Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam mnóstwo zdjęć, ze spaceru i ogrodowe... Ale nie chce mi się ich tu wstawiać, za dużo roboty :P
Tata nic nie mówi o oddaniu Arniego, chwilami nawet się z niego śmieje no i z Jetsana też :D

Jak gdzieś widać twarze to proszę się nie śmiać :P

Posted

[quote name='rasowa2410']trzymajcie mnie! Cóż za śliczne niebo!!!
https://lh4.googleusercontent.com/-1yHKNNorKDk/T2y7RP4zCfI/AAAAAAAAEII/9z0ZgGtfp20/s640/IMG_1710.JPG
U nas to norma :P

[quote name='kalyna']https://lh5.googleusercontent.com/-qYqf6PdFj9g/T2y7BP0YX5I/AAAAAAAAEFo/4hiFSAGjto8/s512/IMG_1415.JPG wieeeelki miś :)

https://lh6.googleusercontent.com/-26R4NjaNmt0/T2y7Cl0vfjI/AAAAAAAAEGE/KKDht7CubWk/s512/IMG_1457.JPG koleżanka (?) miała co trzymać :lol:

To raczej Jetsan miał co podnosić! :lol:

[quote name='darii_iia']Fajne fotki. :)
Jetsan i Arni bardzo do siebie pasują. :loveu:

Dzięki :)

Posted

Byliśmy na spacerku, Arni to debil, Jetsan mało co nie spowodował zawału u pewnego faceta, ogólnie w parku tłum ludzi- oczywiście Jetsan ściągał uwagę na siebie :P

A teraz kilka ogrodowych fot- atak na faceta, co po kubeł na śmieci do sąsiada wszedł

furia

Furia ciąg dalszy, śmieciarze nam kubeł zabrali! aaa, trzeba go bronić :P

A teraz bieganie w te i z powrotem i szczekanie raz pod jedną bramą, raz pod drugą..

Posted

Niufciak napisał(a):
hej, hej :) U Was widzę tez wiosennie :)
Pozdrowionka :)

Oj tak! Mnie się to podoba, Jetsanowi nie... już nie chce biegać i szaleć, spacerki też krótkie, ale już futerko mu wyskubuję więc powinno być mu lepiej...

omry napisał(a):
Jak Ci się udało świniaczki tak ustawić?! :D

Jetsan obronił swoje królestwo, geny przodków przetrwały :)

Wyciągnęłam z klatki, postawiłam na pudle, szybko poustawiałam i pstrykałam foty, one były tym zaskoczone, więc chwilę się nie ruszały :P

Posted

Sonia identycznie robi jak Jestan jak ktoś przechodzi z psem itp...
lata jak wariat, choć Cip lepszy nie jest...

a Panów zabierających nasze śmieci nie wiem czemu ale baaardzo nie lubią :( Listonosza tez nie bo przynosi rachunki :D

Posted

Oj tak! Mnie się to podoba, Jetsanowi nie... już nie chce biegać i szaleć, spacerki też krótkie, ale już futerko mu wyskubuję więc powinno być mu lepiej...

nie dziwię mu się , ale z drugiej strony jeszcze trochę i wiosna zacznie się na dobre hehehe, Toro już zaczyna łazić i węszyć w powietrzu :D

Posted

Maalwi napisał(a):
Jakie fajne fotki! A świnie, rozbrajajace! :)

Dzięki!
kalyna napisał(a):
Sonia identycznie robi jak Jestan jak ktoś przechodzi z psem itp...
lata jak wariat, choć Cip lepszy nie jest...

a Panów zabierających nasze śmieci nie wiem czemu ale baaardzo nie lubią :( Listonosza tez nie bo przynosi rachunki :D

On nie akceptuje nikogo kto sam wchodzi na ogród, jeżeli ja lub ktoś z rodziny wprowadza ludzi to raczej nic nie robi, chociaż zdarzy się, że ktoś mu się nie spodoba i go obfuczy, pilnuje, ale nie atakuje.

Niufciak napisał(a):
nie dziwię mu się , ale z drugiej strony jeszcze trochę i wiosna zacznie się na dobre hehehe, Toro już zaczyna łazić i węszyć w powietrzu :D

Futra się pozbędziemy i nie będzie źle, dzisiaj go wykąpałam :D :D