą i pies był już przy mnie. On lepiej odwołuje się, gdy wie, ze mam w ręku butelkę z wodą, a nie jedzenie :lol: Quote
Culineo Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-KRCjM6DX4eE/UETWO5uZAfI/AAAAAAAAJQQ/LmThTO9jVCM/s640/IMG_0902.JPG słodko wyszedł :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-s4StoOjprf8/UETWW6RkzjI/AAAAAAAAJTE/w2IS5A1ZLdQ/s640/IMG_1006.JPG fajne zdjęcie :) Quote
Talia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Naklejka napisał(a): Jetsan mi się na spacerze stracił z pola widzenia, wołam, wołam, nic, wyciągnęłam butelkę z wodą i pies był już przy mnie. On lepiej odwołuje się, gdy wie, ze mam w ręku butelkę z wodą, a nie jedzenie :lol: Czemu nie dajesz psu wody? :shake::shake::shake: Uważaj bo naprawdę przyjadę:diabloti::evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Talia napisał(a):Czemu nie dajesz psu wody? :shake::shake::shake: Uważaj bo naprawdę przyjadę:diabloti::evil_lol: Dlaczego nie daję? Bo to działa na tej samej zasadzie co praca na smaczki z głodnym psem :evil_lol: On skacze na mnie gdy mam butelkę w rękach, wyrywa mi ją, bo przecież to tak fajnie się pije, nie to co z miseczki :D Podoba reakcja jest na węża ogrodowego, nawet jeżeli przed chwilą pił wodę z miski to i tak będzie chciał napić się wody prosto z węża, jakby mógł to by w domu pił wodę prosto z kranu :lol: Quote
dog193 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-s4StoOjprf8/UETWW6RkzjI/AAAAAAAAJTE/w2IS5A1ZLdQ/s640/IMG_1006.JPG Wygląda jak Mufasa :D Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='dog193']https://lh4.googleusercontent.com/-s4StoOjprf8/UETWW6RkzjI/AAAAAAAAJTE/w2IS5A1ZLdQ/s640/IMG_1006.JPG Wygląda jak Mufasa :D hahaha, Kasia stwierdziła to samo :D Losowe zdjęcia z dzisiaj, jak będę miała więcej sił to je pozmniejszam i wrzucę A teraz się przypatrzcie, bo czegoś na tych zdjęciach brakuje i nie z winy fotoszopa :) Mama ma do mnie jakieś ale.... bo za bardzo męczę Jetsana spacerami :roll: Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ja wiem ja wiem :P Linki nie ma :P Co dostane w nagrode?najlepiej ,żeby miało dużo % Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Ja wiem ja wiem :P Linki nie ma :P Co dostane w nagrode?najlepiej ,żeby miało dużo % Brawo za spostrzegawczość. Podaj adres, flaszka spakowana, czeka na wysyłkę :diabloti: W końcu się odważyłam go puścić, chociaż dużo rowerzystów było i doprowadzali nas do szału... Quote
Amber Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Mogę ci Jariego podesłać, będziesz miała kogo męczyć spacerami - jak mama go zobaczy to na pewno też przytaknie :evil_lol: Fajne fotki :) Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Za tydzień bd na sośnicy to dostarczysz sama:evil_lol: Quote
Culineo Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 własnie to samo chciałam napisać, że ci Sharkowskiego wyśle :D on po 6 h marszu w słońcu w górach wrócił i nosił mi piłeczke do porzucania :mdleje: a Jestsan goni rowerzystów i biegaczy i wszystko co "ucieka" ? :) Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Amber napisał(a):Mogę ci Jariego podesłać, będziesz miała kogo męczyć spacerami - jak mama go zobaczy to na pewno też przytaknie :evil_lol: Fajne fotki :) Grzecznie podziękuję, starczy mi Arni :evil_lol: Dzięki Aleks89 napisał(a):Za tydzień bd na sośnicy to dostarczysz sama:evil_lol: ok,ok, w niedziele byłam tam z Arnim i Kaśką, pieszo, oczywiście błądziłyśmy po osiedlu... Jeszcze jedna nowość, Jetsan nie chodzi już na dławiku, nie jest nam potrzebny, mija spokojnie psy. Culineo, Jetsan nikogo i niczego nie goni, jak już ma coś zrobić, to zaatakować w obronie. Arni też się nie męczy, a nawet jeśli padnie to na chwilkę i zaraz jest jak nowy. Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Aleks89 napisał(a):A czego szukałyście w sośnicy? Niczego, zabłądziłyśmy, bo doszłyśmy do schroniska i chciałyśmy się jakoś wydostać, aż w końcu przeszłyśmy osiedle i weszłyśmy na budowę DTŚ, potem przez tory do parku i do domu :P Quote
Aleks89 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Sieroty :P jak tam się można zgubić :P Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Aleks89 napisał(a):Sieroty :P jak tam się można zgubić :P Żebyśmy jeszcze wiedziały, gdzie jesteśmy, bo my są inteligenty po prostu :P z osiedla wyszłyśmy bez większego problemu, a w lesie już był luz, bo tam się zgubić nie umiem :P Quote
agaga21 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Naklejka'] reakcja na do mnie :diabloti: :D:D dobre! widać że pies niezależny. Quote
Naklejka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 No dokładnie, idealnie ukazuje jego charakter :P Ale on i tak pilnuje się na spacerach, często się zawąchuje, ale jak przestanie to pędzi do mnie, na ludzi, rowery nie reaguje, więc tylko na psy muszę uważać, w parku łazi na lince, na hałdach mamy luz. Quote
Naklejka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Reszta dupiatych fot, przydałby się dłuższy obiektyw i coś jaśniejszego do lasu :( Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Echh te slaskie klimaty :loveu: Ja ostatnio spacerowalam po kamieniolomach w Jaworznie :cool3: Powodzonka w odlinkowywaniu :cool3: Quote
Recommended Posts