Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jetsan jest tak wielki, że się w kadrze nie mieści ;) I widzę, że też przesuwasz swoje maleństwo chwytając za brzuch :D

Posted

Amber napisał(a):
I widzę, że też przesuwasz swoje maleństwo chwytając za brzuch :D

Inaczej się nie umiem :D
Źle kamerę ustawiłam, muszę nakręcić film na ogrodzie.

Posted

anorektyczna.nerka napisał(a):
Ja swojego pluszaczka też łapię za brzuszek jak chcę przesunąć ;D
Nie chcesz może sprzedać szelek od dogstyle takich co Jetsan miał? Czy juz dawno poszły?

O te niebieskie guardy Ci chodzi? Bo nic innego już nie mam ;)

Posted

No właśnie Jetsan od razu załapał o co chodzi, szybciej od Arniego :P Jetsan jest bardzo mądrym psem, ale nie posłusznym i ślepo wpatrzonym w człowieka.
Jetsan około dwa lata temu :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jakie to slodkie kiedys bylo :loveu:
Nie zeby teraz nie byl :lol:

Teraz nie jest słodki :P On ma tylko ładne oczka kiedy prosi o jedzenie :)
kalyna napisał(a):
super ukłon :loveu:

robi wrażenie ;)

Dzięki! Już go ładnie robi, on szybciej się uczy od Arniego :D

Posted

agaga21 napisał(a):
biedny arni! tyle smaczków go ominęło a też się starał i łapkę dawał:evil_lol:

Arni wcześniej ćwiczył i zeżarł swoją dzienną porcję suchej karmy :P jakieś ograniczenie musi być, bo mi się jeszcze roztyje, a wagę ma teraz idealną :)

Posted

Naklejka napisał(a):

Dzięki! Już go ładnie robi, on szybciej się uczy od Arniego :D

:mdleje:
kurcze to z którym jest coś nie tak.. Tybetan co się szybko uczy, czy kundelek mix Ona co nauka mu nie wchodzi :D

Posted

Bo tybetany bardzo szybko się uczą, ale jak chcą, muszą mieć dobrą motywację ;) Jak był mały to na jedną komendę wystarczył mu jeden dzień, by ją ładnie opanować, ale wiadomo, że on nie jest psem posłusznym ;) On jest psem myślącym, Arni już niekoniecznie :lol:

Posted

Wczoraj wyjechałam, dzisiaj już wróciłam, zwiedziłam troszkę Krakowa i wystawę psów :)
Jamal- najlepszy dorosły pies w rasie, CACIB, niestety BOBa zgarnęła sporo starsza suka wystawiana w kl. championów :) No i to jest już 4 wniosek, jeszcze jednen i mamy brata championa :) Musi minąć jakiś tam okres od pierwszego do ostatniego wniosku...
Upał dał popalić, na wystawę dotarliśmy w biegu, telefon mi się przegrzał i się wyłączył, spaliłam sobie ramiona i nie tylko, ale była bardzo fajnie :) Koleżanka dała mi do wytestowania parę obiektywów, pooglądałam stoiska, ale nie było nic ciekawego.

Posted

[quote name='Naklejka']Wczoraj wyjechałam, dzisiaj już wróciłam, zwiedziłam troszkę Krakowa i wystawę psów :)
Jamal- najlepszy dorosły pies w rasie, CACIB, niestety BOBa zgarnęła sporo starsza suka wystawiana w kl. championów :) No i to jest już 4 wniosek, jeszcze jednen i mamy brata championa :) Musi minąć jakiś tam okres od pierwszego do ostatniego wniosku...
Upał dał popalić, na wystawę dotarliśmy w biegu, telefon mi się przegrzał i się wyłączył, spaliłam sobie ramiona i nie tylko, ale była bardzo fajnie :) Koleżanka dała mi do wytestowania parę obiektywów, pooglądałam stoiska, ale nie było nic ciekawego.

To chyba dobrze... dla twojego portfela:evil_lol:

https://lh3.googleusercontent.com/-cbCpon0OOvw/TfynZjJcEEI/AAAAAAAAAHU/BbAcS1lPQWE/s512/IMG_2369.JPG :loveu: jak ja lubie patrzeć na takie psie" kurduple":diabloti::loveu:

Posted (edited)

[quote name='monika15']To chyba dobrze... dla twojego portfela:evil_lol:

https://lh3.googleusercontent.com/-cbCpon0OOvw/TfynZjJcEEI/AAAAAAAAAHU/BbAcS1lPQWE/s512/IMG_2369.JPG :loveu: jak ja lubie patrzeć na takie psie" kurduple":diabloti::loveu:
I tak kupię szelki, ale u Marty :diabloti: Ale to za jakiś czas....
Przecież Jetsan dalej jest kurduplem :(

:loveu:

Genialnie wystawiany Kham

Pies z kl. championów

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Naklejka']Bo tybetany bardzo szybko się uczą, ale jak chcą, muszą mieć dobrą motywację ;) Jak był mały to na jedną komendę wystarczył mu jeden dzień, by ją ładnie opanować, ale wiadomo, że on nie jest psem posłusznym ;) On jest psem myślącym, Arni już niekoniecznie :lol:

No właśnie musi być w tym wszystkim chęć obustronna, a nie tylko właściciela ;) Ja jak widzę, że Cesarowi się nie chce to odpuszczam, bo i tak nic nie uzyskam.

Swoją drogą uważam, że u psa brak takiego ślepego zapatrzenia w człowieka jest wręcz bardzo dobry. Jest to pies który potrafi sam podjąc własciwą w danym przypadku decyzję, a nie pies - robot. Tak szczerze, to nawet za bardziej inteligentne uważam rasy niezależne takie jak podhalan, czy własnie tybetan, niż te ślepo patrzące w człowieka ;)

Posted

understandme napisał(a):
No właśnie musi być w tym wszystkim chęć obustronna, a nie tylko właściciela ;) Ja jak widzę, że Cesarowi się nie chce to odpuszczam, bo i tak nic nie uzyskam.

Swoją drogą uważam, że u psa brak takiego ślepego zapatrzenia w człowieka jest wręcz bardzo dobry. Jest to pies który potrafi sam podjąc własciwą w danym przypadku decyzję, a nie pies - robot. Tak szczerze, to nawet za bardziej inteligentne uważam rasy niezależne takie jak podhalan, czy własnie tybetan, niż te ślepo patrzące w człowieka ;)

No dokładnie, mam takie samo zdanie :) Lubię psy z własnym zdaniem :lol: