Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam z wystawy, zdjęcia tragedia, więc nie pokażę :P
Jamal w klasie otwartej lok. 2 ocena doskonała :) Pięknie się pokazał, świetny pies z niego! Dostałam nawet buziaka :) Za miesiąc znowu się widzimy, ale tym razem Jamal z właścicielami nas odwiedzi :loveu: Już się nie mogę doczekać!
Mam trymer grabkowy i katalogi z fryzurami psów, hmm... rozpoczynamy naukę psiego groomingu :lol:

Posted

Mnie rodzinka Macieja wysyła na groomera, podobno mam do tego rękę :lol: Ja się pukam w główkę, bo o czym tu mówić przy pielęgnacji ledwie 3 yorasów? Poza tym nie ciągnie mnie jakoś do tego.
Ale za Ciebie trzymam kciuki :)

Posted (edited)

Cieszę się, że się podoba :D Tyle tego tam było, że nie wiedziałam co oglądać, co wybrać, aaa :lol:
Arni już łapie frisbee w locie, ale na krótkich odległościach. Dzisiaj siedział sam na ogrodzie z Jetsanem prawie cały dzień, bardzo mu się to podobało, no i ciepło było :)

Edited by Naklejka
Posted

Witamy!! :)
Oj lubią się i to bardzo :)
Tata wczoraj stwierdził że mu zajdzie dom, strasznie się zdenerwowałam:angryy:, powiedziałam co o tym myślę i o tym facecie co był zainteresowany. Arni to nie pies dla emeryta... :shake:

Posted

Naklejka napisał(a):
Witamy!! :)
Oj lubią się i to bardzo :)
Tata wczoraj stwierdził że mu zajdzie dom, strasznie się zdenerwowałam:angryy:, powiedziałam co o tym myślę i o tym facecie co był zainteresowany. Arni to nie pies dla emeryta... :shake:

o kurcze mam nadzieje, ze ojciec nie znajdzie nikogo odpowiedniego dla Arniego.... :(

zdjecia zapowiadaja sie ciekawie :) czekam na wiecej