Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy :) Cieszę się, że tak mój brzydal się spodobał :)
No tak, tybetany są niesamowite, dość specyficzne, niezależność bywa irytująca, ale ma ona też swoje plusy ;)
Co robią psy? Zagryzają się!
Słyszę jakieś dziwne dzwięki wydawane przez Arniego, patrzę przez okno, on leży na plecach, a Jetsan stoi nad nim i się gryzą. Jetsanowi szybko zabawa się znudziła i sobie poszedł, Arni nie dał za wygraną, zaczął szaleć, skakać na Jetsana, drapnął patyk i zaczął uciekać, patrzył na Jetsana z miną "goń mnie" a on miał go gdzieś :P Potem jednak go trochę pogonił, ale szybko skończyli, bo chyba siostra z domu wychodziła i pobiegli pod bramę :D

Posted

Naklejka napisał(a):
thai ridgeback ;)

Tak myslalam ze to cos [FONT=sans-serif]w typie ridgeback-a ale nie mialam pewnosci [/FONT];) swietne umaszczenie :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak myslalam ze to cos [FONT=sans-serif]w typie ridgeback-a ale nie mialam pewnosci [/FONT];) swietne umaszczenie :loveu:

Tak, umaszczenie genialne :D
:: FiGa :: napisał(a):
Witamy sie ;)
Genialne to Twoje stadko ;)

Witamy, dzięki :)

Mam jakieś zdjecia, ale nie wiem kiedy dodam, muszę uporać się z chemią, a potem formatuję laptopa i oddaję do serwisu... :roll:

Posted

Fajna ta książka :) Już początek mi się podoba.

'[...] przecież i twój zwierzak może być partnerem, zdolnym rozumieć, czego oczekujesz, podporządkowanym bez przymusu. Pomóż mu w świecie człowieka żyć bez strachu, kolczatki, kagańca i krzyku. Daj psu (i sobie...) szansę na to, abyś dla niego stał się najważniejszą istotą na świecie.'

Posted

Naklejka napisał(a):
Mi też się spodobała :) Chociaż nie mam nic do kagańców i kolczatek używanych z głową ;)

Ja też nie. Myślę, że chodzi o to, że znaczna większość ludzi nie ma pojęcia do czego służy taka kolczatka i jak się z tym obchodzić :)

Posted

Tak, dokładnie, twierdzą że ich pies szarpie i dlatego ma kolczatkę, chociaż z drugiej strony chwali się, że ona nawet psa nie dotyka jak się zaciska :lol: No i jak ona ma działać skoro wisi sobie luźno na szyi?
Jutro oddaję klatkę malawaszce, jestem ciekawa jak się będzie Arni bez niej zachowywał.

Posted

Amber napisał(a):

haha :) Jaki związek takie dzieci :lol:
Dzięki! :D

omry napisał(a):
Fajne słoneczko macie, u nas tak pochmurnie :)

Zdjęcia zrobione 2dni temu, jak się nie mylę. Wczoraj było zimno i deszczowo, a dzisiaj znowu pięknie i nie było upału, a teraz błyska się dookoła, a mamy gości i grilla :)

:: FiGa :: napisał(a):

Dziękujemy :)