Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

reakcja na do mnie :diabloti:

i wsio...

Jetsan mi się na spacerze stracił z pola widzenia, wołam, wołam, nic, wyciągnęłam butelkę z wodą i pies był już przy mnie. On lepiej odwołuje się, gdy wie, ze mam w ręku butelkę z wodą, a nie jedzenie :lol:

Posted

Naklejka napisał(a):

Jetsan mi się na spacerze stracił z pola widzenia, wołam, wołam, nic, wyciągnęłam butelkę z wodą i pies był już przy mnie. On lepiej odwołuje się, gdy wie, ze mam w ręku butelkę z wodą, a nie jedzenie :lol:

Czemu nie dajesz psu wody? :shake::shake::shake:

Uważaj bo naprawdę przyjadę:diabloti::evil_lol:

Posted

Talia napisał(a):
Czemu nie dajesz psu wody? :shake::shake::shake:

Uważaj bo naprawdę przyjadę:diabloti::evil_lol:

Dlaczego nie daję? Bo to działa na tej samej zasadzie co praca na smaczki z głodnym psem :evil_lol:

On skacze na mnie gdy mam butelkę w rękach, wyrywa mi ją, bo przecież to tak fajnie się pije, nie to co z miseczki :D Podoba reakcja jest na węża ogrodowego, nawet jeżeli przed chwilą pił wodę z miski to i tak będzie chciał napić się wody prosto z węża, jakby mógł to by w domu pił wodę prosto z kranu :lol:

Posted

[quote name='dog193']https://lh4.googleusercontent.com/-s4StoOjprf8/UETWW6RkzjI/AAAAAAAAJTE/w2IS5A1ZLdQ/s640/IMG_1006.JPG
Wygląda jak Mufasa :D
hahaha, Kasia stwierdziła to samo :D

Losowe zdjęcia z dzisiaj, jak będę miała więcej sił to je pozmniejszam i wrzucę

A teraz się przypatrzcie, bo czegoś na tych zdjęciach brakuje i nie z winy fotoszopa :)
Mama ma do mnie jakieś ale.... bo za bardzo męczę Jetsana spacerami :roll:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ja wiem ja wiem :P Linki nie ma :P
Co dostane w nagrode?najlepiej ,żeby miało dużo %

Brawo za spostrzegawczość. Podaj adres, flaszka spakowana, czeka na wysyłkę :diabloti:
W końcu się odważyłam go puścić, chociaż dużo rowerzystów było i doprowadzali nas do szału...

Posted

Mogę ci Jariego podesłać, będziesz miała kogo męczyć spacerami - jak mama go zobaczy to na pewno też przytaknie :evil_lol:

Fajne fotki :)

Posted

własnie to samo chciałam napisać, że ci Sharkowskiego wyśle :D on po 6 h marszu w słońcu w górach wrócił i nosił mi piłeczke do porzucania :mdleje:

a Jestsan goni rowerzystów i biegaczy i wszystko co "ucieka" ? :)

Posted

Amber napisał(a):
Mogę ci Jariego podesłać, będziesz miała kogo męczyć spacerami - jak mama go zobaczy to na pewno też przytaknie :evil_lol:

Fajne fotki :)

Grzecznie podziękuję, starczy mi Arni :evil_lol:
Dzięki

Aleks89 napisał(a):
Za tydzień bd na sośnicy to dostarczysz sama:evil_lol:

ok,ok, w niedziele byłam tam z Arnim i Kaśką, pieszo, oczywiście błądziłyśmy po osiedlu...

Jeszcze jedna nowość, Jetsan nie chodzi już na dławiku, nie jest nam potrzebny, mija spokojnie psy.

Culineo, Jetsan nikogo i niczego nie goni, jak już ma coś zrobić, to zaatakować w obronie. Arni też się nie męczy, a nawet jeśli padnie to na chwilkę i zaraz jest jak nowy.

Posted

Aleks89 napisał(a):
A czego szukałyście w sośnicy?

Niczego, zabłądziłyśmy, bo doszłyśmy do schroniska i chciałyśmy się jakoś wydostać, aż w końcu przeszłyśmy osiedle i weszłyśmy na budowę DTŚ, potem przez tory do parku i do domu :P

Posted

Aleks89 napisał(a):
Sieroty :P jak tam się można zgubić :P

Żebyśmy jeszcze wiedziały, gdzie jesteśmy, bo my są inteligenty po prostu :P z osiedla wyszłyśmy bez większego problemu, a w lesie już był luz, bo tam się zgubić nie umiem :P

Posted

No dokładnie, idealnie ukazuje jego charakter :P Ale on i tak pilnuje się na spacerach, często się zawąchuje, ale jak przestanie to pędzi do mnie, na ludzi, rowery nie reaguje, więc tylko na psy muszę uważać, w parku łazi na lince, na hałdach mamy luz.